PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 13 září 2010 - 22:28
Publikováno 14 září 2010 - 8:07
LudekV napsal/a:
Uvolněna verze PocketDrake 1.0.0.10, tímto přecházíme z betaverzí na verzi ostrou.
Začínám si připadat jako troublemaker... Po stažení aktualizačního programu (ať už .exe nebo .zip) a nakopírování .exe do PDA to po spuštění hlásí, že "Soubor ... nelze otevřít. Buď není podepsaný důvěryhodným certifikátem, Nebo jednu z jeho součástí nelze najít."
Nechce se mi instalovat plnou verzi, hlásí to, že to odebere tu předchozí a tak nevím, jestli to budu muset zase nastavovat (ne že by těch nastavení bylo tolik, ale... :-))
Publikováno 14 září 2010 - 8:22
LG G3 + a:Drake
Publikováno 14 září 2010 - 8:37
Dobrý nápad, už jsem si to dal do todo. Určitě bude.Berudilek napsal/a:
Ale bylo by mozna zajimave upravit ho i primo do slozky, teda pokud neplacam nesmysli. )))
LG G3 + a:Drake
Publikováno 14 září 2010 - 8:40
_Tom napsal/a:
LudekV napsal/a:
Uvolněna verze PocketDrake 1.0.0.10, tímto přecházíme z betaverzí na verzi ostrou.
Začínám si připadat jako troublemaker... Po stažení aktualizačního programu (ať už .exe nebo .zip) a nakopírování .exe do PDA to po spuštění hlásí, že "Soubor ... nelze otevřít. Buď není podepsaný důvěryhodným certifikátem, Nebo jednu z jeho součástí nelze najít."
Nechce se mi instalovat plnou verzi, hlásí to, že to odebere tu předchozí a tak nevím, jestli to budu muset zase nastavovat (ne že by těch nastavení bylo tolik, ale... :-))
Já upgraduju přepsáním exe už od verze 0.7 a není problém, ta hláška se zobrazí jen při prvním spuštění.
Publikováno 14 září 2010 - 8:49
HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx
SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°
Publikováno 14 září 2010 - 9:45
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 14 září 2010 - 9:46
naceste napsal/a:
Já upgraduju přepsáním exe už od verze 0.7 a není problém, ta hláška se zobrazí jen při prvním spuštění.
Inu, pokud je na webu napsáno nejpve Instalační soubor verze 1.0.0 pro Windows Mobile 5.x a 6.x a o kousek níž pak Samostatná aktualizace na verzi 1.0.0, předpokládal jsem, že ten .exe je instalátor. Z tvé poznámky soudím, že není. To ovšem mění situaci :-)
Publikováno 14 září 2010 - 9:49
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 14 září 2010 - 10:01
Publikováno 14 září 2010 - 10:27
Publikováno 14 září 2010 - 12:48
Publikováno 14 září 2010 - 13:22
Publikováno 14 září 2010 - 13:35
Publikováno 16 září 2010 - 14:50
Publikováno 16 září 2010 - 15:14
Publikováno 16 září 2010 - 15:43
Publikováno 17 září 2010 - 8:02
LudekV napsal/a:
Už by to mělo běhat i na WM5.
Hlásím, že PocketDrake na FS LOOX N500 (WM5) zatím jede úplně v pohodě (až na několik chyb při prvním otevírání poznámek, ale i přesto pak všechno funguje), dneska a zítra ho ještě pořádně vyzkoušíme v terénu.
Opět musím smeknout klobouk před novou verzí, nové funkce jsou opět super!
Mám jen jedinou prosbičku: Nedal by jsi prosím pod pravé softkey pohyblivou mapu (obrazovka mapa > akce), pak by se tam případně vešlo i další tlačítko (zobrazování wpt) - a nebo dát tlačítko pohyblivé mapy do mapy, to už je jedno.
U poznámek se posuvník už zobrazuje, ale po zapnutí a vypnutí klávesnice se jeho dolní šipka posune kamsi mimo obrazovku, nicméně se s tím dá pracovat a žít...
A na optimalizaci vykreslování mapy asi děláš, takže o tom psát nemusím
Publikováno 17 září 2010 - 12:04
<MapSource> <type>Google</type> <name>Open Street Map</name> <MapType mode="basic"> <name>Mapnik</name> <file>osm\mapnik</file> <fileExt>png</fileExt> <url>http://a.tile.openstreetmap.org/{z}/{x}/{y}.png</url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>1</minZoom> <maxZoom>18</maxZoom> </MapType> <MapType mode="basic"> <name>OpenTrackMap</name> <file>osm\opentrackmap</file> <fileExt>png</fileExt> <url>http://opentrackmap.no-ip.org/tiles/{z}/{x}/{y}.png</url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>1</minZoom> <maxZoom>16</maxZoom> </MapType> </MapSource> <MapType mode="basic"> <name>Public Transport</name> <file>osm\public</file> <fileExt>png</fileExt> <url>http://tile.xn--pnvkarte-m4a.de/tilegen/{z}/{x}/{y}.png</url> <defaultZoom>14</defaultZoom> <minZoom>2</minZoom> <maxZoom>16</maxZoom> </MapType> </MapSource>
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů