Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#461 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2010 - 22:58

Takze jeste strucne: je to vlstne jen zmatek s ruznymi datovymi adresari, ktery byl vnesen neuvazenym prepatlanim standardni instalace GASPem. Asi je fakt nejvyssi cast ten GASP predelat na GIP. :/
  • 0

#462 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 0:20

Vyreseno. Nevim, co tam bylo pred posledni preinstalaci, ale kdyz jsem se k tomu dostal ja, bylo tam chybne jmeno template souboru a chybne spousteny ggstat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#463 kunkadlo

kunkadlo

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 13:59

Mám nainstalovaný nejnovější GASP a nakonfigurovaný podle návodu z prvního příspěvku. Na webu mám statistiky v pořádku, ale za žádnou cenu nemůžu získat seznam keší v GeoGetu. Už jsem to instaloval dvakrát. Prosím o radu.
  • 0

#464 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 14:43

Takze abych predesel nejakym spekulacim nebo kdovi cemu, tak bych to tady chtel uvest na pravou miru: a) GASP se NIKAM neinstaluje, je to zabaleny ZIP balicek, kdo si ho kam rozbali, tam ho bude mit (tak jak se pise na webu, tak nedoporucuji rozbalit do Program Files) b) balicek sam o sobe slouzi prekvapive k tomu, ze jsou lide, kteri nejsou\nebyli schopni si stahnout a nakonfigurovat jednotlive pluginy nutne pro statistiku. Zjednodusene receno, jedna se o balicek KLASICKY NAINSTALOVANYCH veci nutnych pro nejmene bolestive rozchozeni statistiky. Rozhodne v nem NENI nic nestandardniho nebo navic, nez co by clovek ziskal klasickou cestou instalace GeoGetu. c) GASP je schopen fungovat kdekoliv, i kdyz by mel dotycny nainstalovat Geoget taky kdekoliv. GASP vyuziva tzv. portable mod Geogetu s tim, ze ma pevne definovan pracovni adresar "data-gasp" v souboru geogetboot.ini d) tim, ze se jedna o naprosto standardni veci, neni problem si vykopirovat (odzalohovat) soubory *.DB3, ktere obsahuji uzivatelskou databazi a pouzit je v libovolne nainstalovanem Geogetu na stejnem nebo jinem pocitaci. Pro zalohovani i nastaveni jsem udelal BAT soubor, ktery pozadovane soubory zkopiruje do predem daneho adresare. e) GASP nerozlisuje ani WinXP ani Win7, tzn. funguje VSUDE! f) pokud si nekdo s prominutim dokurvi x instalaci do sebe, tak se dotycny nemuze divit, ze mu ve finale nejede nic. Zjevne i dotycny nepochopil vubec zakladni fungovani Geogetu a jeho datoveho adresaru. g) balicek GASP sam o sobe jiz neni treba aktualizovat uz pomerne dlouho, protoze od verze GASP v1.7.312 jiz vse zvladne aktualizovat sam Geoget - jak sebe, tak i jednotlive pluginy. Samozrejme pri aktualizaci Geogetu je treba dat pozor pri aktualizaci a vybrat jak spravny adresar (stavajici GASP), tak i zvolit "portable mod" pri instalaci. h) A ted to nejdulezitejsi - protoze je GASP slozeninou danych programu, tak je logicke, ze kdyz neco neumi napriklad aktualni verze GeoGetu (napriklad kvuli zmenam na webu Gc.com), tak je logicke, ze to nebude fungovat ani v GASP! Proto pokud nekomu nejede neco konkretniho, tak to piste do danych temat danych programu! A nakonec ohledne GIP - bohuzel tohle jde mimo me, pokud me s tim nekdo pomuze, tak neni problem GASP vydat jako GIP balicek, ale sam se do toho poustet urcite nebudu. kunkadlo: nerozumim presne tvemu dotazu, jaky seznam kesi? Respektive seznam kesi kde?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#465 kunkadlo

kunkadlo

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 15:45

Seznam všech mých nalezených keší mi nejde zobrazit v programu. Návod obrázek číslo 20.
  • 0

#466 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 15:58

kundadlo: koukam do navodu a zadny obrazek cislo 20 tam nevidim teda.

V kazdem pripade, delas presne tohle?

V liště ikon najděte položku Filtr a v rolovacím seznamu zvolte položku Found. Zadání potvrďte kliknutí na ikonku s názvem Zobrazit podle filtru (F5). Po kliknutí dojde k vypsání veškerých keší podle zvoleného filtru - v našem případě tedy těch, které jste nalezli.

• 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#467 kunkadlo

kunkadlo

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 16:12

To dělám, tím jsem si jistý.
  • 0

#468 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 16:16

Muzes si spustis TeamViewer a poslat mi pristupove kody?
  • 0

#469 kunkadlo

kunkadlo

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 14:30

Už je to vyřešeno. Ale díky za ochotu.
  • 0

#470 Voldik

Voldik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 426 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 20:36

Zdravím,

začnu chronologicky:
- nainstaloval jsem, vygeneroval jsem, používal jsem bez problémů
- všiml jsem si, že když do logu na gc.com napíši čas nálezu, tak se automaticky vyplní i čas po stáhnutí
- jednoho dne se přestalo stahovat datum nálezu (docela nedávno - měsíc?)
- dnes se mi sice pět nových keší stáhlo, ale nemůžu si je zobrazit. Postup mám stále stejný, přepnu na FOUND a dám F5.
- mrknul jsem na forum, aktualizoval celý GASP na v1.10.412
- nezazálohoval nastavení, takže vše znova nastavil dle návodu na webu
- statistiky se vygenerují už s těmi novými keškami, ale jen částečně (např. v tabulce obtížnost/terén je součet správně 163, ale správný součet čísel na boku na 158 (poslední aktualizace) - viz můj profil.)
- nefunguje ani ruční import htm souborů stažených do složky last

Ukázka z výpisu z chybové konzole:
~~~ 27.12.2010 20:21:43 C:\Users\Kuba\Desktop\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] C:\Users\Kuba\Desktop\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

Nebyly by nějaké rady? :-) Díky moc
  • 0

#471 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 21:30

Ahoj, mám podobný problém jako Voldik. Teda těch hlášek mám v chybové konzole několik skoro stejných pod sebou. Statistika se mi vygeneruje.Ale na profilu nezobrazí.Vůbec. Po odeslání statistik když obnovím seznam (F5) všechny řádky zbělají.Normálně byly vždy zelené ... Tento stav trvá již několik dní. Mám poslední verzi GASPu,ale problém se objevil už ve verzi předchozí.Po aktualizaci se to tedy chová pořád stejně. Prosím o pomoc.
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#472 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 21:49

To si opravdu nikdo nevsiml, ze probehl upgrade celeho Geocaching.com? Proste a jednoduse jsou nove veci a tim padem i zmeny, takze panove VSICHNI MUSIME CEKAT, nez vyjdou aktualizace programu, ktere na toto budou reflektovat.
  • 0

#473 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 21:56

Ano,samozřejmě .. klid ... určitě jsem si všiml,jen jsem to netušil,protože tady naforu se všichni tváří,že jim to funguje a už jsem vznesl dotaz předevčírem a nikdo neodpověděl,tak jsem dostal trošku strach,že jsem jediný :D ... Omlouvám se a samozřejmě tímto je to vyřešeno a v klidu si počkám,já jsem si to myslel,jen jsem nechtěl laborovat zbytečně,tak proto ten dotaz ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#474 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 22:32

Ono dost lidi, co pouzivaji Geoget, jsou PM, takze ty tyhle problemy netrapi. Kazsdopadne nova verze Geogetu prave vysla.
  • 0

#475 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 23:00

Jak to myslíš??Proč to PM netrápí?
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#476 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 23:05

protoze ti si stahnou myfinds-pq a maji v databazi sve nalezy i s komplet listngy.
  • 0

#477 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2010 - 8:47

Takze prave aktualizovan i cely GASP i kdyz to defacto uz neni treba - aktualizace vseho i sebe sama si hlida Geoget sam o sobe.
  • 0

#478 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2010 - 8:49

HaLuMa napsal/a:
protoze ti si stahnou myfinds-pq a maji v databazi sve nalezy i s komplet listngy.

No tak to taky dělám - ale co to má společného se statistikami?
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#479 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2010 - 9:26

Ok :) ... nová verze už mi funguje jak jsem zvyklý ... Děkuji :)
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#480 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2010 - 11:12

danhill81 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

No tak to taky dělám - ale co to má společného se statistikami?

Tak premyslej - na co v tu chvili potrebuejs autostat? Respektive, proc by v tu chvilimel stahovat neco z webu, kdyz to nepotrebuje? Pak se to hodi jen na spusteni ggstatu a na automaticke nahrani vysledku na web. Nicmene v tu chvili te nemuze trapit zadny problem s importem nejake webove stranky.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama