Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#681 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 12:34

No do Program Files to urcite necpi. Zkus to hodit schvalne nekam primo na disk C:. V kazdem pripade, spust TeamViewer a napis, podivame se na to, at se nekam pohneme.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#682 martyEF

martyEF

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 14:25

S474N napsal/a:
No do Program Files to urcite necpi. Zkus to hodit schvalne nekam primo na disk C:.

V kazdem pripade, spust TeamViewer a napis, podivame se na to, at se nekam pohneme.

zdravim,
ráno jsem zde psal ale nějak sem to asi zapoměl sem vložit po náhledu :))))) - už jsem to rozchodil na jiném PC, ukradl jsem to kompletně kolegovi :) a jen to přizpůsobil mému účtu a jede to, sice na starších verzích geogetu s plaginy ale jede to, zkusím podobný postup i u původního PC a pokusím se to přehodit na aktuální verze, tak snad to klapne, každopádně díky za rady..... no a to se chci pustit ještě na nastavení CWGlist, ale teď jsem dostal strach :D
  • 0

#683 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 14:36

Zprovoznil jsi starsi verzi GG? To neni rozumny napad. Jakykoli import dat ti do databaze zanese nesmysly a zmatek.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#684 martyEF

martyEF

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 17:14

gord napsal/a:
Zprovoznil jsi starsi verzi GG? To neni rozumny napad. Jakykoli import dat ti do databaze zanese nesmysly a zmatek.

jj díky za upozornění, už se mi to povedlo zprovoznit na nejnovějších verzích, opravdu to stačilo dát přímo na disk, díky všem :)
  • 0

#685 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2011 - 15:08

Vydana nova verze zohlednujici novy Geoget + drobne zmeny: == GASP v1.14.513 == * aktualizovan GeoGet na aktualni verzi * pridan novy vizualizacni skript pro stav kesi (stary smazan) * drobne zmeny ve sloupcich seznamu (pridany souradnice, indikace finalniho waypointu, atd.)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#686 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2011 - 20:27

S474N napsal/a:
Vydana nova verze zohlednujici novy Geoget + drobne zmeny:

== GASP v1.14.513 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* pridan novy vizualizacni skript pro stav kesi (stary smazan)
* drobne zmeny ve sloupcich seznamu (pridany souradnice, indikace finalniho waypointu, atd.)

tak jsem si to taky konečně stáhnul a nainstaloval, vše ok, díky moc, jasný a srozumitelný návod....

Trochu jsem se chtěl šrourat i do toho předělání template a chtěl bych upozornit na menší chybku.. v návodu v souboru index.html první řádek (návod) odkazuje na web a nikoliv na ten stažený soubor index v adresáři....

Asi budu mít časem trošku dotazů, jestli se do toho víc kouknu, zatím bych měl jen tři dotazy:
- asi není možné to nějak propojit s Maxinohovou databází CWG aby byli v profilu třeba tak jako při statistice generované GS Builderem?
- stejně tak mi tam chybí zajímavé údaje jako Nalezené kešky v archivu a Nalezené kešky deaktivované, případně i pořadí CZ / Evropa / Svět ... jsou tam?
- co se musí kde přepsat aby se mi statistiky nahrali třeba do nějakého textaka a nikoliv se nahrali do profilu?

Edit: úplně pitomý dotaz, přečetl jsem celý ten návod a i když bych řekl že důkladně, tak jsem nenašel v kterém tom souboru mám vlastně upravit ty proměnné ;-) ... našel jsem jen informaci o "Template.moje", ale ten jsem zase nikde nenašel..... tak nevím, kudy na to, kudy od lesa :P

Edit2: tak jsem si vygeneroval a uložil statistiky dle návodu a nevím kde se stala chyba, ale o vlastních keší jen nadpis a neaktivní odkaz, žádná statistika ?
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#687 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2011 - 20:34

Tak jsem si taky stáhnul balíček GASP a podle návodu (který je perfektní) nastavil. Objevil se mi však ten samý problém, jako popisuje o_three 01.07.2010 v 09:31 hod. Co s tím? Souhlasí mi vše, co tam popisuje (jen hlášení už jsou česky). Že by byl taky problém v antiviru?
  • 0

#688 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 6:47

PaTTrick:
- to je "problem" konkretniho pluginu, asi by bylo na miste spise upozornit autora GgStat, ze je v dokumentaci tento problem. Nehodlam kazdou novou verzi prepisovat jeste dokumentace pluginu tretich stran. Navic v dobe internetu bych to opravdu nevidel az jako takovy problem

- co se propojovani s Maxinohou opravdu netusim, sam pouzivam makro CWGList urcene primo pro Geoget (jak to vypada je videt take v mem profilu):
http://geoget.ararat...:skript:cwglist

- nutno konzultovat s dokumentaci GgStat/AutoStat, co je v jeho moznostech, pripadne se ptat v tematech k tomu urcenych - zde je to nad ramec zprovozneni GASP.

- jaka je pouzivana sablona (template) uvidis, kdyz kliknes na tlacitko AutoStat v liste, je to na ctvrtem radku odshora.

- vlastni kese NEJSOU ve statistice zohledneny, kdyby ses podival do souboru sablony, tak tam najdes velmi jednoduchy popis, jak je zapnout.

jonasvla: jaky pouzivas system, jaky antivir a jaky firewall?
  • 0

#689 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 7:29

jaky pouzivas system W XP Profesional, Verze 2002, SP3 jaky antivir Symantec Endpoint Protection jaky firewall o žádném nevím
  • 0

#690 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 7:32

jonasvla: mohl bys dat presny screenshot toho, co ti to dela? Nebo jeste idealne, spust si TeamViewer a muzeme se na to podivat spolu.
  • 0

#691 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 9:11

S474N napsal/a:
jonasvla: mohl bys dat presny screenshot toho, co ti to dela? Nebo jeste idealne, spust si TeamViewer a muzeme se na to podivat spolu.

Norton Internet Security programu TeamViewer blokuje přístup k internetu.
Hledám, jak to obejít.
  • 0

#692 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 9:44

jonasvla: no tak v tom pripade ti blokuje i to ostatni. Proc pouzivas neco, co nedokazes ovladat?
  • 0

#693 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 10:58

Takhle jsem to převzal od předchozího majitele. Zkusím z něj dostat ještě admin heslo. Postačí povolit přístup k internetu aplikacím GEOGET a GEOJARYW ?
  • 0

#694 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 11:08

jonasvla: ano
  • 0

#695 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 13:55

díky
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#696 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 31 březen 2011 - 14:02

Díky! Vyzkouším to.
  • 0

#697 drgoo

drgoo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 05 duben 2011 - 21:06

Nešel by ten návod na http://www.s474n.com...-statistic-pack aktualizovat na novější verze...?
  • 0

#698 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 7:33

drgoo: a co konkretne je v nem spatne nebo zasadne jinak?
  • 0

#699 Moravcovi

Moravcovi

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 10:10

Tak se mi podařilo včera všechno zprovoznit podle návodu. Jen jedna keš mi v statistikách chybí. Pročetla jsem forum a zjistila jsem, že se stala PMO, jde o GC2773Z. Můžete mi pomoct? Díky
  • 0

#700 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2011 - 10:23

Moravcovi: doporucuji napsat primo autorovi te kese.
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama