GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 25 duben 2011 - 18:49
Publikováno 26 duben 2011 - 13:32
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 duben 2011 - 14:18
S474N napsal/a:
Zvlastni, zkousel jsem to a stazeni probehlo v pohode. Vysledny soubor ma mit 14.308.191
Vlastni zalozene si odkomentujes v sablone, uz se to tu resilo asi 100x
tak jsem za posledních pár minut několikrát zkusil stáhnout celý balíček z webu, ale ani to nezačlo.. vždy hned.. Soubor je poškozený...
Publikováno 27 duben 2011 - 15:09
PaTTrick napsal/a:
S474N napsal/a:
Zvlastni, zkousel jsem to a stazeni probehlo v pohode. Vysledny soubor ma mit 14.308.191
tak jsem za posledních pár minut několikrát zkusil stáhnout celý balíček z webu, ale ani to nezačlo.. vždy hned.. Soubor je poškozený...
Taktéž jsem to zkusil stáhnout a naprosto bez problémů a na poprvé staženo.......
Vin - Lin Team
Publikováno 27 duben 2011 - 21:38
vin-lin napsal/a:
PaTTrick napsal/a:
S474N napsal/a:
Taktéž jsem to zkusil stáhnout a naprosto bez problémů a na poprvé staženo.......
tak jsem to zkusil znova a po kliknutí na odkaz opět ihned hláška o poškozeném souboru... když dám přes pravé tlačitko uložit cíl jako, tak se za 1s stáhne 13,2MB, které se ovšem po kliknutí v mém pc opět hláška s poškozeným souborem....
Publikováno 28 duben 2011 - 8:07
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 28 duben 2011 - 8:27
PaTTrick napsal/a:
tak jsem to zkusil znova a po kliknutí na odkaz opět ihned hláška o poškozeném souboru... když dám přes pravé tlačitko uložit cíl jako, tak se za 1s stáhne 13,2MB, které se ovšem po kliknutí v mém pc opět hláška s poškozeným souborem....
To vypadá, že si prohlížeč někde pamatuje co naposledy stáhnul a snaží se pokračovat. VYmazal bych mu cache, případně adresář se staženými soubory - umístění je různé podlo toho co používáš. A úplně nejlíp to zkusit dotáhnout jiným prohlížečem, abys měl opravdu jistotu že si nic nepamatuje.
Publikováno 28 duben 2011 - 13:38
Publikováno 28 duben 2011 - 13:56
Arne1 napsal/a:
To vypadá, že si prohlížeč někde pamatuje co naposledy stáhnul a snaží se pokračovat. VYmazal bych mu cache, případně adresář se staženými soubory - umístění je různé podlo toho co používáš. A úplně nejlíp to zkusit dotáhnout jiným prohlížečem, abys měl opravdu jistotu že si nic nepamatuje.
S474N napsal/a:
PaTTrick: zkousim to opakovane a vzdycky v poradku, zrejme tedy musi byt problem nekde u tebe. Zkus to na jinem PC, pripadne co tam pouzivas za prohlizec? Nepouzivas treba i nahodou nejaky download manager?
Vy jste mi dali... takovou práci mi dalo vzpomenout si na heslo když jsem si smazal všechny cookies atd. :-)
Každopádně výsledek i po smazaní cache úplně stejný, přímý klik rovnou chybová hláška, přes Uložit cil to stahuje (tentokráte už 9s :-) ), ale skončí to na 13,2MB....
Zadný download manager nepoužívám, prohlížeč mám IE 8..... divné je, že to skončí na 13,2MB, tedy stejně jako psal uživatel nahoře....
Zkusím to ještě večer z jiného pc, ale je mi to divné...
Publikováno 28 duben 2011 - 14:12
Publikováno 28 duben 2011 - 16:39
Publikováno 28 duben 2011 - 16:48
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 28 duben 2011 - 16:50
Publikováno 28 duben 2011 - 17:50
PaTTrick napsal/a:
Vy jste mi dali... takovou práci mi dalo vzpomenout si na heslo když jsem si smazal všechny cookies atd. :-)
Každopádně výsledek i po smazaní cache úplně stejný, přímý klik rovnou chybová hláška, přes Uložit cil to stahuje (tentokráte už 9s :-) ), ale skončí to na 13,2MB....
Zadný download manager nepoužívám, prohlížeč mám IE 8..... divné je, že to skončí na 13,2MB, tedy stejně jako psal uživatel nahoře....
Zkusím to ještě večer z jiného pc, ale je mi to divné...
Chápu. Ale nikde jsem neradil smazat Cookies. Měls pouze smazat dotažené soubory, Cookies jsou jinde. A kdyby sis nainstaloval nějaký druhý prohlížeč - třebas Chrome nebo Firefox, reklamy na ně jsou po celém Internetu - tak bys chybu asi eliminoval nejrychleji. Neříkám, že ho musíš začít používat, ale je dobré mít alternativu. A například listing keše v HTML z InternetExploreru do GeoGetu nedostaneš i kdyby ses rozkrájel.
Publikováno 28 duben 2011 - 19:38
Publikováno 28 duben 2011 - 19:48
Nove kese muzes ziskat pripravenou davkou v GJ "Kese - hledat nove (20 km)".
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 30 duben 2011 - 21:35
Publikováno 30 duben 2011 - 22:54
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů