Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#721 Spasik

Spasik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2011 - 18:52

A to se dá aby použil GUID místo nicku?
  • 0

#722 Hracicka

Hracicka

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2011 - 18:49

Zdravím, tak jsem se pokusil po čase opět stáhnout GASP v1.14.523a bohužel neúspěšně. Stahování se ukončí po 13,2 MB... Co s tím, poradí někdo? Druhý dotaz, jak do statistik zahrnout vlastní založené kešky? Díky
  • 0

#723 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2011 - 13:32

Zvlastni, zkousel jsem to a stazeni probehlo v pohode. Vysledny soubor ma mit 14.308.191 Vlastni zalozene si odkomentujes v sablone, uz se to tu resilo asi 100x
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#724 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2011 - 14:18

S474N napsal/a:
Zvlastni, zkousel jsem to a stazeni probehlo v pohode. Vysledny soubor ma mit 14.308.191

Vlastni zalozene si odkomentujes v sablone, uz se to tu resilo asi 100x

tak jsem za posledních pár minut několikrát zkusil stáhnout celý balíček z webu, ale ani to nezačlo.. vždy hned.. Soubor je poškozený...
  • 0
Na GC.COM jako PaTTTTrick

#725 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2011 - 15:09

PaTTrick napsal/a:

S474N napsal/a:
Zvlastni, zkousel jsem to a stazeni probehlo v pohode. Vysledny soubor ma mit 14.308.191

tak jsem za posledních pár minut několikrát zkusil stáhnout celý balíček z webu, ale ani to nezačlo.. vždy hned.. Soubor je poškozený...

Taktéž jsem to zkusil stáhnout a naprosto bez problémů a na poprvé staženo.......
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#726 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2011 - 21:38

vin-lin napsal/a:

PaTTrick napsal/a:

S474N napsal/a:

Taktéž jsem to zkusil stáhnout a naprosto bez problémů a na poprvé staženo.......

tak jsem to zkusil znova a po kliknutí na odkaz opět ihned hláška o poškozeném souboru... když dám přes pravé tlačitko uložit cíl jako, tak se za 1s stáhne 13,2MB, které se ovšem po kliknutí v mém pc opět hláška s poškozeným souborem....
  • 0

#727 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 8:07

PaTTrick: zkousim to opakovane a vzdycky v poradku, zrejme tedy musi byt problem nekde u tebe. Zkus to na jinem PC, pripadne co tam pouzivas za prohlizec? Nepouzivas treba i nahodou nejaky download manager?
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#728 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 8:27

PaTTrick napsal/a:
tak jsem to zkusil znova a po kliknutí na odkaz opět ihned hláška o poškozeném souboru... když dám přes pravé tlačitko uložit cíl jako, tak se za 1s stáhne 13,2MB, které se ovšem po kliknutí v mém pc opět hláška s poškozeným souborem....

To vypadá, že si prohlížeč někde pamatuje co naposledy stáhnul a snaží se pokračovat. VYmazal bych mu cache, případně adresář se staženými soubory - umístění je různé podlo toho co používáš. A úplně nejlíp to zkusit dotáhnout jiným prohlížečem, abys měl opravdu jistotu že si nic nepamatuje.
  • 0

#729 rslovik

rslovik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 13:38

Ahoj , stáhl jsem si balíček a do Geogetu naimportoval z internetu keše celé ČR ve formátu gpx.Mohl by mě někdo podrobněji poradit , jak aktualizuji keše , které byly přes zimu ofline a nahraji nově založené keše? Jedná se mi hlavně o Jihomoravský kraj. Snažil jsem se najít odpověď na fóru , ale tam jsou většinou rady pro zasvědcené a já jsem téměř počítačově negramotný....:) Předem díky za info
  • 0

#730 PaTTrick

PaTTrick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 445 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 13:56

Arne1 napsal/a:
To vypadá, že si prohlížeč někde pamatuje co naposledy stáhnul a snaží se pokračovat. VYmazal bych mu cache, případně adresář se staženými soubory - umístění je různé podlo toho co používáš. A úplně nejlíp to zkusit dotáhnout jiným prohlížečem, abys měl opravdu jistotu že si nic nepamatuje.

S474N napsal/a:
PaTTrick: zkousim to opakovane a vzdycky v poradku, zrejme tedy musi byt problem nekde u tebe. Zkus to na jinem PC, pripadne co tam pouzivas za prohlizec? Nepouzivas treba i nahodou nejaky download manager?

Vy jste mi dali... takovou práci mi dalo vzpomenout si na heslo když jsem si smazal všechny cookies atd. :-)
Každopádně výsledek i po smazaní cache úplně stejný, přímý klik rovnou chybová hláška, přes Uložit cil to stahuje (tentokráte už 9s :-) ), ale skončí to na 13,2MB....

Zadný download manager nepoužívám, prohlížeč mám IE 8..... divné je, že to skončí na 13,2MB, tedy stejně jako psal uživatel nahoře....

Zkusím to ještě večer z jiného pc, ale je mi to divné...
  • 0

#731 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 14:12

rslovik: obavam se, ze bys musel mit k dispozici aktualni CR, abys mohl neco aktualizovat. Jinak je to nesmysl stahovat po jednom. Jinak je pomerne dobry kurz a PM se da jiz poridit pod 500 Kc, takze bych to zvazil na tvem miste. PaTTrick: mas pouzivat poradny prohlizec - FF, Chrome nebo Opera :-) Vic uz asi neni co dodat, protoze vsem ostatnim vcetne me to realne funguje.
  • 0

#732 rslovik

rslovik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 16:39

Díky za info.PM si kupovat nechci.Mám CR ke dni 16.3. a chtěl bych ji doplnit o nové keše a zaktualizovat stávající. Ve fóru jsem se dočetl , že se aktualizace dělá přes Geo jarry , ale nepochopil jsem jak....
  • 0

#733 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 16:48

Tak to snad ani nezkousej ;-) GJ neni urceny, staveny a ani schopny udrzovat databazi cele CR aktualni. Pokud skutecne potrebujes celou CR, porid si premium clenstvi na GC.com
  • 0

#734 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 16:50

Pres GJ je vhodne delat aktualizace citajici kusy az desitky, nikoliv stahovat stovky ci tisice nebo jeste hure, desetitisice kesi.
  • 0

#735 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 17:50

PaTTrick napsal/a:
Vy jste mi dali... takovou práci mi dalo vzpomenout si na heslo když jsem si smazal všechny cookies atd. :-)
Každopádně výsledek i po smazaní cache úplně stejný, přímý klik rovnou chybová hláška, přes Uložit cil to stahuje (tentokráte už 9s :-) ), ale skončí to na 13,2MB....

Zadný download manager nepoužívám, prohlížeč mám IE 8..... divné je, že to skončí na 13,2MB, tedy stejně jako psal uživatel nahoře....

Zkusím to ještě večer z jiného pc, ale je mi to divné...

Chápu. Ale nikde jsem neradil smazat Cookies. Měls pouze smazat dotažené soubory, Cookies jsou jinde. A kdyby sis nainstaloval nějaký druhý prohlížeč - třebas Chrome nebo Firefox, reklamy na ně jsou po celém Internetu - tak bys chybu asi eliminoval nejrychleji. Neříkám, že ho musíš začít používat, ale je dobré mít alternativu. A například listing keše v HTML z InternetExploreru do GeoGetu nedostaneš i kdyby ses rozkrájel.
  • 0

#736 rslovik

rslovik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 19:38

Nepotřebuji udržovat aktuální celou CR. Jde mě o to aktualizovat např. Brno a okolí , nebo když pojedem někam na výlet tak danou oblast.
  • 0

#737 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2011 - 19:48

V GG si najdi kes, ktera je nekde uprostred oblasti, udelej z ni referencni bod, filtreb vyber kese v okoli treba 5 km, oznac je a dej pres GJ stahnout listingy. Ale tim aktualizujes jen kesky, ktere v GG mas. Pozor na to, aby v zadanem polomeru tech kesi nebylo nejak moc - rekneme tak so 100.
Nove kese muzes ziskat pripravenou davkou v GJ "Kese - hledat nove (20 km)".
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#738 rslovik

rslovik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2011 - 14:34

Díky za návod.
  • 0

#739 Ferda_a_Beruska

Ferda_a_Beruska

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2011 - 21:35

Ahoj, koukala jsem na návod. Je moc pěkně udělaný, ale nenašla jsem jak do GeoGetu do konfigurací dostanu groundspeak? Zkoušela jsem přidat nové a tam jsem to nenašla :( Také jak do Pluginy dostanu GeoJarry. Mám ho staženej, ale nevím jak ho nainstalovat. AutoStat jsem taky nikde nenašla. Poradíte mi prosím :)
  • 0

#740 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2011 - 22:54

Tak prvni otazce vubec nerozumim. Pluginy se instaluji budto automaticky (na webu GeoGetu kliknes na tlacitko automaticke instalece) nebo manualne. To znamena, ze si stahnes plugin (soubor s priponou *.gip) a v GeoGetu v menu Pluginy, Spravce pluginu, tlacitko Nainstalovat balicek. To je obecny postup. Ale pokud mas GASP, je tam GJ uz neinstalovane.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama