Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#781 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 20:13

Příklady a popisy v dokumentaci GGStatu jsou ti málo ? A všiml sis, že spousta funkcí je v tempate zakomentovaná a že je stačí jen povolit ?
  • 0

#782 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 20:13

danhill81 napsal/a:
Prosím,byl by problém udělat vzorový soubor GgStatTemplate.cz kde by byly přednastaveny všechny doposud dostupné funkce GgStatu?
Umím s tím suborem pracovat,upravovat si ho k obrazu svému,ale nedokážu jej sestavit a ten co je obsažen v balíčku nemá zdaleka všechno co bych chtěl na statistice mít a navíc mi nějak nefunguje a starý,co mám z předchozí verze je dnes nepoužitelný ...
Takový aktuální vzorový template by mi hodně usnadnil práci a byl bych za něj vděčný,jestliže by to pro někoho kdo se v tom super orientuje nebyl problém ...

Mrkni do návodu pro GgStat, který najdeš v datovém adresáři ./script/GgStat/GgStatdoc/

Je tam vše vysvětleno, ukázáno....Pokud si i přesto nebudeš vědět rady, tak se mi ozvi přes icq nebo sz (oboje najdeš v profilu).....Co budu vědět poradím....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#783 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:01

Jo,mě je to jasné.Návod se snažím luštit,ale moc tomu nerozumím.V tom originálním temlate co je v GASPu mě to příjde všechno nějak přeházené.Chápu že plugin si to přebere a je uplně jedno v jakém pořadí to do texťáku vložím,ale mám v tom zmatek,i jednotlivé sekce jsou napsané v různých místech a měl jsem takovou vizi,že bych si udělal vlastní tempelate,sekce poodděloval # s vlastnímu poznámkami a kdykoli si do budoucna mohl template upravovat a rozšiřovat. Příklad: Nálezy podle měsíce - údaje o průměrech jsou uvedeny na začátku template,kdežto samotný odkaz na graf je až někde dole a navíc teď po úpravách na GC.com se mi graf zobrazuje úplně malinkatý a je u něj lupa,která ale stejně nefuguje ... A takových záhad mám v tom origo temlate více ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#784 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:08

danhill81 napsal/a:
Jo,mě je to jasné.Návod se snažím luštit,ale moc tomu nerozumím.V tom originálním temlate co je v GASPu mě to příjde všechno nějak přeházené.Chápu že plugin si to přebere a je uplně jedno v jakém pořadí to do texťáku vložím,ale mám v tom zmatek,i jednotlivé sekce jsou napsané v různých místech a měl jsem takovou vizi,že bych si udělal vlastní tempelate,sekce poodděloval # s vlastnímu poznámkami a kdykoli si do budoucna mohl template upravovat a rozšiřovat.
Příklad: Nálezy podle měsíce - údaje o průměrech jsou uvedeny na začátku template,kdežto samotný odkaz na graf je až někde dole a navíc teď po úpravách na GC.com se mi graf zobrazuje úplně malinkatý a je u něj lupa,která ale stejně nefuguje ...
A takových záhad mám v tom origo temlate více ...

Selže-li vše, přečti si návod...

Je psáno, že na začátku jsou nejrůznější definice, které samy o sobě nic nedělají.
A pak od příkazu START to teprve začíná popisovat co se má udělat. Zatímco v první části na pořadí příkazů moc nezáleží - většina jich je seřazena prostě podle typu, tak ve druhé části pořadí příkazů určuje pořadí generovaných elementů statistik.
  • 0

#785 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:17

danhill81 napsal/a:
Prosím,byl by problém udělat vzorový soubor GgStatTemplate.cz kde by byly přednastaveny všechny doposud dostupné funkce GgStatu?

Umis si predstavit, ze nekdo udela template, ktery bude obsahovat nekonecne mnozstvi cehokoli? Moznosti GgStatu totiz opravdu nikdy nekonci. Staci, kdyz si uvedomis, ze jim muzes zpracovat jakykoli TAG z GG, k tomu muzes pouzit jakykoli jiz hotovy plugin nebo si udelat vlastni ...

Nebylo by rozumnejsi napsat co chces udelat? Muzes take vyzkouset Plugin GgStatTune, ktery by snad mel usnadnit praci s template. Ale jeste neni dokoncen, takze obsahuje nektere chybky. Tedy si zalohuj template pred pokusama.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#786 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:24

JJ,máte všichni pravdu,můj zoufalý dotaz byl opravdu spíše ze zoufalství ... Musím prostě pochopit jak to funguje a případné nesrovnalosti si tady na foru ujasnit. Chtěl jsem si to příliš zjednodušit :D a tudy cesta nevede ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#787 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:57

Nálezy podle měsíce me taky blbnou,rok 09 mam v pořádku,ale 10 a 11 je graf malinky a je u nej lupa,stene je to u mapy okresu.Nevíte jak to opravit?
  • 0

#788 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 4:56

willicz napsal/a:
Nálezy podle měsíce me taky blbnou,rok 09 mam v pořádku,ale 10 a 11 je graf malinky a je u nej lupa,stene je to u mapy okresu.Nevíte jak to opravit?

Tuším, že to je způsobeno posledními úpravami na gc.com. A myslím, že nám nezbývá nic jiného, než si počkat na aktualizaci GgStatu.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#789 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 6:26

Já si to taky myslím,ale je zajímavé,že když kouknu na statistiky jiných kačerů,tak u některých je to v pořádku ikdyž už podle datumu stat.aktualizovali po upgr.stránek.
  • 0

#790 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 6:30

willicz napsal/a:
Já si to taky myslím,ale je zajímavé,že když kouknu na statistiky jiných kačerů,tak u některých je to v pořádku ikdyž už podle datumu stat.aktualizovali po upgr.stránek.

Další zajímavostí je, že se to chová pokaždé jinak. Jednou při exportu statistik mi to ty mapy zobrazí jak má a při dalším exportu je to zobrazí rozhozené. Těžko říct.

Třeba nám poradí zkušenější kačeři...?
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#791 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 7:10

Máte ty statistiky moc široký, zkontrolujte si parametr WIDTH v template, neměl by být větší než 710.
  • 0
MaFa

#792 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 7:27

MaFa napsal/a:
Máte ty statistiky moc široký, zkontrolujte si parametr WIDTH v template, neměl by být větší než 710.

Ok, doma na to dopoledne mrknu....Díky...
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#793 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 7:30

Tak to máš asi dobrý - mě se Tvé statistiky zobrazují v pořádku ....
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#794 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 8:16

ok,taky zkusím,mám tam tuším šířku 724
  • 0

#795 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 9:38

Dokud nebudou ty zmeny opravdu 100% pevne dane, tak na urovni sablony pro GASP osobne nebudu nic menit. Samozrejme to nebrani aktivnejsim jedincum, aby si to upravili podle potreby sami. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#796 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 13:24

Tak změna šířky nepomohla,změnil jsem to i ve všech pluginech. Hraju si s template a dal jsem schválně všechny roky do řádku "Roky které se nezobrazí" ,protože mě zaráželo ,že schovaný rok 2009 byl v pořádku a roky 10 a 11 které mají být vidět hned jsou malé. Teď tedy nic nevidím,jen tlačítka a světe div se,když mačkám jednotlivé roky nebo "all" tak je vše jak má být,tedy velké. Snad ti toto zjištění pomůže k práci na aktual. GASPu.
  • 0

#797 RAKI_BALBOA

RAKI_BALBOA

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 13:36

Mam dotaz, mam zcela aktualni GASP a kdyz pres geojarry stahuju nalezene kese vcetne listingu tak mi to nekde okolo 500 nalezene kese vypadne s klasickou chybou hlaskou ze neco je s komunikaci s gc.com a at si zkontroluju nick a heslo. Nevite co s tim?
  • 0
eTrex legend + nohy a ruce

#798 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 13:45

Není lepší si stáhnout tolik nálezů přímo z GC pomocí PQ?
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#799 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 13:46

willicz napsal/a:
Tak změna šířky nepomohla,změnil jsem to i ve všech pluginech.
Hraju si s template a dal jsem schválně všechny roky do řádku "Roky které se nezobrazí" ,protože mě zaráželo ,že schovaný rok 2009 byl v pořádku a roky 10 a 11 které mají být vidět hned jsou malé.
Teď tedy nic nevidím,jen tlačítka a světe div se,když mačkám jednotlivé roky nebo "all" tak je vše jak má být,tedy velké.
Snad ti toto zjištění pomůže k práci na aktual. GASPu.

Díky ... to musím hned doma taky vyzkoušet ... zajímavý tip na další krůček :)
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#800 RAKI_BALBOA

RAKI_BALBOA

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 14:52

danhill81 napsal/a:
Není lepší si stáhnout tolik nálezů přímo z GC pomocí PQ?

Jenze ja sem BM :(
  • 0
eTrex legend + nohy a ruce

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka