GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 14 March 2011 - 12:34
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 March 2011 - 14:25
S474N napsal/a:
No do Program Files to urcite necpi. Zkus to hodit schvalne nekam primo na disk C:.
V kazdem pripade, spust TeamViewer a napis, podivame se na to, at se nekam pohneme.
zdravim,
ráno jsem zde psal ale nějak sem to asi zapoměl sem vložit po náhledu )))) - už jsem to rozchodil na jiném PC, ukradl jsem to kompletně kolegovi a jen to přizpůsobil mému účtu a jede to, sice na starších verzích geogetu s plaginy ale jede to, zkusím podobný postup i u původního PC a pokusím se to přehodit na aktuální verze, tak snad to klapne, každopádně díky za rady..... no a to se chci pustit ještě na nastavení CWGlist, ale teď jsem dostal strach
Publikováno 14 March 2011 - 14:36
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 14 March 2011 - 17:14
gord napsal/a:
Zprovoznil jsi starsi verzi GG? To neni rozumny napad. Jakykoli import dat ti do databaze zanese nesmysly a zmatek.
jj díky za upozornění, už se mi to povedlo zprovoznit na nejnovějších verzích, opravdu to stačilo dát přímo na disk, díky všem
Publikováno 30 March 2011 - 15:08
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 30 March 2011 - 20:27
S474N napsal/a:
Vydana nova verze zohlednujici novy Geoget + drobne zmeny:
== GASP v1.14.513 ==
* aktualizovan GeoGet na aktualni verzi
* pridan novy vizualizacni skript pro stav kesi (stary smazan)
* drobne zmeny ve sloupcich seznamu (pridany souradnice, indikace finalniho waypointu, atd.)
tak jsem si to taky konečně stáhnul a nainstaloval, vše ok, díky moc, jasný a srozumitelný návod....
Trochu jsem se chtěl šrourat i do toho předělání template a chtěl bych upozornit na menší chybku.. v návodu v souboru index.html první řádek (návod) odkazuje na web a nikoliv na ten stažený soubor index v adresáři....
Asi budu mít časem trošku dotazů, jestli se do toho víc kouknu, zatím bych měl jen tři dotazy:
- asi není možné to nějak propojit s Maxinohovou databází CWG aby byli v profilu třeba tak jako při statistice generované GS Builderem?
- stejně tak mi tam chybí zajímavé údaje jako Nalezené kešky v archivu a Nalezené kešky deaktivované, případně i pořadí CZ / Evropa / Svět ... jsou tam?
- co se musí kde přepsat aby se mi statistiky nahrali třeba do nějakého textaka a nikoliv se nahrali do profilu?
Edit: úplně pitomý dotaz, přečetl jsem celý ten návod a i když bych řekl že důkladně, tak jsem nenašel v kterém tom souboru mám vlastně upravit ty proměnné ;-) ... našel jsem jen informaci o "Template.moje", ale ten jsem zase nikde nenašel..... tak nevím, kudy na to, kudy od lesa
Edit2: tak jsem si vygeneroval a uložil statistiky dle návodu a nevím kde se stala chyba, ale o vlastních keší jen nadpis a neaktivní odkaz, žádná statistika ?
Publikováno 30 March 2011 - 20:34
Publikováno 31 March 2011 - 6:47
- to je "problem" konkretniho pluginu, asi by bylo na miste spise upozornit autora GgStat, ze je v dokumentaci tento problem. Nehodlam kazdou novou verzi prepisovat jeste dokumentace pluginu tretich stran. Navic v dobe internetu bych to opravdu nevidel az jako takovy problem
- co se propojovani s Maxinohou opravdu netusim, sam pouzivam makro CWGList urcene primo pro Geoget (jak to vypada je videt take v mem profilu):
http://geoget.ararat...:skript:cwglist
- nutno konzultovat s dokumentaci GgStat/AutoStat, co je v jeho moznostech, pripadne se ptat v tematech k tomu urcenych - zde je to nad ramec zprovozneni GASP.
- jaka je pouzivana sablona (template) uvidis, kdyz kliknes na tlacitko AutoStat v liste, je to na ctvrtem radku odshora.
- vlastni kese NEJSOU ve statistice zohledneny, kdyby ses podival do souboru sablony, tak tam najdes velmi jednoduchy popis, jak je zapnout.
jonasvla: jaky pouzivas system, jaky antivir a jaky firewall?
Publikováno 31 March 2011 - 7:29
Publikováno 31 March 2011 - 7:32
Publikováno 31 March 2011 - 9:11
Norton Internet Security programu TeamViewer blokuje přístup k internetu.S474N napsal/a:
jonasvla: mohl bys dat presny screenshot toho, co ti to dela? Nebo jeste idealne, spust si TeamViewer a muzeme se na to podivat spolu.
Hledám, jak to obejít.
Publikováno 31 March 2011 - 9:44
Publikováno 31 March 2011 - 10:58
Publikováno 31 March 2011 - 11:08
Publikováno 05 April 2011 - 21:06
Publikováno 06 April 2011 - 7:33
Publikováno 06 April 2011 - 10:10
Publikováno 06 April 2011 - 10:23
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů