Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#221 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 10:22

Z ceho? zkontroluj, zda souradnice uvedene v podrobnem nastaveni autostatu opravdu ukazuji na tve domaci.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#222 LamaZ team

LamaZ team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 11:52

děkuju, opraveno, i nadmořská výška už tam je:) Mám radost, díky za pomoc:)
  • 0
Lama, lama jede:)

#223 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2010 - 23:30

Měl bych 2 dotazy: 1) jak zprovozním to, aby mi procenta u krajů a okresů ukazovala skutečné procentuelní vylovení keší v okrese/kraji a neukazovala stále 100%? 2) Snažím se zprovoznit trackovatelné předměty, ale v prezentaci mám jen nadpis tabulky, ale předměty se nezobrazují. Díky moc za rady. :-)
  • 0

#224 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2010 - 8:58

1) jak zprovozním to, aby mi procenta u krajů a okresů ukazovala skutečné procentuelní vylovení keší v okrese/kraji a neukazovala stále 100%?

Nahraj do GG vsechny kese z okresu/kraje
  • 0
MaFa

#225 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2010 - 12:16

MaFa napsal/a:

1) jak zprovozním to, aby mi procenta u krajů a okresů ukazovala skutečné procentuelní vylovení keší v okrese/kraji a neukazovala stále 100%?

Nahraj do GG vsechny kese z okresu/kraje

A to provedu jak?
  • 0

#226 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2010 - 14:54

Treba pomoci GeoJarryho. Bohate postaci stahnout si "Basic info". Spust si v menu Pluginy polozku "GeoJarry Geocaching.com query" nebo tak nejak, zde predpni nahore na Country... a dal to zvladnes ;) Nejchytrejsi by ovsem bylo tu statistiku s procenty vylovenosti vubec nezobrazovat, protoze je to nesmysl co nic nerika.
  • 0

#227 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2010 - 15:05

medwyn_cz napsal/a:
... statistiku s procenty vylovenosti vubec nezobrazovat, protoze je to nesmysl...

Jak to jako myslíš? Já bych teda bez ní neusnul ;)
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#228 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 srpen 2010 - 15:44

Problemem je aktualnost dat, pokud nekdo nema PM a jeste to sosa pres GeoJarry, tak ty procenta jsou spravna pouze nekolik vterin/minut, nez reviewer pusti dalsi kese, pripadne kdyz se jine pro zmenu zaarchivuji. Proto to nema smysl pouzivat, protoze by ee clovek "uaktualizoval" k smrti.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#229 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 9:53

Ok, vykašlu se na to.... A co ty trackovatelné předměty, jak je zprovozním?
  • 0

#230 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 10:19

Sloup: to se ptej ve foru, ktere se zabyva tim konkretnim pluginem ci co to je, tady je obecna diskuze o GASP ;)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#231 stefan.b

stefan.b

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 22:09

Ahoj, zkousel jste nekdo spustet GASP z USB na notebooku k nemuz nemate admin prava? Kdyz pustim GASP z USBna PC ke kteremu mam admin prava je vse ok. Kdyz vsak to spustim z USB na jiz zminovanem notebooku, tak je vse v pohode az na generovani statistik pomoci AutoStat. Zrejmne to asi chce zapsat "neco" "nekam" kam to nejde. Nevite nahodou nekdo kde "neco" nastavit aby to bezelo?
  • 0
AG City

#232 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 22:13

Zkousel jsi nepouzit ten silent rezim? ja jen ze by si to mohlo vnest do problemu trosku svetla. Sam autostat nepouzivam, ale Geogetu samotnemu to urcite nevadi, GGstatu by to take vadit nemelo, GJ to nevadi take, takze to bude jen nejaka blbustka.
  • 0

#233 stefan.b

stefan.b

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2010 - 22:19

zkousel jsem to s aktivnim silent i neaktivnim. Stale stejny vysledek. S neaktivnim silent modem to sputi DelTemp.bat a pak to chce generovat statistiku pomoci GGStat.exe a windows pak hodi hlasku GgStat.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.:-)) Me napadlo, ze to chce nekam nacpat adresar par-%username%, kam m u nedovoli admin prava. Da se nekde nastavit cesta kam ma tento adresar ulozit?
  • 0
AG City

#234 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 18:10

Ahoj, moc chci podekovat za "skoro" perfektni navod na rozchozeni GASP. "Skoro" perfektni proto, ze neni blbuvzdornej,urcite jsem nekde udelal nejakou botu ale nemuzu na ni prijit. Moje kese mi GJ stahlo pekne ale nedari se mi vygenerovat statistiky. Vzdy mi to napise ze se nelze pripojit k serveru geonames org,dam pokracovat a pak to hodi hlasku ze se nelze pripojit ke gc.com. Procetl jsem cele toto vlakno,stahnul si zip ktery sem hodil satan,bohuzel bez vysledku. ted co pisu,jeste me napadlo jestli by nemohl byt problem v nicku na gc.com ktery je lanc & bee. jinak jeste napisu ze nicky mam spravne nastaveny a to jak com tak i cz,uid mam take spravne. nejaky napad co jsem kde pokazil? edit: pokud to je jen nejaky problem GJ nebo autostats tak se omlouvam za umisteni dotazu do spatneho vlakna,bohuzel jako zacinajici uzivatel nejsem schopen toto posoudit, tak ne ze na me budes kricet ;)
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#235 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 19:54

Lanc: tezko rict, jestli ty mezery a & tam nedelaji bordel. Bohuzel to nemam jak overit. Jinak to vypada, ze to mas v pohode. BTW mas aktualni verzi? Tam by mel byt problem s Geonames odstranen.
  • 0

#236 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 20:09

autostats 2.51 GJ 2.1.2 GG 2.4.1.581 stahovano z tveho webu vcera vecer
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#237 Lanc

Lanc

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 709 příspěvků(y)

Publikováno 17 srpen 2010 - 20:30

no,tak jsem zmenil nick na lanc&bee bez mezer a uz to funguje,takze to bylo mezerama v nicku dik za help :D
  • 0
Xperia TIPO,oregon 450

#238 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 18 srpen 2010 - 11:32

Jo holt v loginech nemaji mezery, diakritika ci jine divoke znaky co delat - tohle to jenom potvrzuje. Nicmene hlavne, ze se povedlo.
  • 0

#239 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 2:44

Zdar, stáhl jsem si vše na stránkách S474Na a podle návodu jsem to pustil. Nevyplňoval sem ani přihlašovací údaje na gc.com (nechci aby se tam připojoval nějaký robot), ale 1) stejně by to nefungovalo kvůli mému nicku 2) mám PM, takže PQ můžu stáhnout rovnou z profilu... PQ sem načetl, ale nenačetl se mě typ logu u jednotlivejch keší. Místo toho je tam prázdno a nejspíše díky tomu mě pak ve finále nejde vytvořit statistika. Generuje to jen bílou stránku :( Včem je tedy problém? Myslel sem, že v PQ jsou found it logy a že se ani na server gc.com připojovat nemusím pro statistiky když mám PM...
  • 0
| Garmin Dakota 20 + Topo Czech 2010 Pro | Sony Ericsson Xperia X10 mini + c:geo + WhereYouGo |

Snøw

#240 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 6:52

vygeneroval jsem si myfinds pq, a po importu do gg je vse v poradku. Pokud nechces, aby se ti neco hrabalo na web, tak nepouzivej GJ ani autostat. Treba ja si volamrovnou GGstat a statistiku davam na web rucne. neni s tim problem.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama