GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 27 únor 2011 - 14:33
Publikováno 27 únor 2011 - 17:13
PetrNil napsal/a:
Hola,
Lištu jsem přiložil jako obrázek. GG mi ukáže o jednu keš míň než GC.com. Verzi GG mám 2.5.5.608
Co je to PMO?
Diky
Petr
PMO - premium member only... musíš být platící člen, aby si mohl vidět (nikoliv logovat) tyto keše a tudíž se posléze se Ti nezahrne do statistik pokud si Basic member (neplatící člen)
Publikováno 27 únor 2011 - 17:31
Publikováno 27 únor 2011 - 17:40
mpik napsal/a:
Do statistik se nezahrne, protože ji geojarry nevidí. Není ovšem problém si ji v geogetu vytvořit ručně (našel jsi ji? Našel.) Pokud byla dřív i pro BM, a stahoval jsi ji až když je PM, tak je to zcela v pořádku. A protože i GS víceméně povoluje BM logovat PM keše... Já jich pár mám, ale ulovil jsem je v době když byly pro všechny. Díky tomu je mám i v databázi GG.
co znamena vytvořit ručně? Jen prázdná keš stejného typu, terénu, diffi, abych to měl jakože +1 ve statistikách a nebo tam jde nějak ručně vložit originální PMO keš s ručním zadáním datumu nálezu tak aby držela třeba i datum lovu s ohledem na milníky?
Publikováno 28 únor 2011 - 8:52
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 28 únor 2011 - 10:28
PaTTrick napsal/a:
co znamena vytvořit ručně? Jen prázdná keš stejného typu, terénu, diffi, abych to měl jakože +1 ve statistikách a nebo tam jde nějak ručně vložit originální PMO keš s ručním zadáním datumu nálezu tak aby držela třeba i datum lovu s ohledem na milníky?
to je jednoducjé, co tam zadáš, to tam budeš ve statistikách mít. GJ ti o ní bohužel nestáhne nic, ani tvůj log. Nejjednodušší by bylo, kdybys od někoho získal GPX soubor s jejím popisem. Jinak budeš muset naklepat nový "bod", ¨přiřadit mu alespoň přibližně všechny atributy, souřadnice a datum a čas nálezu.
Publikováno 28 únor 2011 - 10:50
Publikováno 28 únor 2011 - 11:00
To je docala možné, ten bod zcela jistě nemáš úplně kompletní a kdo ví co všechno GSbuiler kontroluje.PaTTrick napsal/a:
Možný důvod je, že jsem se zatím nedostal k vytvoření statistik přes makra z GG a dělám je postaru jak jsem zvyklý, tedy uložit jako Original PQ gpx a ten pak načtu v GS Builderu.... nevím jestli to může být tím....
Když už to máš v geogetí databázi, tak by bylo nejjednodušší rozjet i statistiky přes GGstat, není to zase tak složité (ale není to čistě klikací, to může být výhodai nevýhoda).
Publikováno 28 únor 2011 - 12:05
PaTTrick napsal/a:
Ale když dám vytvořit statistiku, tak mi to napíše "PaTTTTrick má 691 nálezů na 696 unikátních keškách" a ty ručně přidané nikde krom toho záhlaví (696 unikátních kešek) nikde nejsou....
Mozna blby dotaz, ale statistika se tvori z nalezenych kesek, ne ze vsech kesek, ktere mas v databazi. Takze, oznacil sis rucne i nalez na tech rucne pridanych keskach?
Kdyz si je nahledas v Geogetu, jsou zobrazeny zelene? Pokud ne, tak prave tlacitko mysi, a pres vybehnuvsi menu oznac nalez.
Publikováno 28 únor 2011 - 12:07
HaLuMa napsal/a:
PaTTrick napsal/a:
Ale když dám vytvořit statistiku, tak mi to napíše "PaTTTTrick má 691 nálezů na 696 unikátních keškách" a ty ručně přidané nikde krom toho záhlaví (696 unikátních kešek) nikde nejsou....
Mozna blby dotaz, ale statistika se tvori z nalezenych kesek, ne ze vsech kesek, ktere mas v databazi. Takze, oznacil sis rucne i nalez na tech rucne pridanych keskach?
Kdyz si je nahledas v Geogetu, jsou zobrazeny zelene? Pokud ne, tak prave tlacitko mysi, a pres vybehnuvsi menu oznac nalez.
jj .. toto jsem udělal, v GG jsou jako nalezené.. i přes filtr found
Publikováno 28 únor 2011 - 12:08
Arne1 napsal/a:
To je docala možné, ten bod zcela jistě nemáš úplně kompletní a kdo ví co všechno GSbuiler kontroluje.PaTTrick napsal/a:
Možný důvod je, že jsem se zatím nedostal k vytvoření statistik přes makra z GG a dělám je postaru jak jsem zvyklý, tedy uložit jako Original PQ gpx a ten pak načtu v GS Builderu.... nevím jestli to může být tím....
Když už to máš v geogetí databázi, tak by bylo nejjednodušší rozjet i statistiky přes GGstat, není to zase tak složité (ale není to čistě klikací, to může být výhodai nevýhoda).
jo, mám v plánu se na statistiky přes GG podívat, zatím jsem se k tomu nedostal a přece jen člověk chce vidět hned výsledek a tak to zatím dělám takhle, ale není to finální stav.....
Publikováno 03 březen 2011 - 9:19
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 03 březen 2011 - 10:49
Publikováno 03 březen 2011 - 11:06
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 březen 2011 - 11:20
Publikováno 03 březen 2011 - 12:33
Publikováno 03 březen 2011 - 12:44
GgStat ma nekolik moznosti razeni nalezu. Podle toho razeni pak take poznava milniky. Pokud mas nejake 2 kese prehozene, nemas spravne zvolenou (nastavenou) metodu - prikaz SORTFOUNDBY. Jak to mas nastavene? Implicitni hodnota time je ucinna jen v pripade uvadeni casu u nalezu.
GeoGet:
Publikováno 03 březen 2011 - 13:15
Publikováno 03 březen 2011 - 13:43
GeoGet:
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů