Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#481 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2010 - 13:33

Mě taky žádný import netrápí :) ... Jen jsem zmínil,že tu chybovou hlášku konzole tam mám taky ... ale nefungoval mi export do profilu a s tím mi PM nepomůže :) ... Ale už chápu kam jsi mířil,že to nebylo ani tak na mě ,jen mi to nedošlo ... :)
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#482 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2010 - 21:17

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak (a jestli) jde přes ttohle udělat i statistika Trackable předmětů a friendlist. Našel jsem na konci editovatelné template Trackable list a Geopřátele, tak jsem obojí odkomentoval. Výsledkem bylo ale jen zobrazení pouze nadpisu ve vygenerovaných statistikách, ale ne těch samotných trackable items nebo přátel. Všiml jsem si, že při dokončení generování statistik to cosi vypíše, a mezitím je i "file Ggstatincludeaboutme.html could not be loaded", "Ggstatincludefriends.html could not be loaded" a "GgstatincludeTrackable_export.html could not be loaded". Je chyba někde v nastavení, nebo je třeba pro tohle stáhnout ještě něco navíc? Díky.
  • 0

#483 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 9:10

Aranyafea: vsechno jde, jsou to STANDARDNI instalace programu. Pro Trackable i pratele potrebujes dane pluginy a konkretne si vse dodelat ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#484 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 11:58

Aha, dík. Tak plugin na trackables jsem si doinstaloval, nastavil a povedlo se tak jak jsem chtěl. Plugin na přátele jsem nenašel. Ještě jedna věc, negeneruje mi to statistiku délky logů, chová se to jako by logy nebyly stažené (píše to délku bud 0 nebo 10000), ale při práci s Geojarry jsem dal stáhnout i všechny mé logy, takže by tam měly být.
  • 0

#485 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:10

Na pratele zadny plugin neexistuje. Musis si rucne (nebo jinak) vytvorit prislusny HTML soubor, kteri ti GgStat vlozi do statistiky. Logy: podivekj se, zda je opravdu mas v databazi GG a jesli jsou rozumne.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#486 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:43

Tady mas ukazkovej soubor na ty pratele. Samozrejme si musis zmenit na spravny nazev.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#487 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:46

Aha, tak přátele už jsem pořešil a funguje to. k těm logům, nevím do jakého adrsáře se mají po stažení ukládat, našel jsem je v data-gasp/script/geojarry/last/downlod - je to správně? Jsou tam kompletní listingy keší i se všemi logy včetně mých.
  • 0

#488 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:54

Logy se ukladaji po importu do databaze, takze na disku je v extra souborech nenajdes ;)
  • 0

#489 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 12:54

Ja mluvil o databazi GeoGetu. Tam ty logy musis mit. Zkontroluj to treba poklepem na tebou nalezene kesce, kterou zobrazis v seznamu kesi GeGetu (hlavni okno). Mela by se ti zobrazit jakoby stranka s listingem, na konci my mely byt videt logy, i ten tvuj.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#490 Aranyafëa

Aranyafëa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 462 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2010 - 13:09

Ano, při kliknutí na nalezenou keš v GG se zobrazí listing a všechny logy, i ten můj.
  • 0

#491 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 23:32

Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli i nekdo dalsi krome mne zaregistroval, ze po dnesnim nalezu se chybne generuji statistiky na profil? Resp. se nevygeneruji. Kdyz nalez z GG smazu, tak je vse OK. Myslim, ze to zlobilo i loni na Novy Rok.
  • 0

#492 Gelda

Gelda

Gelda

• Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2011 - 23:53

majkeld napsal/a:
Ahoj,

chtel jsem se zeptat, jestli i nekdo dalsi krome mne zaregistroval, ze po dnesnim nalezu se chybne generuji statistiky na profil? Resp. se nevygeneruji. Kdyz nalez z GG smazu, tak je vse OK.

Myslim, ze to zlobilo i loni na Novy Rok.

Taky se mi to stalo :-)
  • 0

#493 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 0:01

majkeld napsal/a:
Ahoj,

chtel jsem se zeptat, jestli i nekdo dalsi krome mne zaregistroval, ze po dnesnim nalezu se chybne generuji statistiky na profil? Resp. se nevygeneruji. Kdyz nalez z GG smazu, tak je vse OK.

Myslim, ze to zlobilo i loni na Novy Rok.

nic nepozoruju. jak se to má projevit ?
  • 0

#494 Gelda

Gelda

Gelda

• Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 10:44

No, osobne se mi to projevuje takto - viz. obrazek v priloze. Vygeneruji se prazdne statistiky.
  • 0

#495 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 10:50

Ted nejsem u compu, odpoledne to tam mohu nahodit. Projevuje se to tak,ze kdyz byl v databazi nalez z 1.1.,tak se ve statistikach objevilo jen preinclude html,pak lista s rokem 2011,lista na prepinani mezi roky a vic nic. Zadny graf,zadne milniky apod.. Kdyz jsem vcerejsi nalez smazal z GG,tak to slapalo korektne.
  • 0

#496 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 10:54

Já si včera vygenerovala statistiku i s včerejšími nálezy úplně bez problémů, jako jindy.
  • 0

#497 Gelda

Gelda

Gelda

• Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 11:16

Ja tak... Problem je v tom, ze jsem (pravdepodobne i kolega) nezadal presny cas nalezu (nalez byl 1.1.2011 v 0:00). Kdyz jsem cas zmenil na 11:45, tak uz to funguje. Zajimave :-) Doposud to Geogetu nevadilo...
  • 0

#498 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 11:37

Ono to taky geogetu nevadi. ;)
  • 0

#499 ran55

ran55

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 16:59

Od včerejška stejný problém jako popisuje Gelda. Bez ohledu jestli stahuji nové keše přes plugin "dotaz na geocaching a volím ID kešky" nebo "posledních 40 nalezených." V případě, že mám zalogovanou keš v roce 2011 a má předvolený čas 00:00 dojde k chybě a statistiky se nezobrazí. Stačí ručně změnit čas na libovolný a funguje to. Bohužel mám jen 1keš a tak nevím, jestli to to je jen u první, nebo budu muset dopisovat u všech.
  • 0

#500 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 17:38

Od včerejška stejný problém jako popisuje Gelda. Bez ohledu jestli stahuji nové keše přes plugin "dotaz na geocaching a volím ID kešky" nebo "posledních 40 nalezených." V případě, že mám zalogovanou keš v roce 2011 a má předvolený čas 00:00 dojde k chybě a statistiky se nezobrazí. Stačí ručně změnit čas na libovolný a funguje to. Bohužel mám jen 1keš a tak nevím, jestli to to je jen u první, nebo budu muset dopisovat u všech.

Je to daný způsobem počítání času nálezu, jakmile budeš mít nějakou další keš ulovenou jindy než 1.1. v 00:00, žádný problém mít nebudeš.
  • 0
MaFa

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama