Ochrana keší před finalky.com
Publikováno 07 červen 2010 - 14:52
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 07 červen 2010 - 14:52
Publikováno 07 červen 2010 - 14:55
ubuster napsal/a:
Typickym prikladem kese, kde se predavaji souradnice kamosum bez lusteni, je prazska "Neprolomitelna? / Unbreakable? by Semik75 (GC1Y4AT)". Kdo to skutecne vylustil, klobouk dolu, ale proc si ji logujou lidi, ktery se ani o reseni nepokusili? To je de facto stejny pristup jako maji finalky.com.
Tak jsem se na tuhle keš podíval, a po chviličce googlení zjistil v čem je vtip a JAK se má finálka zjistit (ne, faktorizovat 2047 bitový modul opravdu není třeba). Jako zadání je to moc pěkné, jako téma na Dilberta ještě lepší, ale dotáhnout to do konce bez další pomoci mi přijde velmi pracné a ne moc zábavné. Bydlet poblíž, asi bych se taky na finálku radši kouknul přímo. On totiž mezi tím najít klikací nástroj co zprávu rozšifruje (věřím že existuje) a použít jej, a kouknout na finalky.com, žádný moc velký rozdíl není.
Publikováno 07 červen 2010 - 14:56
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 07 červen 2010 - 15:33
zde napsal/a:
ubuster napsal/a:
Typickym prikladem kese, kde se predavaji souradnice kamosum bez lusteni, je prazska "Neprolomitelna? / Unbreakable? by Semik75 (GC1Y4AT)". Kdo to skutecne vylustil, klobouk dolu, ale proc si ji logujou lidi, ktery se ani o reseni nepokusili? To je de facto stejny pristup jako maji finalky.com.
Tak jsem se na tuhle keš podíval, a po chviličce googlení zjistil v čem je vtip a JAK se má finálka zjistit (ne, faktorizovat 2047 bitový modul opravdu není třeba). Jako zadání je to moc pěkné, jako téma na Dilberta ještě lepší, ale dotáhnout to do konce bez další pomoci mi přijde velmi pracné a ne moc zábavné. Bydlet poblíž, asi bych se taky na finálku radši kouknul přímo. On totiž mezi tím najít klikací nástroj co zprávu rozšifruje (věřím že existuje) a použít jej, a kouknout na finalky.com, žádný moc velký rozdíl není.
Ehm... dovolim si poznamenat, že keska je trvale umistena v paralelni dimenzi a pouhe vlastnictvi souradnic je tak akorat k prdu. O tom se presvedcil nejden BFkar. Malo ktery to prizna tak hezky a uzitecne jako Maartin007 ktery mi nevedomky pomohl BFknout nedalekou chemickou ktera je pro me uplne stejne 5* jako pro jine tahle moje hricka.
Publikováno 07 červen 2010 - 16:34
Publikováno 07 červen 2010 - 16:42
Publikováno 07 červen 2010 - 16:48
Publikováno 07 červen 2010 - 16:54
Publikováno 07 červen 2010 - 16:55
Publikováno 07 červen 2010 - 16:57
Publikováno 07 červen 2010 - 17:23
No, a takove kese, pokud se mi nechce lustit, tak je bohuzel nenajdu. A jsou naopak kese, ktere jsem rad vylustil, neco jsem se dozvedel, a pak jsem prisel na misto a otocil se a krabicku uz nehledal, protoze misto mi proste nesedlo.... Proste ten otaznicek tam zustane a "chleba kvuli tomu drazsi nebude".Werki napsal/a: každého baví něco jiného a to luštění je na některých otaznících opravdu otrava a pak samotná keš je perfektní.
Publikováno 07 červen 2010 - 17:38
S474N napsal/a:
A co jako resis? Kdyz nekdo bude chtit, tak si tu WIG stahne na disk, v Notepadu si precte kod a obratem dava UNLOCK. A nikam ani nemusi chodit a vse ma vyrizeno do dvou minut. Jaky je tedy rozdil v tom proti stavajicimu stavu? Navic o ten zazitek z WIG se okrada kazdy, kdo to "ochcije" a koho je to problem, tvuj snad?
Vzhledem k počtu tvých příspěvků je naprosto jasné kdo z nás něco řeší:D:D
Publikováno 07 červen 2010 - 17:53
Publikováno 07 červen 2010 - 17:57
S474N napsal/a:
kubacom: je opravdu tak tezke se vyjadrovat k tematu? Evidentne ano, kdyz takhle zamerne odbihas jinam.
To neeeee, jenom teda nic neřeším:o:o:o
Publikováno 07 červen 2010 - 18:29
Publikováno 07 červen 2010 - 18:45
Chryseis napsal/a:
pappp: "Tohle ano, tohle už ne" můžu říct nejlíp (a jedině) tím, že tam žádnou finálku nekoupím (ani na vyzkoušení). A může to stejným způsobem říct naprosto každý.
Asi takto jsem to měl na mysli, veřejné odsouzení dané aktivity je jedna z možných obran.
Publikováno 07 červen 2010 - 19:57
Publikováno 07 červen 2010 - 20:06
Navrhni něco,řešení, rád se nechám poučit, ale je zbytečné se už tomuto věnovat, diskuse se zvrtla už někam jinam. Howgh - finitoS474N napsal/a:
pappp: to neni obrana, to je pouze tlachani
Publikováno 07 červen 2010 - 20:09
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů