Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#861 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2011 - 13:29

gord napsal/a:
Ja bych se spis domnival, ze to nekdo napsal vickrat a jiny to podle nej opraskl. Pochybuju, ze na takovou hloupost prijde vic lidi soucasne (zejmena pokud ctou dokumentaci).

Vrele doporucuju prebytecne prikazy start odstranit a template odladit bez nich. Vubec neni zaruceno, ze to nejakou nasledujici verzi GgStatu necha chladnou a zarucim, ze soucasna ani budouci verze GgStatTune s tim pracovat spravne nebude.

Tak opravdu - všechny starty (krom prvního) jsem zakomentoval a nezměnilo se vůbec nic. Asi jsem si to z něčím poplet a máš pravdu je to obšlehlé - a to z dokumenatce GgStatu, tam když se podíváš na nějaký graf a příklad použití v template, tak to tam je i se startem...A jako začátečník jsem tenkráte netušil, že to může býti bez toho....Má chyba. Děkuji za upozornění...

Měl bych ještě jednu otázečku - pokud použiji příkaz SPLIT2, tak následující 2 grafy to hodí vedle sebe, pokud příkaz nepoužiji budou ty dva grafy pod sebou, chápu to dobře?
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#862 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2011 - 13:34

vin-lin napsal/a:

Tak opravdu - všechny starty (krom prvního) jsem zakomentoval a nezměnilo se vůbec nic. Asi jsem si to z něčím poplet a máš pravdu je to obšlehlé - a to z dokumenatce GgStatu, tam když se podíváš na nějaký graf a příklad použití v template, tak to tam je i se startem...A jako začátečník jsem tenkráte netušil, že to může býti bez toho....Má chyba. Děkuji za upozornění...

Ten START je takový oddělovač který celý template rozděluje na dvě poloviny a v dokumentaci je tím myšleno že něco je před STARTem a něco je až za STARTem.
  • 0

#863 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 16 May 2011 - 13:43

Ok,díky,SPLIT vyzkouším ... GgStatTune nepoužívám ... Zatím to ani neumím ... Jinak ale skutečně my dva o sobě vůbec nevíme a template jsme od sebe nekopírovali ... takže je to skutečně náhoda,která prostě v danou chvíli,neprosto nezávisle pomohla ... mě předevčírem a jemu píše kdysi dávno ... A dopisoval jsem to tam ručně na základě svého pokus omyl,takže žádně ctrl+c
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#864 Palook

Palook

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 18 May 2011 - 22:27

Ahoj, jdu si pro radu. Rád bych aktualizoval Tvůj program avšak automatická aktualizace se mi nikde nenabízí a při manuální instalaci se mi instaluje celý GeoGet znovu. Už to zde nedávno někdo řešil ale postup mi zůstal utajen. Můžeš mi prosím poradit, kudy se dostanu k možnosti "pracovat v přenosném režimu"? Případně jak povolit automatické aktualizace - nejsem si vědom, že bych cokoliv zakazoval. Díky
  • 0

#865 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 4:49

Palook napsal/a:
Ahoj, jdu si pro radu. Rád bych aktualizoval Tvůj program avšak automatická aktualizace se mi nikde nenabízí a při manuální instalaci se mi instaluje celý GeoGet znovu. Už to zde nedávno někdo řešil ale postup mi zůstal utajen.
Můžeš mi prosím poradit, kudy se dostanu k možnosti "pracovat v přenosném režimu"? Případně jak povolit automatické aktualizace - nejsem si vědom, že bych cokoliv zakazoval.
Díky

Va nastavení si zapni, aby tě gg upozorňoval na novou verzi....
Při instalaci se tě zeptá v jakém režimu chceš instalovat - zda v normálním nebo v přenosném režimu, tak si zvol ten, který potřebuješ a hlavně nezapomeň zvolit správnou cesti instalace.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#866 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 7:04

Palook napsal/a:
Ahoj, jdu si pro radu. Rád bych aktualizoval Tvůj program avšak automatická aktualizace se mi nikde nenabízí a při manuální instalaci se mi instaluje celý GeoGet znovu. Už to zde nedávno někdo řešil ale postup mi zůstal utajen.
Můžeš mi prosím poradit, kudy se dostanu k možnosti "pracovat v přenosném režimu"? Případně jak povolit automatické aktualizace - nejsem si vědom, že bych cokoliv zakazoval.
Díky

Ta aktualizace vypadá úplně stejně jako prvotní instalace. Měl by se ti nabídnout ten samý režim (datový / přenosný) a to samé umístění jako u původní instalace. Data zůstanou na místě a tak po nové instalaci budeš normálně pokračovat.
  • 0

#867 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 7:27

Arne1 napsal/a:
Ta aktualizace vypadá úplně stejně jako prvotní instalace. Měl by se ti nabídnout ten samý režim (datový / přenosný) a to samé umístění jako u původní instalace. Data zůstanou na místě a tak po nové instalaci budeš normálně pokračovat.

Coz plati pro standardni instalaci GeoGetu, ale ne v zipu a bez instalace distribuovany GASP. Tam je skutecne potreba peclive zvolit adresar, ve kterem nyni GASP lezi, a peclive zvolit instalaci jako prenosny rezim.

Mozna je cas cely ten gasp fakt odpiskat a udelat nejaky easy all in one install balicek s rozumnym navodem.
  • 0

#868 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10144 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 11:38

medwyn_cz napsal/a:
Mozna je cas cely ten gasp fakt odpiskat a udelat nejaky easy all in one install balicek s rozumnym navodem.

Uz se zdalo, ze se toho Satan ujme. Ale nekde po ceste asi umrel. Skoda. :-(
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#869 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 14:26

Pravda, vypadalo to tak, mam tady dokonce nejakou zakladni pripravu, ale cim vic jsem do toho zacal pronikat, tim vic jsem zjistil, ze se do toho nechci poustet. Aktualni stav (tzn. pouze udrzba stavajiciho) me stoji mene energie, nez to cele prekopat od nuly. Pokud se toho chce nekdo zdatnejsi ujmout, rad mu pomohu.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#870 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 14:40

kdybys to predelal, tak uz prakticky zadna udrzba nebude treba, protoze nova verze potahne vzdy aktualni verze, a stavajicim instalacim se budou samy nabizet cilene aktualizace. Zasah bude potreba jen kdyz se bude menit skladba balicku.
  • 0

#871 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 14:42

Nepovazuji se za programatora, takze se do toho opravdu poustet nebudu. ;)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#872 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 15:02

Smutne na tom je, ze my vsichni pak resime narky zmatenych uzivatelu...
  • 0

#873 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 15:18

HaLuMa: snazil jsem se udelat balicek GASP co nejvic pristupny naprostym amaterum. To, ze je to nad neci sily, to uznat dovedu i tak, proto se tu snazim reagovat a vetsine jsem nabidnul TeamViewer - spousta lidi toho vyuzila a vyresili jsme to spolu takto na dalku. Vic pro tyto lidi udelat nemohu a chtel bych dodat, ze ty narky (jak to ty nazyvas) urcite ty resit nemusis. Bud je chces resit nebo nechces, ale urcite nic nemusis. ;)
  • 0

#874 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10144 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 15:26

S474N napsal/a:
a chtel bych dodat, ze ty narky (jak to ty nazyvas) urcite ty resit nemusis. Bud je chces resit nebo nechces, ale urcite nic nemusis. ;)

To je alibismus. Vysvetli uzivatelum, ze kdyz neco nekomu nejak funguje a jemu ne, neni to chyba programu, ale chyba (ne)instalace. Pak se kouknu na disk a ejhle - GG je ve trech ruznych adresarich.

Nemyslim si, ze by poradne udelani noveho GASPu bylo mene narocne nez udrzba stavajiciho hybridu a vsechny nasledne opravy pomoci TV, ktere delas nejen ty (to jsem ti ostatne uz nejednou rekl). Jiste se stim potyka treba mikrom, medwyn, ja a mozna i jini. HaLuMu bych do toho fakt netahal, ten ma s vlastnim programem starosti, o kterych se ti zrejme ani nezda, a to si jeste my uzivatele vymyslime dalsi funkce.

Mne tvuj pristup od zacatku pripada celkem jasny: ja si budu vymyslet a tvrdit, ze na vic nemam, ostatni at delaji.
  • 0

GeoGet:

#875 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 16:29

Ja do toho s tebou pujdu, a rad. Protoze je to dlouhodobe perspektivni. Ale potrebuju jasnou spolupraci. V prvni rade chci od tebe nejak vypsat veskere zmeny a nastaveni, ktere tam provadis oproti standardnim instalacim. To je potreba vedet, aby se to dalo posoudit a pripadne zpracovavat skriptem. Nasledne, az spolu iterativne vytvorime "dokonaly instalacni balicek", tak bych te poprosil, abys k nemu napsal nejaky blbuvzdorny navod vcetne obrazku a tak. Ten se pak publikuje na araratu. Krasne na tom je, ze je to mnohem vice jednorazova investice, nez otravny zavazek do budoucna. A takove investice ja rad. Kontakt na sebe mame, tak se do toho dejme. Ted mam zkouskovy, ale aspon navrh a nejaky koncept dohromady urcite budeme schopni dat. Budu rad, kdyz mi gord (sem nebo privatne) napise, co by si od takoveho balicku predstavoval on. Ja vidim <strike>mesto velike</strike> nekolik klikacich pruvodcu, kteri uzivateli pomuzou pekne krok za krokem nastavit nejnutnejsi hodnoty a nazdar.
  • 0

#876 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10144 příspěvků(y)

Publikováno 19 May 2011 - 18:13

Nejsem proti tomu. Ale protoze si myslim, ze to neni obtizna uloha (snad jen ggi muze trochu vec komplikovat), rad bych, aby se na tom podileli i jini nez "klasicke jadro". Svoji predstavu uz jsem se Satanem resil. Ale tady je to mozna k vyjadreni a diskusi pro ostatni lepsi.

Presouvam se do noveho vlakna.
  • 0

GeoGet:

#877 HaHač

HaHač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2011 - 18:57

Ahoj, potřebuji pomoc po 3 měsicích nepoužívání jsem si chtěl aktualizovat statistiky. Ale objevila se chyba jakmile dám stáhnout nejnovější nalezené napíše mi to viz. obrázek. Všechno nastavení jsem překontroloval a je v pořádku mohly by jste poradit čím to může být.
  • 0

#878 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2011 - 19:03

Obrazek zadny nevidim a navic si nenapsal, zdali si aktualizoval veskere komponenty, kdyz uz si to 3 mesice nepouzival.
  • 0

#879 HaHač

HaHač

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2011 - 19:34

Tak jsem to aktualizoval a pořád to nejde. Obrázek už by tam měl být.
  • 0
Etrex H + Xperia X 10 mini (TrekBuddy + c:geo)

#880 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 24 May 2011 - 19:37

Tak udelej to, co ti tam pise. Bud importuj tu slozku nebo ji vymaz a zkus si to stahnout znova.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama