Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#641 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 14:33

uz pred casem tu nekde psal Medwyn, ze v GJ je zahadna chyba - kdyz stahuje nejaky seznam kesi, tak obcas nejaky GCkod chybi. Mozna to s tim souvisi. Tedy vyckat na dalsi verzi.
  • 0

#642 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 17:13

PetrNil napsal/a:

Hola,
Lištu jsem přiložil jako obrázek. GG mi ukáže o jednu keš míň než GC.com. Verzi GG mám 2.5.5.608
Co je to PMO?
Diky
Petr

PMO - premium member only... musíš být platící člen, aby si mohl vidět (nikoliv logovat) tyto keše a tudíž se posléze se Ti nezahrne do statistik pokud si Basic member (neplatící člen)
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#643 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 17:31

Do statistik se nezahrne, protože ji geojarry nevidí. Není ovšem problém si ji v geogetu vytvořit ručně (našel jsi ji? Našel.) Pokud byla dřív i pro BM, a stahoval jsi ji až když je PM, tak je to zcela v pořádku. A protože i GS víceméně povoluje BM logovat PM keše... Já jich pár mám, ale ulovil jsem je v době když byly pro všechny. Díky tomu je mám i v databázi GG.
  • 0

#644 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 17:40

mpik napsal/a:
Do statistik se nezahrne, protože ji geojarry nevidí. Není ovšem problém si ji v geogetu vytvořit ručně (našel jsi ji? Našel.) Pokud byla dřív i pro BM, a stahoval jsi ji až když je PM, tak je to zcela v pořádku. A protože i GS víceméně povoluje BM logovat PM keše... Já jich pár mám, ale ulovil jsem je v době když byly pro všechny. Díky tomu je mám i v databázi GG.

co znamena vytvořit ručně? Jen prázdná keš stejného typu, terénu, diffi, abych to měl jakože +1 ve statistikách a nebo tam jde nějak ručně vložit originální PMO keš s ručním zadáním datumu nálezu tak aby držela třeba i datum lovu s ohledem na milníky?
  • 0

#645 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 8:52

HaLuMa: no vzhledem k tomu, ze uz jsou to minimalne 2 a vice mesicu, tak jsem si na to ani nevzpomnel ;) PaTTrick: presne tak, bud vytvorit rucne nebo nekoho s PM pozadat, aby ti ji poslal.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#646 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 10:28

PaTTrick napsal/a:
co znamena vytvořit ručně? Jen prázdná keš stejného typu, terénu, diffi, abych to měl jakože +1 ve statistikách a nebo tam jde nějak ručně vložit originální PMO keš s ručním zadáním datumu nálezu tak aby držela třeba i datum lovu s ohledem na milníky?

to je jednoducjé, co tam zadáš, to tam budeš ve statistikách mít. GJ ti o ní bohužel nestáhne nic, ani tvůj log. Nejjednodušší by bylo, kdybys od někoho získal GPX soubor s jejím popisem. Jinak budeš muset naklepat nový "bod", ¨přiřadit mu alespoň přibližně všechny atributy, souřadnice a datum a čas nálezu.
  • 0

#647 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 10:50

to Arne1 a S474N díky za info, tož jsem to zkusil a moc se nezadařilo.... Mám nyní odloveno 696 keší, z toho 5 PMO Přidal jsem je ručně těch 5 keší do GG jako nový bod, vyplnil ručně atributy, typ atd, včetně datumu nálezu... v GG se to tváří dobře..... Ale když dám vytvořit statistiku, tak mi to napíše "PaTTTTrick má 691 nálezů na 696 unikátních keškách" a ty ručně přidané nikde krom toho záhlaví (696 unikátních kešek) nikde nejsou.... Možný důvod je, že jsem se zatím nedostal k vytvoření statistik přes makra z GG a dělám je postaru jak jsem zvyklý, tedy uložit jako Original PQ gpx a ten pak načtu v GS Builderu.... nevím jestli to může být tím....
  • 0

#648 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 11:00

PaTTrick napsal/a:
Možný důvod je, že jsem se zatím nedostal k vytvoření statistik přes makra z GG a dělám je postaru jak jsem zvyklý, tedy uložit jako Original PQ gpx a ten pak načtu v GS Builderu.... nevím jestli to může být tím....

To je docala možné, ten bod zcela jistě nemáš úplně kompletní a kdo ví co všechno GSbuiler kontroluje.
Když už to máš v geogetí databázi, tak by bylo nejjednodušší rozjet i statistiky přes GGstat, není to zase tak složité (ale není to čistě klikací, to může být výhodai nevýhoda).
  • 0

#649 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 12:05

PaTTrick napsal/a:
Ale když dám vytvořit statistiku, tak mi to napíše "PaTTTTrick má 691 nálezů na 696 unikátních keškách" a ty ručně přidané nikde krom toho záhlaví (696 unikátních kešek) nikde nejsou....

Mozna blby dotaz, ale statistika se tvori z nalezenych kesek, ne ze vsech kesek, ktere mas v databazi. Takze, oznacil sis rucne i nalez na tech rucne pridanych keskach?

Kdyz si je nahledas v Geogetu, jsou zobrazeny zelene? Pokud ne, tak prave tlacitko mysi, a pres vybehnuvsi menu oznac nalez.
  • 0

#650 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 12:07

HaLuMa napsal/a:

PaTTrick napsal/a:
Ale když dám vytvořit statistiku, tak mi to napíše "PaTTTTrick má 691 nálezů na 696 unikátních keškách" a ty ručně přidané nikde krom toho záhlaví (696 unikátních kešek) nikde nejsou....

Mozna blby dotaz, ale statistika se tvori z nalezenych kesek, ne ze vsech kesek, ktere mas v databazi. Takze, oznacil sis rucne i nalez na tech rucne pridanych keskach?

Kdyz si je nahledas v Geogetu, jsou zobrazeny zelene? Pokud ne, tak prave tlacitko mysi, a pres vybehnuvsi menu oznac nalez.

jj .. toto jsem udělal, v GG jsou jako nalezené.. i přes filtr found
  • 0

#651 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2011 - 12:08

Arne1 napsal/a:

PaTTrick napsal/a:
Možný důvod je, že jsem se zatím nedostal k vytvoření statistik přes makra z GG a dělám je postaru jak jsem zvyklý, tedy uložit jako Original PQ gpx a ten pak načtu v GS Builderu.... nevím jestli to může být tím....

To je docala možné, ten bod zcela jistě nemáš úplně kompletní a kdo ví co všechno GSbuiler kontroluje.
Když už to máš v geogetí databázi, tak by bylo nejjednodušší rozjet i statistiky přes GGstat, není to zase tak složité (ale není to čistě klikací, to může být výhodai nevýhoda).

jo, mám v plánu se na statistiky přes GG podívat, zatím jsem se k tomu nedostal a přece jen člověk chce vidět hned výsledek a tak to zatím dělám takhle, ale není to finální stav.....
  • 0

#652 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 9:19

Vydana nova verze zohlednujici novy GeoJarry + nastaveno natvrdo hlidani aktualizaci.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#653 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 10:49

Zdravím.Pomocí tohoto návodu jsem si vygeneroval statistiky a zjistil že mi jedna keš chybí a nesedí milník, keš jsem tedy doplnil ručně a počet už souhlasí ale milník je stále o jednu posunutý.Nevíte v čem může být zakopaný pes ? Žádnou PMO odlovenou nemám.Díky za rady
  • 0

#654 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 11:06

... o jeden posunuty vuci cemu? Mas u vsech nalezu uvedeny cas nalezu ruzny od 00:00 nebo poradi vyhodnocujes (ggstatem) podle ID logu?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#655 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 11:20

Keš kterou mám ulovenou jako 101 my to ukazuje jako 100.Čas v lozích neuvádím ale v ty dny mám pokaždé odlovenou jen jednu keš.
  • 0

#656 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 12:33

Takze v ten konkretni den i dny pred mas po jedne kesi?
  • 0

#657 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 12:44

Ktere konkretni kese mas prehozene?
GgStat ma nekolik moznosti razeni nalezu. Podle toho razeni pak take poznava milniky. Pokud mas nejake 2 kese prehozene, nemas spravne zvolenou (nastavenou) metodu - prikaz SORTFOUNDBY. Jak to mas nastavene? Implicitni hodnota time je ucinna jen v pripade uvadeni casu u nalezu.

• 0

GeoGet:

#658 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 13:15

Strazny = 100 The Big Boy = 99 správně to má být The Big Boy 100, Strážný 101 zbytek tvého příspěvku je pro mně španělská vesnice.Jak jsem psal v úvodu tvořil jsem to dle Satanova návodu nic víc.
  • 0

#659 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 13:24

Milník 50 je OK a 150 také jen ta 100 prostě nesedí
  • 0

#660 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2011 - 13:43

Nastav si milniky na krok 1 a zkontroluj, co mas prohozene. Dost prevdepodobne tim take najdes pricinu. Urcite nam zjednodusis praci, kdyz budes uvadet i ID kesi, abychom se nemuseli prokousavat desitkami ruznych nespravnych. Jeste jsi neodpovedel na moji predchozi otazku: proti cemu to mas prohozene? Tedy co beres za spravne serazeni? A k tomu, cemu nerozumis: GgStat vytvari statistiky podle sablony (temlate souboru), ktery mu rika co ma kde pouzit a jak, co kam ma vygenerovat a jak. Jeden ze dvou prikazu vytvari tabulku milniku a tuto tabulku ovlivnuje zpusob razeni nalezenych kesi. Zpusob razeni se prepina prikazem SORTFOUNDBY. Urcite by nebylo na skodu, kdyby sis prosel dokumentaci.
  • 0

GeoGet:

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama