Ahoj, jeste jednou moc diky za super programek, az bude moznost velmi rad prispeju a rovnou prispeju i na Geoget ;-) Byli jsme ted na tyden kesovat na kolech v okoli Prerova a tak bych chtel napsat par postrehu k PD (asi uz neco z toho bude v planu, ale napisu to, vzdystak to ignoruj ;-) ):
1. Okno s poznamkami se po vysunuti sw klavesnice nezobrazuje korektne, coz neni uplne problem jako uplne zmizeni posuvniku po vypnuti sw klavesnice... Jedina moznost je roztahnout okno s poznamkami do vysky, coz nekdy u delsich multin neprakticke az nemozne...
2. Napriklad u kese
GC20JZ9 ignoruje PD tagy <br />…
3. Nevim jak casto se zapisuje trasa do DB, ale uvital bych nekde moznost vypnuti tohoto zapisu, pokud je vetsi sance na pokazeni DB pri zaseku programu a nebo PDA (coz asi je)...
4. Bylo by mozne pridat dalsi zalozku do nastaveni s cestami? Kachle, DB, obrazky... Takhle se to zbytecne dubluje a nejen novi uzivatele mohou byt zmateni... Super by byla možnost nastavit samostatně cestu pro obrázky, pak by šla využít složka inc - offline listingy z geogetu…
5. Verze 0.6 mi pri uspavani PDA 2x pokazila DB (Nastesti to bylo prvni den, tak jsem obnovil zalohu a bylo...) Od te doby jsem PD zapinal jen kdyz bylo potreba... Ale to i diky tomu, ze jsem musel mit PDA na kole v drzaku nalezato a tak nesel v PD nastavit ani nalez kese, ale to tu uz nekdo psal...
6. Verze 0.7 mi hazela chyby pri editaci textu logu, nastesti to DB prezila...
SQLite error: cannot start a transaction within a transaction
SQLite error: cannot commit - no transaction is active
7. Prepinani mapsource s nestejnym poctem radii pro vyber maptype je problem tehdy, kdyz prepinam treba z google satellite do cykloatlasu a netapnu do jedineho radia na prvni maptype cykloatlas > musim restartovat PD...
8. Pri posouvani mapou se mi pri vetsim zoomu obcas nedokresli zbytek dlazdic a zoomovaci tlacitka > to se da samozrejme vyresit posunutim mapy. Horsi je to pri mensim priblizeni, kdy nevim, zda PD pracuje ci jen nezobrazil (to same pri zoomovani, neni poznat, zda se tlacitko zmacknulo)... > Hodil by se ukazatel nacitani a nebo docasne zesednuti zoomovacich tlacitek…
9. Bylo by mozne udelat tlacitko na vyp a zap pohyblive mapy primo do mapy?
10. Bylo by mozne nacitat referencni body z geogetiho geohome.ini? Kdyz clovek casteji cestuje na stejna mista, bylo by to fajn…
EDIT:Vyresim to pres import registru
Omlouvam se za preklepy, psal jsem to na PDA cestou do prace, ted jen odesilam a neni cas to po sobe opetovne louskat, musim makat na diplomce...