Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#421 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 15:34

To mi dělalo taky, pomohlo 10 minut s googlem.
Zkus si přečíst http://geoget.ararat..._zname_problemy bod 3.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#422 Pavelmidi

Pavelmidi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 15:53

dík, já sice taky googlil ale asi nějak špatně a tak sem to sem hodil. nainstaloval jsem ten cab a ž je to OK, ještě jednou díky.B)
  • 0
co se dnes posere , zítra bude dobrý HTC Wildfire, Locus,Geoget II

#423 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 15:58

tak AEButton funguje bezvadne ale narazil sem jeste na jednu zajimavost. kdyz nahraju kesky z gg tak listing tam je ok ale pokud si ho predem neprohlidnu na pc tak nejsou v mobilu fotky. jedna se o chybu nebo je to schvalne? sice ne vzdy ale obcas je nejakej ten obrazek obsazenej v listingu dulezitej
  • 0

#424 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 16:04

Záleží na tom, jak pracuješ s GeoGetem. Po importu listingu z PQ tam fotky nejsou, protože nejsou ani v PQ. Obdobně je to i při importu z jiných zdrojů, nevím přesně, jak to dopadně při použití GeoJarry. Pokud otevřeš listing v GG, fotky se stáhnou a uloží off-line. Následně je může PocketDrakeSync přenést do PDA/mobilu. Z toho je jasné, že pokud listing v GG neotevřeš, fotky nebudou. Nicméně ani pak není nic ztraceno, PD umí stahovat fotky sám, pokud je on-line. Samozřejmě při další synchronizaci se chybějící fotky přidají.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#425 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 16:14

pouzivam PQ, pokud bych v PD byl online tak by pro me ztratil hlavni vyznam :-) zalibil se mi hlavne proto ze mam prehled o keskach v okoli bez netu :-) sice uz je to trochu ot ale neni nejaky makro do GG co by ty listingy proslo a stahlo fotky?
  • 0

#426 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 17:48

stixpunk napsal/a:
pouzivam PQ, pokud bych v PD byl online tak by pro me ztratil hlavni vyznam :-) zalibil se mi hlavne proto ze mam prehled o keskach v okoli bez netu :-) sice uz je to trochu ot ale neni nejaky makro do GG co by ty listingy proslo a stahlo fotky?

Ty obrázky dostaneš do GG tak,že si zobrazíš požadované keše (nebo celou databázi) v okně GG a stiskneš tlačítko na horní liště "offline listingy pro PDA".Tím se ti obrázky postahujou do GG.Potom už jenom použiješ makro PocketDrakeSync pro synchronizaci PC-PDA (PDA-PC).
http://pocketdrake.i...id=spolupracepc
  • 0

#427 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 13 říjen 2010 - 18:11

super, to tlacitko sem predtim nak prehlidl :)
  • 0

#428 lubor.v

lubor.v

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 7:28

Moje dílky autorovi za instalační soubory pro WM 2003SE v zip souboru. Přímé nahrnutí proběhlo v pohodě a program mi šlape. Ještě jednou dík za ochotu.
  • 0

#429 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 14:39

Roky napsal/a:
Co je v tomto programu za použitý font? Bohužel mi nějak blbne písmo např. v hlavním menu. U názvů ikonek mám pouze takové divné otazníky místo písmenek. Šlo by s tím něco udělat? Mám WM6.1.

Tady je screen:

Vložený obrázek

Nikdo nevíte řešení mého problému? :(
  • 0

#430 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 18:17

Roky napsal/a:

Roky napsal/a:
Co je v tomto programu za použitý font? Bohužel mi nějak blbne písmo např. v hlavním menu. U názvů ikonek mám pouze takové divné otazníky místo písmenek. Šlo by s tím něco udělat? Mám WM6.1.

Tady je screen:

Nikdo nevíte řešení mého problému? :(

Jediné co mě napadá, tak zkusit restartovat PDA, vypnout Tvůj taskmanager (správce spuštěných aplikací) a pak spustit PD...
  • 0

#431 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 18:57

lentom napsal/a:
Jediné co mě napadá, tak zkusit restartovat PDA, vypnout Tvůj taskmanager (správce spuštěných aplikací) a pak spustit PD...

Zkusil jsem to a bohužel to nepomohlo :(.
Ještě jsem zkoušel PocketDrake nainstalovat přímo do paměti přístroje, ale to se mi pro změnu tlačítka nezobrazily vůbec. :(

Vůbec nechápu proč mi to takto blbne... :-(
  • 0

#432 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 19:22

Roky napsal/a:

lentom napsal/a:

Zkusil jsem to a bohužel to nepomohlo :(.

Ještě by to klidně mohlo být nějakou další systémovou utilitkou, ale nevím, co všechno v PDA máš... A co to máš za PDA?

Asi jediná možnost bude hardreset s postupným zkoušením...
  • 0

#433 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 19:57

lentom napsal/a:
Ještě by to klidně mohlo být nějakou další systémovou utilitkou, ale nevím, co všechno v PDA máš... A co to máš za PDA?

Asi jediná možnost bude hardreset s postupným zkoušením...

Mam HP iPAQ 614c.

Hardreset kvůli tomu dělat nebudu..to se mi nechce.

Jinak používám ještě utilitky AEButtonPlus, Emulace D-PADu, AltTab a Ultimate Theft Alert. Nic víc. Zkusím to ještě s jejich vypnutím.

Díky za rady ;)
  • 0

#434 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 20:03

Hardreset nedělej. V PD jsem zatím nastavení fontu neřešil, nechal jsem tam výchozí. Zřejmě máš nainstalované něco, co dá jako první font cosi nepoužitelného. Ve verzi 1.1.3 se bude font nastavovat jinak, tak vydrž, snad ti to pomůže.
  • 0

#435 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 20:13

LudekV napsal/a:
Hardreset nedělej. V PD jsem zatím nastavení fontu neřešil, nechal jsem tam výchozí. Zřejmě máš nainstalované něco, co dá jako první font cosi nepoužitelného. Ve verzi 1.1.3 se bude font nastavovat jinak, tak vydrž, snad ti to pomůže.

Oki...už se těším na další verzi :)
  • 0

#436 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 říjen 2010 - 22:06

Verze 1.1.3 s několika drobnými úpravami je k dispozici.
  • 0

#437 Roky

Roky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2010 - 11:36

LudekV napsal/a:
Verze 1.1.3 s několika drobnými úpravami je k dispozici.

Super.. díky moc. Tato verze mi funguje bez problémů :).

Jinak ten font mi blbnul i v jinde (např. v GoogleMaps) a nakonec jsem přišel na to že to způsobuje prográmek Pocket Digital Clock

http://sites.google.com/site/projectionized/pdc

Ten má vlastní font vlastně jen s číslama (proto byly místo písmen otazníky).
Po odstanění prográmku a fontu problémy zmizely ;).
Jen mi ty hodiny budou chybět, jelikož jsem na ně byl zvyklý, ale přežiju to bez nich :P.

Ještě jednou díky :D
  • 0

#438 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2010 - 8:29

stixpunk napsal/a:

Předevčírem jsem narazil na to,že u jedné keše se mi nezobrazily dva obrázky.V GG i offline byly,takže asi nějaký problém v synchronizaci PocketDrakeSync.Proto je mám v PDA raději dvakrát.
  • 0

#439 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2010 - 8:35

Subi napsal/a:
Problém je v okamžiku, kdy funkce "potlačit vypnutí" nefunguje jako třeba u mě. U některých zařízení to bohužel nechodí dobře. Je to prý nedokumentovaná (od MS) funkce a tak to zřejmě nebude chodit úplně každýmu.

Já to řeším tak, že používám externí prográmek AEButton, ve kterém si nastavím funkci zhasnutí displeje a přiřadím ji některé HW klávese. Pak vypínám displej stiskem tohoto tlačítka (v mém případě mám nastaven dvojstisk aby zůstala zachována i původní funkce klávesy). Kupodivu se po zhasnutí displeje už PDA pak samo nevypne a tedy GPS modul dál jede.

Není to úplně ideální, ale můj problém to zatím řeší. Možná to pomůže i na tý xperii.

U mně na HTC HD2 to kdysi dávno taky zlobilo.Od nějaké verze to začalo fungovat normálně,ale od verze 1.1.2.19 už zase nefunguje.Uspání přístroje mám od výrobce na HW tlačítku,ale když ho stisknu,tak se jenom zamkne displej a zůstane pořád svítit.Takže jsem tu funkci raději vypnul.
  • 0

#440 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2010 - 10:30

cobra 11 napsal/a:

stixpunk napsal/a:

Předevčírem jsem narazil na to,že u jedné keše se mi nezobrazily dva obrázky.V GG i offline byly,takže asi nějaký problém v synchronizaci PocketDrakeSync.Proto je mám v PDA raději dvakrát.

Tak problém v synchronizaci nebude,všechny obrázky jsem našel ve správné složce PocketDrake...
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama