GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 29 srpen 2011 - 16:11
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 12 září 2011 - 21:21
Publikováno 13 září 2011 - 16:27
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 13 září 2011 - 16:36
po tom ozubenem kole vyskoci jina tabulka nez je v manualu, neni tam prihlaseni na gc.cz ( mapa nalezu) presneji na to muzu kouknout az doma po esaty vecer.. ale to nebyla kritika, ja sem nadmiru spokojen :-)Vyskočí okno s názvem AutoStat 2.53, kde pro nastavení musíme zvolit ikonku s názvem Rozšířené nastavení [ikona ozubeného kola].
Publikováno 17 září 2011 - 23:43
Publikováno 18 září 2011 - 6:49
Publikováno 18 září 2011 - 11:07
je to tim, ze GeoJarrym stazena HTML stránka s listingem kese je, po zmenach, jina nez jakou umi GeoGet naimportovat. drive to GeoGet nekontroloval, a tak se Vam porad poskozovaly data v databazi. ted se kontroluje zda ty data odpovidaji, a jelikoz se zmenilo zobrazovani logu, tak na tom ten kontrolni mechanismus zhavaruje. Nova verze GeoGetu na to zas bude pripravena.Lubos_H napsal/a:
Ahoj mám problém s Geogetem při pokusu o stažení keše mi to na konci procesu napíše chyba parsování čím to prosím je.
a jelikoz vime, ze neni vyjimkou, ze jeden den neco na gc.com zmeni a druhy den, to zase trochu predelaji, tak vyjde novy GeoGet az se zmeny usadi.
Rychla oprava v testovaci verzi GeoGetu logy ignoruje, import HTML pak funguje ok, ale BM se diky tomu nebudou rozpoznavat nalezene krabicky z logu.
na to aby se stahla stranka se vsemi logy, se bude muset asi pockat na novou verzi GeoJarryho.
Publikováno 18 září 2011 - 11:22
Publikováno 18 září 2011 - 12:24
mpik napsal/a:
A což tu testovací verzi uvolnit, nebo spíš dát tam zatržítko "nouzový
Jestli je problém vždycky jen se stahováním logů, nebo i s jinými prvky stránky.
Testovací verze je na testování. Pokud by něco pomrvila v databázi tak pěkně děkuju to pak spravovat.
Problém je s tím, co se změní - to snad dá rozum. Pokud se tentokrát změnil formát logů, tak musí být problém s logy. Pokud by se změnio třebas umístění souřadnic, bude problém se souřadnicema.
Publikováno 19 září 2011 - 7:51
mikrom napsal/a:
Rychla oprava v testovaci verzi GeoGetu logy ignoruje, import HTML pak funguje ok, ale BM se diky tomu nebudou rozpoznavat nalezene krabicky z logu.
Ahoj, můžu se zeptat co toto tedy pro BM znamená? Jakým způsobem bude možné importovat nálezy?
A chápu to dobře, že v této chvíli si prostě nálezy nestáhnu?
(omlouvám se za možná až přihlouplé formulace dotazů, ale už celkový stav přerůstá mé výpočetní znalosti a schopnosti )
Díky
Publikováno 19 září 2011 - 8:09
Publikováno 19 září 2011 - 8:20
Publikováno 19 září 2011 - 8:24
Tak sem to dělal leta a byl jsem PM a pokud sem neodlovil víc jak 10 keší denně tak mě to zase tak nezatížilo takže na ruční náhon půjde cokoliv podle mě by mohlo jít i dohození vlastního logu na keši (např kvůli počtům znaků v logu - do statistiky a do BadgeGen) ale jde cokoliv.... jen to zařídit aby to šlo.... holt to pro BM bude malinko složitější...MaFa napsal/a:
Nalezy si prece muzes oznacit rucne primo v GG. Na to zadny import nepotrebujes.
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 19 září 2011 - 10:46
Publikováno 19 září 2011 - 20:19
Publikováno 19 září 2011 - 21:03
Publikováno 20 září 2011 - 7:33
Lubos_H napsal/a:
Ahoj mám problém s Geogetem při pokusu o stažení keše mi to na konci procesu napíše chyba parsování čím to prosím je.
Ahoj, funguje vám už geoget? Já mám pořád problém s parsováním. Nebo mám někde stáhnout nějakou novou verzi? Omlouvám se za blbý dotaz, jsem "jen" uživatel. Díky
Publikováno 20 září 2011 - 7:56
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů