Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#241 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 7:45

Snow: problem je evidentne mezi klavesnici a zidli. Bohuzel z tveho popisu ti neni co presne poradit. Pokud chces pomoci, doporucuji spustit portable verzi TeamVieweru a napsat mi a muzu se ti na to podivat.

http://www.teamviewe...werPortable.zip
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#242 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 8:11

Je nesmysl, aby se validni PQ naimportovala spatne. A pokud jsi nevyplnil Geocaching.com jmeno v GG, tak to stejne dost jiste nebude oznacovat nalezy. Kazdopadne pokud budes kese importovat pomoci MyFinds PQ a davat hotove statistiky na web rucne, tak asi GASP neni uplne to, co potrebujes.
  • 0

#243 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 8:50

Dík za rady. Dle mě bude problém v mém nicku :( S počítačem si docela rozumím a pochybuji, že bude problém v klik klik a je hotovo :) Jestli bych mohl nějakou hodnou duši poprosit: Můžete mě prosím někdo nahrát svoje My Finds PQ z PM účtu? Tím rovnou zjistím, jestli dělám chybu (ale pochybuji)
  • 0
| Garmin Dakota 20 + Topo Czech 2010 Pro | Sony Ericsson Xperia X10 mini + c:geo + WhereYouGo |

Snøw

#244 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 9:43

Tak si pomoci search&replace ve svem MyFinds PQ vsude ten (dle meho naprosto nevhodne zvoleny) nick zkus vymenit a pak uvidis.
  • 0

#245 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 10:43

Je to písmeno jako každé jiné ;) Každopádně to tím tedy není no. škoda.
  • 0
| Garmin Dakota 20 + Topo Czech 2010 Pro | Sony Ericsson Xperia X10 mini + c:geo + WhereYouGo |

Snøw

#246 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 10:46

A dokazes to pismeno napsat do prikazove radky tveho operacniho systemu? Existuje to pismenko v CP1250 a v CP852? Pokud ne, pak to rozhodne neni pismenko, jako kazde jine...
  • 0

#247 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 10:56

Proč bych ho neměl dokázat napsat do CMD, když se s ním přihlašuji na netě? Nějak nechápu ;) Pochopitelně, že ho umím napsat, jinak bych si ho asi těžko zvolil ne? Navíc tenhle nick používám jen na GC webu a ještě na jednom foře. A není problém...
http://cs.wikipedia.org/wiki/%C3%98

• 0

Snøw

#248 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 11:23

Premyslej o tom trosku vic, zkus to vecer.
  • 0

#249 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 11:37

Vložený obrázek
  • 0

Snøw

#250 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2010 - 15:55

V navaznosti na novou verzi GeoGetu a GgStats byla provedena aktualizace balicku GASP na novejsi verzi.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#251 lednacek72

lednacek72

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 7:04

Potřeboval bych poradit ohledně načítání keší.Jedna keš se mě stále neukazuje ve výstupu na stránkách GC.Poraďte ,jak mám načíst všechny nalezené keše tak aby se zobrazily kompletně všechny.Dík.
  • 0

#252 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 7:26

Cim je ta kes jina nez ty odtstni? O jskou se jedna kes? Kdyz si vypises na svem profilu na gc.com sve nalezene kese, tak tam je?
  • 0

#253 lednacek72

lednacek72

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 11:49

sobikovi napsal/a:
Cim je ta kes jina nez ty odtstni? O jskou se jedna kes? Kdyz si vypises na svem profilu na gc.com sve nalezene kese, tak tam je?

Jo normálně tam je nalezená,jedná se o multi-cache.Já vím je to taková blbost,ale...Byl bych rád pokud to půjde vyřešit.;)
  • 0

#254 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 12:33

Tak pokud to chces resit, tak laskave odpovez i na ostatni otazky - JAKA JE TO KES?
  • 0

#255 Neznasovak

Neznasovak

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 20:44

Vyskytl se u mě podobný problém. Byl jsem týden na dovolené kde jsme také lovili, celkem to bylo 21 keší, ale po aktualizaci statistik v GASP se keší ukázalo jen 20. Ta zatoulaná keš je GCPQZF, je to ubyčejná tradička, řekl bych že ničím nevyčnívá z řady a proto je pro mě záhadou proč není ve statistikách zahrnuta. Ve výpisu nalezených keší v profilu ji mám normálně jako nalezenou, na stránce keše mam "fajfku" že je keš nalezená, takže nevím čím by to mohlo být. Pokud by měl někdo chuť a čas pomoct s řešením, tak bych byl vděčný.
  • 0

#256 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 22:16

To neznasovak: ja ale vidim jak na gc.com tak i ve statistice 153 a tudiz vsechno. Podle ceho soudis, ze ji tam nemas?
  • 0

#257 Neznasovak

Neznasovak

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2010 - 22:47

Už jsem to vyřešil aktualizací GASPu, nejnovější verze už keš našla. A než jsem to sem stihnul napsat, tak ses podíval na můj profil:) Každopádně dík za ochotu řešit problém;)
  • 0

#258 lednacek72

lednacek72

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 8:21

S474N napsal/a:
Tak pokud to chces resit, tak laskave odpovez i na ostatni otazky - JAKA JE TO KES?

Tak nevím jak je to možné,ale načetla se včera večer.Po aktualizaci se zničeho nic objevila,moc to nechápu,ale je to vyřešeno.Dík.
  • 0

#259 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2010 - 8:35

Tak aspon ze tak. V kazdem pripade je opravdu BEZPODMINECNE NUTNE vzdy pouzivat nejnovejsi verze - predevsim GeoGet a GeoJarry.
  • 0

#260 bossno

bossno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 148 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2010 - 10:48

přesunuto
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama