Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#941 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2011 - 9:14

OK, tak díkec. :)
  • 0

#942 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2011 - 16:11

Aktualizovano na nejnovejsi Geoget: == GASP v1.19.645 == * aktualizovan GeoGet na aktualni verzi V kazdem pripade jak budu mit chvilku casu (ctete bude se mi chtit), tak spacham asi navod na EasyInstall a tohle komplet poslu k sipku :-)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#943 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 12 září 2011 - 21:21

jakož luxus:-) prestoze nejsem zadnej it zrucnej, instalace i nastaveni velice userfriendly ( aktualni verze se v predposlednim kroku trosku rozchazi s navodem ,ale uff, dal sem to ) a cely nastaveni, parada. Moc dekuju za takovejhle kus poradny prace! samozrejme se v tom musim jeste poradne babrat, ale tak jak sem se toho bal kdyz sem to videl poprvy, tak tohle bylo velmi jednoduche v par krocich a takovej paradni vysledek! dekuju moc autorovi a necht mu zdravi slouzi a krably drzi:-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#944 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2011 - 16:27

MA-FI-AN: v cem konkretne se to kde rozchazelo? Fotky jsou sice ze starsich verzi, ale i tak by me to zajimalo.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#945 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2011 - 16:36

Vyskočí okno s názvem AutoStat 2.53, kde pro nastavení musíme zvolit ikonku s názvem Rozšířené nastavení [ikona ozubeného kola].

po tom ozubenem kole vyskoci jina tabulka nez je v manualu, neni tam prihlaseni na gc.cz ( mapa nalezu) presneji na to muzu kouknout az doma po esaty vecer.. ale to nebyla kritika, ja sem nadmiru spokojen :-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#946 Lubos_H

Lubos_H

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2011 - 23:43

Ahoj mám problém s Geogetem při pokusu o stažení keše mi to na konci procesu napíše chyba parsování čím to prosím je.
  • 0

#947 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 6:49

vydrž pionýre, je to zas po novým release grouhndspeaku, musime pockat na update;)
  • 0

#948 Lubos_H

Lubos_H

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 9:14

aha
  • 0

#949 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 11:07

Lubos_H napsal/a:
Ahoj mám problém s Geogetem při pokusu o stažení keše mi to na konci procesu napíše chyba parsování čím to prosím je.

je to tim, ze GeoJarrym stazena HTML stránka s listingem kese je, po zmenach, jina nez jakou umi GeoGet naimportovat. drive to GeoGet nekontroloval, a tak se Vam porad poskozovaly data v databazi. ted se kontroluje zda ty data odpovidaji, a jelikoz se zmenilo zobrazovani logu, tak na tom ten kontrolni mechanismus zhavaruje. Nova verze GeoGetu na to zas bude pripravena.
a jelikoz vime, ze neni vyjimkou, ze jeden den neco na gc.com zmeni a druhy den, to zase trochu predelaji, tak vyjde novy GeoGet az se zmeny usadi.
Rychla oprava v testovaci verzi GeoGetu logy ignoruje, import HTML pak funguje ok, ale BM se diky tomu nebudou rozpoznavat nalezene krabicky z logu.
na to aby se stahla stranka se vsemi logy, se bude muset asi pockat na novou verzi GeoJarryho.
  • 0

#950 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 11:22

A což tu testovací verzi uvolnit, nebo spíš dát tam zatržítko "nouzový režim" a stahovalo by se bez logů. Na nově publikované nejsou logy třeba a na nalezené - tam by se musel nastavit nález ručně, stejně jako to teď dělám pro waymarky, kde se logy nestahují vůbec (to není kritika, jen konstatování). Umožnilo by to geoget používat i po takových rychlých změnách, s vědomím, že vše nefunguje jak má. Ale nevím, jestli jsem nenapsal hloupost. Jestli je problém vždycky jen se stahováním logů, nebo i s jinými prvky stránky.
  • 0

#951 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:24

mpik napsal/a:
A což tu testovací verzi uvolnit, nebo spíš dát tam zatržítko "nouzový

Jestli je problém vždycky jen se stahováním logů, nebo i s jinými prvky stránky.

Testovací verze je na testování. Pokud by něco pomrvila v databázi tak pěkně děkuju to pak spravovat.

Problém je s tím, co se změní - to snad dá rozum. Pokud se tentokrát změnil formát logů, tak musí být problém s logy. Pokud by se změnio třebas umístění souřadnic, bude problém se souřadnicema.
  • 0

#952 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:51

mikrom napsal/a:
Rychla oprava v testovaci verzi GeoGetu logy ignoruje, import HTML pak funguje ok, ale BM se diky tomu nebudou rozpoznavat nalezene krabicky z logu.

Ahoj, můžu se zeptat co toto tedy pro BM znamená? Jakým způsobem bude možné importovat nálezy?
A chápu to dobře, že v této chvíli si prostě nálezy nestáhnu?
(omlouvám se za možná až přihlouplé formulace dotazů, ale už celkový stav přerůstá mé výpočetní znalosti a schopnosti :) )
Díky
  • 0

#953 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 8:09

Nalezy si prece muzes oznacit rucne primo v GG. Na to zadny import nepotrebujes.
  • 0
MaFa

#954 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 8:20

O této variantě vím, šlo mi o to, že v současné době využívám pro import nálezů v GJ "stáhnout nové nálezy - posledních 40". Když to nebude možné, asi to bude znamenat do dotazu v GJ zadat kódy všech keší, a ty pak označit jako nalezené. je to verze tak trochu "nepohodlná a namáhavá", nicméně jak to vypadá, budu se s tím muset smířit. Pokud někdo z CML :) nevymyslí něco standardně geniálního, abychom my ostatní mohli dál jen nevěřícně zírat a nadšeně tleskat.
  • 0

#955 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 8:24

MaFa napsal/a:
Nalezy si prece muzes oznacit rucne primo v GG. Na to zadny import nepotrebujes.

Tak sem to dělal leta a byl jsem PM a pokud sem neodlovil víc jak 10 keší denně tak mě to zase tak nezatížilo takže na ruční náhon půjde cokoliv podle mě by mohlo jít i dohození vlastního logu na keši (např kvůli počtům znaků v logu - do statistiky a do BadgeGen) ale jde cokoliv.... jen to zařídit aby to šlo.... holt to pro BM bude malinko složitější...
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#956 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 10:46

a tak co treba import FN? nebo cokoli z http://geoget.ararat...r:navody:nalezy
  • 0

#957 lex

lex

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 20:19

Předem se omlouvám za laickou formulaci mého problému. - Při stahování keší pomocí GeoJarry se mně neobjeví můj nick (pro ověření) ale okamžitě začne stahování. Až je ukončeno, tak v okně "výsledek importu" jsou samé nuly - tudíž nic do GG nestaženo. To samé při aktualizaci keší (žádná není přidána). Mám GG verzi 2.5.14.640 a GJ 2.2.4. - nevím jestli do tohoto vlákna patří i tento dotaz: Aktualizace GG. Když jej otevřu, tak mi nabízí aktualizaci ale dojde k instalaci dalšího GG. Kde mám nastavit aby došlo pouze k jeho aktualizaci a ne k další instalaci. Díky za radu...a moc mě nekamenujte:-)
  • 0

#958 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 21:03

lex: musis ho nainstalovat tam, kde mas tu predchozi verzi. Pokud ji mas nekde nesmyslne jinde a potom to bezhlave nainstalujes do Program Files, tak je jasny, ze to tam mas duplicitne.
  • 0

#959 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 7:33

Lubos_H napsal/a:

Ahoj, funguje vám už geoget? Já mám pořád problém s parsováním. Nebo mám někde stáhnout nějakou novou verzi? Omlouvám se za blbý dotaz, jsem "jen" uživatel. Díky
  • 0

#960 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 7:56

Ano, funguje. Ano je nova verze. Tobe GeoGet nehlasi, ze je nova aktualizace? V tom pripade si to zapni a pak se o kazde nove aktualizaci dozvis.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama