Mapsource - Pomoc s nahráním mapy
Publikováno 04 červen 2010 - 10:08
Publikováno 04 červen 2010 - 10:32
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 červen 2010 - 10:49
Publikováno 04 červen 2010 - 12:12
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 04 červen 2010 - 12:33
Publikováno 04 červen 2010 - 12:36
S trochou snahy se určitě pomoct dá, takže se prosím držme tématu... tzn. jestli se najde někdo ochotný.HuntBehind
Nové vlákno není od věci, protože se týká jiného tématu. Je fakt, že by se mohlo jmenovat výstižněji a tučné písmo není zrovna šťastná volba.fremen.cz
Každopádně tu ale nemají moc co dělat offtopic odpovědi.
Publikováno 04 červen 2010 - 12:40
Publikováno 04 červen 2010 - 12:40
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 07 červen 2010 - 13:40
Publikováno 07 červen 2010 - 14:45
T.Piller napsal/a:
Taky se zde trochu připojím, jdou do mapsource nahrát vlastní icony keší? Myslím tím že si stáhnu iconu tradicional,multicache atd a pak si je v Mapsource pozměním? Vadí mi totiž když někam jedu a v GPS 60CSX nevím zda je to tradička nebo multina atd..prostě by jsem si chtěl ikonky upravit a ty co mi to standartně nabízí se mi nelíbí...jasně není to životně důležité,ale hodilo by se mi to...Dík
V Dokumentech máš složku "Můj Garmin" mebo "My Garmin" tam máš složku"Vlastní symboly trasových bodů" nebo "Custom Waypoint Symbols" a tam vložíš vlastní ikony 32x32 pixelů, pojmenované 001 - xyz
Publikováno 07 červen 2010 - 23:16
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 08 červen 2010 - 6:55
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 08 červen 2010 - 7:29
Rufuc napsal/a:
A ty ikonky se automaticky přiřadí podle typu, a nebo to v mapsource musím měnit ručně??
Bohužel ručně, jsou to "custom" ikonky. Stejně jako nemají popisek, jako zbytek ikon.
Možná kdyby se toho chopil někdo technicky zdatný a nějak to do MapSource / Basecamp nacpal do kategorie ikonek Geocaching a pojmenoval je... bylo by to super
edit: resp by s tím mohl spolupracovat GeoGet, který by MapSource/BC řekl v GPXku, že má použít custom ikonku číslo 001 pro tradičku, atp
Publikováno 08 červen 2010 - 15:49
Publikováno 08 červen 2010 - 15:54
T.Piller napsal/a:
Hmm super funguje to teď už jen udělat nějak z 80x80 ty 16x16......jo aha nevšiml jsem si přiloženého souboru
teď jdu tedy měnit a měnit...
u jakých 80x80 dělat 16x16? ti ten soubor se všema aktuálníma z GS.com ode mne nestačí?
Publikováno 08 červen 2010 - 19:03
Publikováno 08 červen 2010 - 21:05
Publikováno 08 červen 2010 - 21:17
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů