GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 25 září 2011 - 19:26
Publikováno 25 září 2011 - 19:40
gord napsal/a:
dojdoj:
1. mapy s nálezy ze světa, resp. evropy musi mit svuj prikaz v template souboru. evidentne jsi pri nejake katualizaci zacal pouzivat jiny template
2. mapa s "červenými puntíky" pouziva tve ID, takze opet se pri jejim vyvolani v template (nebo jinde, treba v autostatu) zmenilo. Upravi s to na svoje
3. ve statistice se začala objevovat položka "seznam xTF" (nebo nějak tak). Dá se to nějak vypnout? - stale totez: zmenil se ti template, vyhod z nej prislusny prikaz (zrejme MyxTFList)
4. Chtěl jsem řešit i nepřiřazování času a data nálezu ke keši - tohle by snad uz melo chodit. chce to aktualni GG a GJ (2.3.0)
Gorde, děkuju za info. Jsem spíše pasivním uživatelem Geogetu. O existenci template-souboru vím, ale jeho obsah je pro mě "terra incognita". Už když jsem psal svůj dotaz, tušil jsem, že problém bude asi tady, nicméně nevím, co s tím.Takže moje otázky se přímo nabízejí: jak má vypadat ten příkaz(y) a kam má/mají být vložen(y)? Existuje někde nějaký "vzor" nebo seznam příkazů? Já chápu rychle, jen se mi to musí dlouho vysvětlovat ;-)
A stím přiřazováním data a času nálezu se to zdá být v pořádku. Teď večer jsem stahoval tři nálezy a sáhly se včetně času.
Publikováno 25 září 2011 - 19:45
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 25 září 2011 - 20:43
Publikováno 26 září 2011 - 16:42
Jo?To mi nějak ušlo.Samozřejmě při každé aktualizaci požívám !zaloha-cfg.bat ... Zálohuje to nastavení gegogetu a pluginů,ale nálezy mi to teda v nové verzi zatím nikdy nenačetlo??? Takže tahle informace mě docela udivuje,co dělám dlouhodobě blbě?S474N napsal/a:
danhill81: zajimave, o BAT souboru vis, ale asi si ho nikdy nezkusil spustit, ze? On totiz dela mimo jine i to, ze zalohuje databazi a potazmo nalezene kese!
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 26 září 2011 - 16:51
Arne1 napsal/a:
neboj, instalace Geogetu je bezpečná, nikam do systému se nic nepíše. Jen se to rozbalí do podadresáře distdata a odtramtud se aktualizuje pracovní verze.
Super,tak nějakou takovou radu jsem hledal.
Vyzkouším to při další aktualizaci a uvidíme.
A ten podadresář pak jako můžu smazat,jo?Až se provede ta aktualizace?
Jinak gegoget neinstaluji do PC protože jej mám na flashce a pokaždé ho spouštím z jiného kompu,někdy doma,někdy v práci,jindy z notebooku atd.
A tak jsem to prostě vždycky řešil tak,že jsem jednoduše při každé aktualizaci GASPu,stáhnul novou verzi balíčku,jen rozbalil,nahrál nálezy a nastavení a jelo se dál.
Vždycky to bylo v pohodě a fungovalo mi to ... Ono to funguje i teď,ale jak říkám,s přibývajícími kešemi je takový můj,evidentně nesprávný postup čím dál zdlouhavější a lepší to nebude a proto se pídím po lepším a rychlejším postupu.
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 26 září 2011 - 18:05
danhill81 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
neboj, instalace Geogetu je bezpečná, nikam do systému se nic nepíše. Jen se to rozbalí do podadresáře distdata a odtramtud se aktualizuje pracovní verze.
Super,tak nějakou takovou radu jsem hledal.
Vyzkouším to při další aktualizaci a uvidíme.
A ten podadresář pak jako můžu smazat,jo?Až se provede ta aktualizace?
.
to by ti přesn+ěji řekli autoři (HaLuMa). Ale já bych to nedělal - Geoget si vždy při startu porovnává distdata s tím co má ve svém adresáři a dělá příslušné modifikace. A nezdá se mi to tak prostorově náročné aby to vadilo.
Publikováno 26 září 2011 - 18:43
Publikováno 26 září 2011 - 18:45
Publikováno 26 září 2011 - 23:20
HaLuMa napsal/a:
Mne zarazila jina vec - to pokazde stahnes novy Gasp a zahodis dosavadni data? Aktualizace Geogetu na data v Geogetu nesaha, vsechny jsou zachovany. Jen aktualizuje programove souboy, pripadne ti nahraje nove verze skriptu, polygonu, a tak.
A to cele se navic deje pro tvoje data nedestruktivne. Nove veci pro datovy adresar se daji jen do distdata. instalacka ti na datovy adresar ani nesahne! A az spustis Geoget, tak se provede synchronizace distdata s datovym adresarem.
No,přesně tak ... Asi blbě co,no nevadí,zkusím to jinak,ale proto se tady ptám,že
Já měl totiž za to,že pokud chci využívat automatické aktualizace geogetu,musím mít geget nainstalovaný v jednom kompu... respektive tak se to popisuje i v návodu na použití GASPu,kde je popsána celá instalace,ktrerou já nevyužívám.Nikde tam není zmínka o tom,že vlastně GASP lze celý jen stáhnout a rovnou spustit souborem exe bez jakýchkoli instalací geogetu a jen nahrát PQ a nastavení ze zálohy.
Ale tak teď už samozřejmě vím,že to lze teda nejspíše i tak jak bych si to představoval,tedy,že veškeré seznamy keší ať už nálezů samotných nebo rozluštěných atd. si můžu ponechat a stačí jen nechat vyhledat aktualizace ... Princip tohoto postupu mi doposud ucházel a tak ho teď určitě vyzkouším ...
Děkuji moc,za upozornění,že to dělám blbě ...
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 27 září 2011 - 6:49
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 27 září 2011 - 7:10
Publikováno 27 září 2011 - 7:34
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 27 září 2011 - 7:36
Jakou pouzivas databazi? Respektive jake je jeji jmeno?danhill81 napsal/a:
Jo?To mi nějak ušlo.Samozřejmě při každé aktualizaci požívám !zaloha-cfg.bat ... Zálohuje to nastavení gegogetu a pluginů,ale nálezy mi to teda v nové verzi zatím nikdy nenačetlo??? Takže tahle informace mě docela udivuje,co dělám dlouhodobě blbě?
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 27 září 2011 - 15:53
S474N napsal/a:
Jakou pouzivas databazi? Respektive jake je jeji jmeno?
rád Ti to řeknu,ale musíš mi první vysvětlit,co vlastně po mě chceš a kde to najdu?Ale pokud myslíme to stejné,tak co se nálezů samotných týče,tak vpodstatě žádnou.Respektive výchozí ... V současné době tedy žádnou databázi vlastně nepoužívám,co jsem se začal zabývat svým špatným postupem při aktualizaci.Mám tam jen nálezy a ty jsem nikdy dále netřídil a nainportuji je přímo do geogetu z PQ z gc.com....
Aha a možná to bude ten problém,co,kdybych určil databázi,pak by se mi nejspíše pomocí bat zároveň zálohovaly i nálezy,že ... Děkuji
GPSMAP 64s + Honor 9
Publikováno 27 září 2011 - 19:19
Arne1 napsal/a:
dojdoj: v první řadě by sis měl ten originální zkopírovat a přejmenovat na třebas "MujTemplate.cz" aby se ti ničím nepřepsal.
Díky za radu. Taky mě to napadlo. Teď se musím pokusit ten soubor vyštrachat z noťasu, který se odebral do křemíkového nebe. :-)
Publikováno 02 říjen 2011 - 9:44
Publikováno 03 říjen 2011 - 12:59
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 03 říjen 2011 - 14:31
blindik napsal/a:
Zdravím, po dlouhe době chci updatovat svoje statistiky, ale zjistil jsem ,že 11 keší je PM a nechtějí se mi stáhnout. Byl by někdo ochotný mi je stáhnout nebo navrhl jiné řešení? Mám jejich názvy a GC kódy..díky za odpověď.
Pošli mi ty GC kody e-mailem a já ti je stáhnu a pošlu.....
Vin - Lin Team
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů