Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#521 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 0:15

Tak nakonec jsme zjistili ze archivovane pouze nejsou zobrazeny v geogetu, nicmene jsme nasli ty dve chybejici ani jedna z nich neni archivovana ani PM. Dle vasi rady jsme rucne importovali GPX a vse je v poradku tak jak mam byt. Diky za vase rady pomohli nam. S pozdravem Honza
  • 0

#522 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 10:59

Přeji všem pěkný den, a prosím o radu. Provedl jsem aktualizaci GeoJarry, a nyní když spustím generování statistik přes AutoStat, tak mi vyskočí hláška "GoeGet Chyba Chyba: V datovém adresáři GeoGetu chybí GeoJarry! ...." všechny verze všeho jsou aktualizovány na polsední verzi, když zkusím "testovací" vygenerování statistik přes pokročilé nastavení GeoStatu, tak se mi náhled na statistiky vygeneruje. GJ je v adresáři "...\sw\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\ " datový adresář je nastavený na "data-gasp" nemáte prosím někdo radu kde mám co upravit, aby GG uviděl GJ? zřejmě to bude nějaký ini soubor či cosi takového, ale přes GG i GJ jsem zkusil projít vše co mi připadalo že má vztah k nastavení, několik hlavních ini souborů jsem prohlížel i napřímo, ale nezadařilo se zakopaného psa ani zahlédnout. dík moc
  • 0

#523 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 11:48

Odzalohuj si tim souborem BAT nastaveni i DB. Stahni komplet GASP a celej adresar ZALOHA do nej prelej a zase spust obnovu.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#524 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 14:07

Díky, tak se povedlo, jen jsem ještě musel (nevím proč) zkopírovat geojarryw.exe i přímo do adresáře data-gasp.
  • 0

#525 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 14:17

Proc? To je proste. Protoze Autostat, kterym se pokousis pri generovani statistik neco stahovat, ocekava gjw.exe v DATADIR a ne ve SCRIPTDIR\geojarry.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#526 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2011 - 14:40

Říkal jsem si že to tak nějak bude, ale představoval jsem si, že by toto mělo jít nějakým nastavením změnit. Bál jsem se, jestli nevyvolám problém když toto překopírování udělám. Zatím se zdá že je vše OK, tak budu doufat že to vydrží. Díky všem za pomoc
  • 0

#527 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 10:08

Přeji všem krásný den, mám prosbu a dotaz. Nevíte někdo jak rozchodit generování statistik v GASPu. Nahrál jsem si novou verzi a od té doby stále nic. Už několikrát jsem se pokusil vše smazat a instalovat a postupovat dle návodu od začátku a stále se nedaří. Vše pracuje a nakonec ni to ukáže malé okénko, které dříve nevyskakovalo ale asi tam je problém v tom, že jsou data prázdná za dvojtečkou. Nakonec se neukáže ani černé okno příkazového řádku, jako že to nahrává a v profilu nic nemám. Prosím o radu, nějak ten GeoGet nezvládám nastavení pluginů. Přikládám obrázek chyby : http://www.kohoutaci...eoget/chyba.jpg Díky Karel zs Kohouťáky
  • 0

#528 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 10:17

Ty mas pocit, ze info: OK je informace o chybe? Ne, toto je spravne a informuje te to, ze data o hodnoceni kesi byla uspesne predana na server. Budes muset poskytnout jinou informaci :-)
  • 0

GeoGet:

#529 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 11:05

Info je sice OK, ale data: .... Nic tam neni a nevím, jestli má být. Dříve samo naskočilo černé okno a začalo to něco posílat a nyní nic. Jen sa po odkliknutí, které dříve nebylo otevře profil a tam nic. O jakou informaci by se jednalo?
  • 0

#530 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 11:12

Před nedávnem jsem dokonce koukal na Tvou statistiku v profilu. Je to hodně složité pro amatéra GeoGetu něco takového vytvořit? Asi to nebude pro někoho jako já, když si nedokážu poradit s pouhým vygenerováním a odeslání do profilu nebo se pletu?
  • 0

#531 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 11:18

OK je OK a data tam vypsana byt nemaji. Cerne okno naskakuje pri spousteni GgStatu. To znamena, ze se ti GgStat nespousti a tedy ani nevytvari data pro profil, ... Zkontroluj, kde mas GgStat.exe, kde je Template soubor a jak se jmenuje, zda je pouzivan Autostatem ten spravny soubor. Upozorniji na to, ze autostat muze mit problem s mezerami v ceste (alespon myslim, ze kdyz jsem to naposledy nekomu zprovoznoval, byl v tom problem). Co se tyka mych statistik, tak k jejich generovani pouzivam rovnez GgStat a par pluginu, ktere jsou rovnez zverejnene. Tedy rozhodne nic, co by se nedalo zvladnout. Pokud budes mit problem, klidne mi napis mail nebo pres ICQ. Treba budu umet poradit :)
  • 0

GeoGet:

#532 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 12:17

tak GgStat.exe mám zde: GeoGet\data-gasp\script\GgStat ale Template nastevený v AutoStatu mám vybraný jiný a ten je v GeoGet\data-gasp. že by to byla ta zrada?
  • 0

#533 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2011 - 15:50

Jsi schopen zprovoznit TeamViewer - tzn. stahnout a spustit?

http://www.teamviewe...werPortable.zip

Pokud ano, tak to udelej a napis mi ty cisla, podivame se na to spolu.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#534 viktorka

viktorka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 9:53

Ahoj, potrebuji komplet preinstalovat PC (kamos provede). Predpokladam i na cisto nainstalovat posledni verzi GASP. Nastavit ho snad budu umet. Ale. Staci na nacteni kesek zazalohovat soubor db3, abych nemusela z GC znova nacitat kesky? Diky.
  • 0
Nikdy nebudeš mít druhou šanci udělat první dojem.

#535 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 9:55

Nevidim duvod k ciste instalaci. Zkopiruj si celou slozku s GeoGetem na novy system a muzes pokracovat dale. Nicmene obecne veskere nastaveni je v datovem adresari (zde zrejme gasp-data nebo data-gasp). Fyzicka data o kesich jsou skutecne v db3 souboru, ale datovy adresar obsahuje mnozstvi dalsich souboru, ktere neni radno mazat.
  • 0

#536 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 10:10

Jen doplnim Medwyna: GASP se neinstaluje, jen kopiruje soubory. Mluvit v jeho pripade o instalaci je tedy trochu nadnesene. I v pripade, ze pouzijes posledni "instalaci" GASPu, je rozumne aktualizovat nektere jeho soucasti (GeoGet, GJ, ...) pro pripad, ze od posledni aktualizace balicku doslo ke zmenam. V tu chvili bych uz na GASP zapomnel a pracoval s nim jako s normalni a skutecnou instalaci GeoGetu (pozor na instalacni adresar a typ instalace).
  • 0

GeoGet:

#537 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 10:43

A jeste doplnim kolegy, primo v datovem adresari DATA-GASP jsou BAT soubory pro zalohu. Je to mimo jine popsano i v navodu!!!

http://www.s474n.com...tic-pack/#krok4
  • 0

#538 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 11:38

Ahoj všem, dostal jsem nabídku na podporu od Gorda a už jsem s ním domluvený, tak počkám až bude mít čas. Ale S474N, Tobě moc děkuji a kdybych byl v koncích tak dám vědět :D, když to pro Tebe nebude problém. TeamViewer - ale nejsem schopen najít (přístupová čísla) nějaká rada? Díky Karel
  • 0

#539 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 11:40

Nenapsal jsem že TeamViewer - mám nainstalovaný jen ty čísla....
  • 0

#540 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 12:08

Kohoutaci: kdyz spustis TeamViewer, tak ti tam sviti dve cisla, jedno je VASE ID a druhe HESLO. A presne tyto jsou potreba.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama