Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#801 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 15:30

RAKI_BALBOA napsal/a:

danhill81 napsal/a:
Není lepší si stáhnout tolik nálezů přímo z GC pomocí PQ?

Jenze ja sem BM :(

Ozvi se mi přez icq (najdeš ho zde v profilu) a domluvíme se na zaslání dat, která potřebuješ....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#802 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 17:20

Tak finta se skrytím roku funguje i mě ... Není to uplně nejlepší řešení,ale po rozkliknutí se pak grafy zobrazí normálně. Teď tedy přejdu k dalšímu problémku :) Některé,řekl bych že náhodně,sloupcové grafy se zobrazují bez mezer,což dříve nebylo ... Grafy jsou slité výškově jakoby do sebe ... Například u nálezů podle typu to vypadá,že je to ok,ale u všech ostatních je to špatně. (Nálezy podle velikosti,Nálezy podle obtížnosti,Nálezy podle terénu atd.) No a hodím tu ještě jednu zajímavost. Když se podívám na statistiky v IE tak některé ikonky u grafů mám jakésik veliké a taky se zobrazenou lupou stejně jako tomu bylo u těch grafů nálezů ... PS : ... proč mi sem nejde vložit obrázek? Dám editovat log,do přílohy vložím cestu k obrázku a dám uložit a obrázek nikde :o
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#803 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 17:38

Ve statistikách se mi nezobrazuje mapa Česká republika (červené puntíky nálezů). Nevíte někdo jak na to?
  • 0

#804 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:00

To jsem také zkoušel změnit v templ. (ty mezery),ale nic se nestalo,je to tou změnou stránek,protože když si dáš vygenerovat stat. tlačítkem "spustit" tak to mám i s mezerama.Tohle už opravdu budeme muset nechat povolanějšímu a popřát mu pevné nervy,dyť mu to ty ptáci na GC.com furt měněj :) Pro jonasvla : Mě taky zmizela ve 1.14. v 1.15 GASP už to jde,co máš za verzi?
  • 0

#805 jonasvla

jonasvla

Member

• Members
  • PipPip
  • 24 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:10

Pro willicz: Verze 1.15.624 ze dne 09.05.2011 :(
  • 0

#806 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:20

danhill81 napsal/a:
Tak finta se skrytím roku funguje i mě ... Není to uplně nejlepší řešení,ale po rozkliknutí se pak grafy zobrazí normálně.

Teď tedy přejdu k dalšímu problémku :)
Některé,řekl bych že náhodně,sloupcové grafy se zobrazují bez mezer,což dříve nebylo ... Grafy jsou slité výškově jakoby do sebe ...
Například u nálezů podle typu to vypadá,že je to ok,ale u všech ostatních je to špatně. (Nálezy podle velikosti,Nálezy podle obtížnosti,Nálezy podle terénu atd.)

No a hodím tu ještě jednu zajímavost.
Když se podívám na statistiky v IE tak některé ikonky u grafů mám jakésik veliké a taky se zobrazenou lupou stejně jako tomu bylo u těch grafů nálezů ...

PS : ... proč mi sem nejde vložit obrázek? Dám editovat log,do přílohy vložím cestu k obrázku a dám uložit a obrázek nikde :o

Jak jsi docílil toho, že mapa dle okresů a krajů se ti zobrzauje bez lupy?
Mě so to neustále zobrzauje s lupou.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#807 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:31

vin-lin napsal/a:

Ne,tak toho jsem nedocílil,tak daleko ještě nejsem :D ...
Docílil jsem pouze Nálezy podle mesíce bez lupy ...

Dále tedy mezery zatím nepůjdou ...

No a co ty ikonky u Nálezy podle typu? Ve firefexu je to OK,ale v IE je mám některé veliké a s lupou ... Stejně tak ikonky u Nálezy podle velikosti
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#808 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:36

danhill81 napsal/a:

vin-lin napsal/a:

Ne,tak toho jsem nedocílil,tak daleko ještě nejsem :D ...
Docílil jsem pouze Nálezy podle mesíce bez lupy ...

Dále tedy mezery zatím nepůjdou ...

No a co ty ikonky u Nálezy podle typu? Ve firefexu je to OK,ale v IE je mám některé veliké a s lupou ... Stejně tak ikonky u Nálezy podle velikosti

Aha...Tož mohl by jsi mi poslat tvůj template (třeba ho přiložit jako přílohu zde ve fóru)? Jen pro porovnání, pač mě se ty mapy zobrazují neustále rozhozeně a u tebe normálně....

Co se týče ikonek, tak si myslím, že IE není kompatibilní prohlížeš, ale jist si nejsem.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#809 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:37

Vymazal jsem na tom řádku kde se tvoří mapa okresů "SPLIT 2" a pak se to vytvoří ale pod sebou,různě jsem měnil velikost a uspořádání já mám mapu nahoře a soupis kraju pod tím.Chce si s tím pohrát,já jsem stím strávil celí dopoledne.ulož si někam původní template kdybys něco zkazil at to můžeš vrátit do původního stavu a experimentuj.
  • 0

#810 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:41

Uz jsem to sem psal jednou, tak znovu: jelikoz mate nastavenou prilis velikou sirku (WIDTH v template) tak vam gc.com ty obrazky v tabulkach zmensuje. Takze vyresit to muzete jenom ZMENSENIM tech obrazku - cehoz prave dosahnete pomoci WIDTH. 710 se mi zdalo jako vyhovujici hodnota, pokud mate stale lupu v obrazku, tak musite jit jeste na nizsi hodnotu.
  • 0
MaFa

#811 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:50

tady je
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#812 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:58

Pro MaFa:V tom to není,byl jsem až na 650 a pořád to ukazovalo malé a slupou
  • 0

#813 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 18:58

danhill81 napsal/a:
tady je

Díky....Máme to naprosto totžné, takže opravdu nechápu.

Parametr WIDTH jsem měl nastaveno i na 300 a výsledek byl stejný. Akorát tabulky se mi zmenšily, tak že byly nečitelné. Grafy taktéž, ale obrázky s lupou byly zase s lupou. Ještě zkusím zmenšit přímo ty obrázky.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#814 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 19:20

Parametr Šířka výstupního HTML skutečně neřeší problém se zobrazením jednotlivých sekcí a podsekcí grafů map a seznamů ... Celou statistiku jen zvětšuje nebo zmenšuje a vše v ní přímo úměrně. Někde ale musí přeci jít nastavit jednotlivě šířky sloupců jednotlivých rozložení tabulek ... I mapa je vložena vpodstatě do tabulky ... Kde najdu šířky těch jednotlivých sloupců? Tím bych totiž mohl zvětšit místo pro samotnou mapu v buňce tabulky ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#815 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 19:40

danhill81 napsal/a:
Parametr Šířka výstupního HTML skutečně neřeší problém se zobrazením jednotlivých sekcí a podsekcí grafů map a seznamů ...
Celou statistiku jen zvětšuje nebo zmenšuje a vše v ní přímo úměrně.
Někde ale musí přeci jít nastavit jednotlivě šířky sloupců jednotlivých rozložení tabulek ... I mapa je vložena vpodstatě do tabulky ... Kde najdu šířky těch jednotlivých sloupců?
Tím bych totiž mohl zvětšit místo pro samotnou mapu v buňce tabulky ...

Když umístíš parametr WIDTHNEXT "hodnota" před danou mapu a tabulku, tak upravíš přímo její velikost....

Edit:
Tak mapu dle okresu a dle kraje jsem vyřešil. Vyřešil jsem koláčové grafy. Vše jsme umístil pod sebe a upravil velikosti.
Ale nálezy dle měsíce se mi nedaří opravit. I když zmenším parametr width, tak to nepomůže. A nedaří se mi zjistit jak umístit graf nahoru a tu tabulku, která je nyní vlevo vedle grafu, umístit pod graf. Myslím si, že toto by to vyřešilo....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#816 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 20:07

Ty tam mas kolem statistik nastavenej ramecek, to zase ubira nejaky ty pixely, zkus ho zrusit.
  • 0
MaFa

#817 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 21:20

Jak to nekdo vyresite, tak bych byl rad, kdyby me dotycny kontaktoval, ze bychom spolecne mohli predelat tu sablonu v GASP. Preci jenom nechci vymyslet uz vymyslene. Diky za vsechny.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#818 davre

davre

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 21:42

Zdravím, potřebuji poradit jak odstraním ze svého profilu statistiku GASP. Provedl jsem aktualizaci programu Geoget a celý program se rozhodil a neumím to sám znovu nastavit a navic se program celý sekne a vypnu ho jenom přes Ctrl Alt Del. Děkuji moc. DAVRE
  • 0

#819 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2011 - 23:21

Pro S474N:Koukal jsem na tvé statistiky a zajímalo by mě jak vypadá řádek v templ. "Návštevníci mého profilu",chtěl bych vlaječky také použít.Na strankách flagcounter mě po zadání mého mailu vygenerovalo nějaký kod,jak se s tím dál pracuje?
  • 0

#820 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2011 - 4:57

MaFa napsal/a:
Ty tam mas kolem statistik nastavenej ramecek, to zase ubira nejaky ty pixely, zkus ho zrusit.

To jsem zkoušel také a i přesto to nepomohlo.
Až když jsem zmenšil přímo ty grafy pomocí parametru WIDTHNEXT na nějakých 200, tak to zobrazilo grafy bez lupy, ale pak to bylo naprosto nečitelné. Možná by to opravdu vyřešilo, kdyby vedlejší tabulka šla umístit pod graf? Zde bych ale potřeboval radu, pač jsem studoval manuál GgStatu a nic jsem tam nenašel, tak nevím, jak tu tabulku umístit pod graf.

EDIT:
Teď jsem si všiml, že v práci se mi ty grafy zobrazují normálně. Je možné, že by na to mělo vliv rozlišení?
V práci mám rozlišení 1280 x 1024 a doma 1490 x 900.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama