Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#981 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2011 - 19:26

gord: Já ho do jisté míry docela chápu, taky nemám rád když si každý miniprográmek instalátorem nasere kdo ví co kdo ví kam. Proto mu píšu, že tady instalace je "bezpečná".
  • 0

#982 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2011 - 19:40

gord napsal/a:
dojdoj:
1. mapy s nálezy ze světa, resp. evropy musi mit svuj prikaz v template souboru. evidentne jsi pri nejake katualizaci zacal pouzivat jiny template

2. mapa s "červenými puntíky" pouziva tve ID, takze opet se pri jejim vyvolani v template (nebo jinde, treba v autostatu) zmenilo. Upravi s to na svoje

3. ve statistice se začala objevovat položka "seznam xTF" (nebo nějak tak). Dá se to nějak vypnout? - stale totez: zmenil se ti template, vyhod z nej prislusny prikaz (zrejme MyxTFList)

4. Chtěl jsem řešit i nepřiřazování času a data nálezu ke keši - tohle by snad uz melo chodit. chce to aktualni GG a GJ (2.3.0)

Gorde, děkuju za info. Jsem spíše pasivním uživatelem Geogetu. O existenci template-souboru vím, ale jeho obsah je pro mě "terra incognita". Už když jsem psal svůj dotaz, tušil jsem, že problém bude asi tady, nicméně nevím, co s tím.Takže moje otázky se přímo nabízejí: jak má vypadat ten příkaz(y) a kam má/mají být vložen(y)? Existuje někde nějaký "vzor" nebo seznam příkazů? Já chápu rychle, jen se mi to musí dlouho vysvětlovat ;-)
A stím přiřazováním data a času nálezu se to zdá být v pořádku. Teď večer jsem stahoval tři nálezy a sáhly se včetně času.
  • 0

#983 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2011 - 19:45

Soucasti instalace GgStatu je pomerne rozsahla dokumentace. POkud rychle chapes, tam urcite najdes vsechno potrebne. Existuje take plugin GgStatTune, ktery to nastaveni ma usnadnit. Ale obsahuje nejake chyby a nedodelky, k jejichz naprave jsem se zatim nedostal.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#984 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2011 - 20:43

dojdoj: v první řadě by sis měl ten originální zkopírovat a přejmenovat na třebas "MujTemplate.cz" aby se ti ničím nepřepsal.
  • 0

#985 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 16:42

S474N napsal/a:
danhill81: zajimave, o BAT souboru vis, ale asi si ho nikdy nezkusil spustit, ze? On totiz dela mimo jine i to, ze zalohuje databazi a potazmo nalezene kese!

Jo?To mi nějak ušlo.Samozřejmě při každé aktualizaci požívám !zaloha-cfg.bat ... Zálohuje to nastavení gegogetu a pluginů,ale nálezy mi to teda v nové verzi zatím nikdy nenačetlo??? Takže tahle informace mě docela udivuje,co dělám dlouhodobě blbě?
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#986 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 16:51

Arne1 napsal/a:
neboj, instalace Geogetu je bezpečná, nikam do systému se nic nepíše. Jen se to rozbalí do podadresáře distdata a odtramtud se aktualizuje pracovní verze.

Super,tak nějakou takovou radu jsem hledal.
Vyzkouším to při další aktualizaci a uvidíme.
A ten podadresář pak jako můžu smazat,jo?Až se provede ta aktualizace?

Jinak gegoget neinstaluji do PC protože jej mám na flashce a pokaždé ho spouštím z jiného kompu,někdy doma,někdy v práci,jindy z notebooku atd.

A tak jsem to prostě vždycky řešil tak,že jsem jednoduše při každé aktualizaci GASPu,stáhnul novou verzi balíčku,jen rozbalil,nahrál nálezy a nastavení a jelo se dál.
Vždycky to bylo v pohodě a fungovalo mi to ... Ono to funguje i teď,ale jak říkám,s přibývajícími kešemi je takový můj,evidentně nesprávný postup čím dál zdlouhavější a lepší to nebude a proto se pídím po lepším a rychlejším postupu.
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#987 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 18:05

danhill81 napsal/a:

Arne1 napsal/a:
neboj, instalace Geogetu je bezpečná, nikam do systému se nic nepíše. Jen se to rozbalí do podadresáře distdata a odtramtud se aktualizuje pracovní verze.

Super,tak nějakou takovou radu jsem hledal.
Vyzkouším to při další aktualizaci a uvidíme.
A ten podadresář pak jako můžu smazat,jo?Až se provede ta aktualizace?
.

to by ti přesn+ěji řekli autoři (HaLuMa). Ale já bych to nedělal - Geoget si vždy při startu porovnává distdata s tím co má ve svém adresáři a dělá příslušné modifikace. A nezdá se mi to tak prostorově náročné aby to vadilo.
  • 0

#988 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 18:43

Mne zarazila jina vec - to pokazde stahnes novy Gasp a zahodis dosavadni data? Aktualizace Geogetu na data v Geogetu nesaha, vsechny jsou zachovany. Jen aktualizuje programove souboy, pripadne ti nahraje nove verze skriptu, polygonu, a tak. A to cele se navic deje pro tvoje data nedestruktivne. Nove veci pro datovy adresar se daji jen do distdata. instalacka ti na datovy adresar ani nesahne! A az spustis Geoget, tak se provede synchronizace distdata s datovym adresarem.
  • 0

#989 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 18:45

oproti databázi a offline složce je to opravdu zanedbatelné - velikostně i počet souborů
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#990 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 26 září 2011 - 23:20

HaLuMa napsal/a:
Mne zarazila jina vec - to pokazde stahnes novy Gasp a zahodis dosavadni data? Aktualizace Geogetu na data v Geogetu nesaha, vsechny jsou zachovany. Jen aktualizuje programove souboy, pripadne ti nahraje nove verze skriptu, polygonu, a tak.

A to cele se navic deje pro tvoje data nedestruktivne. Nove veci pro datovy adresar se daji jen do distdata. instalacka ti na datovy adresar ani nesahne! A az spustis Geoget, tak se provede synchronizace distdata s datovym adresarem.

No,přesně tak ... Asi blbě co,no nevadí,zkusím to jinak,ale proto se tady ptám,že :)

Já měl totiž za to,že pokud chci využívat automatické aktualizace geogetu,musím mít geget nainstalovaný v jednom kompu... respektive tak se to popisuje i v návodu na použití GASPu,kde je popsána celá instalace,ktrerou já nevyužívám.Nikde tam není zmínka o tom,že vlastně GASP lze celý jen stáhnout a rovnou spustit souborem exe bez jakýchkoli instalací geogetu a jen nahrát PQ a nastavení ze zálohy.
Ale tak teď už samozřejmě vím,že to lze teda nejspíše i tak jak bych si to představoval,tedy,že veškeré seznamy keší ať už nálezů samotných nebo rozluštěných atd. si můžu ponechat a stačí jen nechat vyhledat aktualizace ... Princip tohoto postupu mi doposud ucházel a tak ho teď určitě vyzkouším :) ...
Děkuji moc,za upozornění,že to dělám blbě ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#991 convert23

convert23

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 168 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 0:47

http://geoget.ararat...navody:usbflash
  • 0

#992 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 6:49

No,to je ale samotný geoget ... Když si stáhnu GASP,pak vlastně stejně nejde nijak instalovat,ani normálně,ani v režimu přenosném,je tam jen soubor exe,který geoget rovnou spoustí bez jakékoli instalace ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#993 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 7:10

A proc se zabyvas GASPem? Kdyz ho jednou mas, ta jej staci standardnimi Geogetimi prostredky aktualizovat. Neni vubec treba tahat porad novy a novy GASP. Krim toho, ze cely GASP se stava pomalu zbytecny. Kdyz misto nej vezmes instalacku Geogetu, nainstalujes jej, tak se ti pak pri prvnim spusteni Geogetu spusti wizard, ktery te provede zakladnim nastavenim. A na jeho konci se spusti EasyInstall, ktery ti tam doinstaluje vse potrebne, podle tebou zvoleneho ucelu pouzivani. A od te doby zase jen aktualizujes, kdyz te Geoget upozorni.
  • 0

#994 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 7:34

No,to bude nejspíše to,co budu muset vyzkoušet a naučit se ... Určitě máte pravdu,bude to tak pak podstatně jednodušší a hlavně rychlejší ... Jen jsem si vryl do paměti špatný postup,tak teď to musím předělat ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#995 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 7:36

danhill81 napsal/a:
Jo?To mi nějak ušlo.Samozřejmě při každé aktualizaci požívám !zaloha-cfg.bat ... Zálohuje to nastavení gegogetu a pluginů,ale nálezy mi to teda v nové verzi zatím nikdy nenačetlo??? Takže tahle informace mě docela udivuje,co dělám dlouhodobě blbě?

Jakou pouzivas databazi? Respektive jake je jeji jmeno?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#996 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 15:53

S474N napsal/a:
Jakou pouzivas databazi? Respektive jake je jeji jmeno?

:) rád Ti to řeknu,ale musíš mi první vysvětlit,co vlastně po mě chceš a kde to najdu?Ale pokud myslíme to stejné,tak co se nálezů samotných týče,tak vpodstatě žádnou.Respektive výchozí ... V současné době tedy žádnou databázi vlastně nepoužívám,co jsem se začal zabývat svým špatným postupem při aktualizaci.Mám tam jen nálezy a ty jsem nikdy dále netřídil a nainportuji je přímo do geogetu z PQ z gc.com....

Aha a možná to bude ten problém,co,kdybych určil databázi,pak by se mi nejspíše pomocí bat zároveň zálohovaly i nálezy,že ... ;) Děkuji :)
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#997 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 27 září 2011 - 19:19

Arne1 napsal/a:
dojdoj: v první řadě by sis měl ten originální zkopírovat a přejmenovat na třebas "MujTemplate.cz" aby se ti ničím nepřepsal.

Díky za radu. Taky mě to napadlo. Teď se musím pokusit ten soubor vyštrachat z noťasu, který se odebral do křemíkového nebe. :-)
  • 0

#998 blindik

blindik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 02 říjen 2011 - 9:44

Zdravím, po dlouhe době chci updatovat svoje statistiky, ale zjistil jsem ,že 11 keší je PM a nechtějí se mi stáhnout. Byl by někdo ochotný mi je stáhnout nebo navrhl jiné řešení? Mám jejich názvy a GC kódy..díky za odpověď.
  • 0

#999 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2011 - 12:59

Zkus pozadat nekoho PM, jestli ti je neposle. Idealne si zaloz nove tema a napis tam pod sebe i ty GC kody kesi.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#1000 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2011 - 14:31

blindik napsal/a:
Zdravím, po dlouhe době chci updatovat svoje statistiky, ale zjistil jsem ,že 11 keší je PM a nechtějí se mi stáhnout. Byl by někdo ochotný mi je stáhnout nebo navrhl jiné řešení? Mám jejich názvy a GC kódy..díky za odpověď.

Pošli mi ty GC kody e-mailem a já ti je stáhnu a pošlu.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama