Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#621 carpkiller

carpkiller

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2011 - 21:03

Nj, nevim jak na to, geoget se snažim používat teprve od včerejška
  • 0

#622 plavcik

plavcik

plavcik

• Members
  • PipPipPip
  • 1 263 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2011 - 21:21

Pust v Geogetu z lišty Pluginy - Geojerry - Geojerry, a čti, zkoušej, nastavuj, čti, zkoušej. Jen bacha na stahování velkého objemu. A Haluma má pravdu, je to opravdu velmi dobře popsané......
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C

#623 carpkiller

carpkiller

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2011 - 21:25

dobře, díky moc
  • 0

#624 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2011 - 22:03

Pokud budes chtit bez GJ importovat jednorlive kese, staci si ve FF nebo Chrome nebo Opere ulozit zobrazenou stranku s keski jako HTML a ulozeny soubor importovat do GG. GJ ostatne nedela v tomto pripade nic moc jineho, jen to automatizuje.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#625 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 15 únor 2011 - 5:52

Presne jak pise Gord, hlavne prosimte nepouzivej Internet Explorer. Normalne si zobrazis kes, das Soubor -> Ulozit stranku jako -> HTML. A ten vysledny soubor potom importujes do Geogetu.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#626 PetrNil

PetrNil

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 19:19

Nesmělý dotaz: statistika vytvořená pomocí GASP mi ukazuje o jednu keš méně než GC.com? Víte někdo důvod, popřípadě jak problém nalézt a odstranit? Děkuji Petr
  • 0

#627 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2011 - 20:05

PetrNil: a kolik kesi ti ukazuje Geoget dole v liste, kdyz aplikujes filtr FOUND? Jinak teoreticky se muze jednat o nejakou totalne archivovanou kes, pripadne PMO ci podobne.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#628 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 10:45

Chtěl bych se zeptat, proč mi geoget nezobrazuje všechny keše.

Když se podívám dolů do "zápatí" (viz obrázek), tak mi ukazuje, že databáze obsahuje jiný počet keší (správně) než sama zobrazuje (zobrazuje méně)? Kde je problém?
Jinak vše aktuální mám.... B)

Vložený obrázek
  • 0

#629 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 11:58

Sloup: to co vidis vlevo je zalezitosti aktualniho filtru, tzn. vyfiltroval sis 259 bodu a 361 waypointu a kurzorem sis klikl na radek cislo 46, ktery mas tim padem oznacen (proto ta jednicka v zavorce). To co vidis vpravo jsou celkove udaje tve databaze, tzn. 267 geocachi (nebo jinych bodu), 368 waypointu, 267 listingu a 1958 logu.
  • 0

#630 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 12:01

S474N napsal/a:
Sloup: to co vidis vlevo je zalezitosti aktualniho filtru, tzn. vyfiltroval sis 259 bodu a 361 waypointu a kurzorem sis klikl na radek cislo 46, ktery mas tim padem oznacen (proto ta jednicka v zavorce).

To co vidis vpravo jsou celkove udaje tve databaze, tzn. 267 geocachi (nebo jinych bodu), 368 waypointu, 267 listingu a 1958 logu.

Ano, ale proč tedy po vyfiltrování přžes F na Found se mi zobrazuje jen těch 259 a ne skutečných 267?
  • 0

#631 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 12:10

Jedno vysvetleni mam: V prosinci se zmenil format gc.com webu. Tys ale neaktualizoval Geoget na novejsi verzi, ale touto starou verzi ses pokusil importovat nalezy z tohoto noveho webu. To zpusobilo, ze u tech aktualizovanych kesek je ted v databazi nesmyslna hodnota u obtiznosti a terenu, takze tyto kesky neprolezou standardnimi filtry. Proto se ti neukazi. Pokud jsi pak aktualizoval Geoget na nejakou z novejsich verzi (uz jich par od te doby bylo!), nove naimportovane jsou uz zase v poradku, nicmene dokud znova nenaimportujes ty poskozene kesky, nebudou se ti ukazovat.
  • 0

#632 PetrNil

PetrNil

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2011 - 23:49

S474N napsal/a:
PetrNil: a kolik kesi ti ukazuje Geoget dole v liste, kdyz aplikujes filtr FOUND?

Jinak teoreticky se muze jednat o nejakou totalne archivovanou kes, pripadne PMO ci podobne.

Hola,
Lištu jsem přiložil jako obrázek. GG mi ukáže o jednu keš míň než GC.com. Verzi GG mám 2.5.5.608
Co je to PMO?
Diky
Petr
  • 0

#633 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 8:43

PetrNil napsal/a:
Verzi GG mám 2.5.5.608

Plho, a o cem tu celou dobu mluvime? Proc pouzivas starou verzi?

Ja to fakt nechapu. Kdyz mi program funguje divne, tak se vzdy koukam, jestli nevysla novejsi verze, kde by to mohlo byt opravene. Geoget te na nove verze umi sam upozornovat, pokud sis to schvalne nevypnul. Pripadnou rucni kontrolu nove verze udelas volbou v menu "napoveda -> zkontrolovat aktualizace", nebo rovnou "napoveda -> aktualizovat geoget"

Jednuduche jak facka.
  • 0

#634 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2011 - 10:00

PetrNil: udelej co ti rika HaLuMa a jako dalsi mozne reseni nabizim i to, ze sis omylem nejakou cache na GC.com proste zalogoval duplicitne, tzn. 2x FI log na jedne kesi.
  • 0

#635 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2011 - 20:47

Zdravím,

ve Zlíně se ted objevila série čtyř keší "Bomby na Zlín - ..." Dneska jsem lovil dvě z nich a asi čtyři další jiné. Všechno jsem zalogoval obvyklým způsobem a geoget mi stáhl vše, krom těch dvou. Stahoval jsem to nadvakrát, jednu jsem našel ráno, druhou odpoledne.

Jedná se o keše uživatele Daniel Linnert: http://www.geocachin...=Daniel_Linnert

Jediné, co mě napadá, že to jsou nové kešky, tak je u nich něco jinak než u těch starších. Ale netuším. Nějaké nápady?

Díky.

GG mám nejaktuálnější verzi.
  • 0

#636 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2011 - 20:49

Geoget nic nestahuje. Predpokladam, ze stahujes pomoci GeoJarry, ale je potreba rict, jak presne ses je pokousel stahovat?
  • 0

#637 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2011 - 21:04

Podle návodu na webu S474N.
  • 0

#638 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 11:31

Voldik: JAK KONKRETNE si co presne delal a co to udelalo. Z toho co pises nepozna nic ani vestec.
  • 0

#639 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 13:10

Otevřu GeoGet, kliknu na ikonku "Keše - označit nové nálezy (posl. 40) (GeoJarry)". Vše mám nastaveno přesně podle Tvého návodu. Používám to už delší dobu, furt stejně a doted nebyly žádné problémy (pokud nepočítám aktualizace gc.com). Stáhly se všechna nově nalezené keše, krom těch dvou. Stačí takto, nebo ještě něco třeba upřesnit?
  • 0

#640 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 13:21

Voldik: kolik byl rozdil tech nalezu? Nebyla to nahodou 41 az dalsi cache? Jinak si spis pust TeamViewer a napis, takto je to moc na dlouhe lokte. EDIT: tak je to zvlastni, protoze s timhle jsem se opravdu nesetkal. GJ ty kese nestahne i presto, ze by mel. Pokud se mu predhodi 4 konkretni GC kody, tzn. GC2NNEP, GC2NMW0, GC2NMYV, GC2NMZ9, tak je stahne a GeoGet je importuje. Pokud se ovsem pouzije moznost stahnout dle uzivatele a tam se da Zalozene a nick "Daniel_Linnert", tak GJ vubec nic neudela a spadne. Nechapu to, ale je to proste tak - overeno na dvou PC. Muze to zkusi overit i nekdo dalsi?
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama