Zobrazeni vice bodu na mape
Publikováno 08 červen 2010 - 18:59
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 08 červen 2010 - 19:10
Publikováno 08 červen 2010 - 19:12
rou_ovi napsal/a:
Nevím, jestli máš na mysli zrovna tohle, ale stačí se zaregistrovat na googlu a pak po přihlášení na jejich mapách můžeš ukládat bodů a tras kolik chceš.
Resenim by to asi bylo, kazdopadne, jak se tam pracuje s temi body, nikde jsem to nenasel, thx.
Publikováno 08 červen 2010 - 19:17
No pokud jsi přihlášenej a zadáš nějaký souřadnice, tak pak stačí na ten nalezenej bod kliknout a dát "uložit do map". Samozřejmě musíš mít nejdřív vytvořený mapy. Já mám třeba jednu s vyluštěnejma mysterkama, pak jednu třeba když se chystáme někam dál atd. Pak ještě je důležitý, aby byly neveřejný (zvlášť u těch mysterek). Dál můžeš ty body naimportovat přímo ze skrýšotlače, stačí si to uložit ve formátu kml.polerok napsal/a:
rou_ovi napsal/a:
Nevím, jestli máš na mysli zrovna tohle, ale stačí se zaregistrovat na googlu a pak po přihlášení na jejich mapách můžeš ukládat bodů a tras kolik chceš.
Resenim by to asi bylo, kazdopadne, jak se tam pracuje s temi body, nikde jsem to nenasel, thx.
Publikováno 08 červen 2010 - 19:20
ProKesTom napsal/a:
Hmmm... na takto formulovaný dotaz může být i odpověď: "FireFox a www.mapy.cz". :)Ale to jsi asi nechtěl, ne?
Vzhledem k tomu, ze firefox z duse nesnasim, tak ne, cili tato odpoved je jen jako nejzassi.... Ale rozepsat se muzes
Publikováno 08 červen 2010 - 19:22
rou_ovi napsal/a:
No pokud jsi přihlášenej a zadáš nějaký souřadnice, tak pak stačí na ten nalezenej bod kliknout a dát "uložit do map". Samozřejmě musíš mít nejdřív vytvořený mapy. Já mám třeba jednu s vyluštěnejma mysterkama, pak jednu třeba když se chystáme někam dál atd. Pak ještě je důležitý, aby byly neveřejný (zvlášť u těch mysterek). Dál můžeš ty body naimportovat přímo ze skrýšotlače, stačí si to uložit ve formátu kml.polerok napsal/a:
rou_ovi napsal/a:
super, budu testovat.
Publikováno 08 červen 2010 - 19:25
polerok napsal/a:
Zdravim, potreboval bych zobrazit na mape vice bodu nez jeden, muze mi nekdo doporucit jak, jaky sw atd...?
Dekuji predem
Další možností je jakýkoliv prohlížeč a mapy.cz kam prostě nakopíruješ souřadnice přímo ve formátu jako jsou na gc.com a oddělíš středníkem
Tady je link s ukázkou:
http://mapy.cz/#mm=Z...=135798214@z=16
LG G6 + c:geo + OSM
Publikováno 08 červen 2010 - 19:32
Werki napsal/a:
polerok napsal/a:
Zdravim, potreboval bych zobrazit na mape vice bodu nez jeden, muze mi nekdo doporucit jak, jaky sw atd...?
Dekuji predem
Další možností je jakýkoliv prohlížeč a mapy.cz kam prostě nakopíruješ souřadnice přímo ve formátu jako jsou na gc.com a oddělíš středníkem
Tady je link s ukázkou:
http://mapy.cz/#mm=Z...=135798214@z=16
nepouzitelne, jedna se o moc bodu na tuhle fintu, ale diky za tip.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů