PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 24 listopad 2010 - 21:58
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 25 listopad 2010 - 8:19
Publikováno 25 listopad 2010 - 11:49
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 25 listopad 2010 - 12:56
po dlouhém zkoumání to vypadá že je chyba v pořadí vyhodnocení operátorů
uvedu příklad:
[1-2-1] by se podle mě mělo vyhodnotit jako [(1-2)-1] s výsledkem -2
ve skutečnosti ale PD vyjde 0, což by odpovídalo vyhodnocení jako [1-(2-1)], což je zhlediska matematického špatně (ale radši jsem si to ověřil
Publikováno 25 listopad 2010 - 13:07
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 25 listopad 2010 - 19:20
http://www.uloz.to/6...setup-1-3-0-cab
Publikováno 26 listopad 2010 - 9:26
ještě se mi zrodila v hlavě myšlenka na makro, které by hledalo v listingu patterny multisolveru a přetavilo je do správně formátované poznámky pro PD. Až bude čas tak na to zkusím mrknout
Publikováno 26 listopad 2010 - 9:34
Publikováno 26 listopad 2010 - 9:40
Publikováno 26 listopad 2010 - 12:10
Díky moc za novou verzi a za zaslání registračních údajů, řešitel vzorců je víc než super, konečně nebudem muset v terénu stále tahat posuvníky v exceluLudekV napsal/a:
Vydána verze 1.3.0
Mě spíš hnedka napadalo vytvořit makro, které bude řešit vzorce v GG a načítat/ukládat patřičné poznámky ke keším a waypointům v db, takže si je člověk může zpětně prohlížet a editovat kdykoliv v GG nebo PD...Parkis napsal/a:
ještě se mi zrodila v hlavě myšlenka na makro, které by hledalo v listingu patterny multisolveru a přetavilo je do správně formátované poznámky pro PD. Až bude čas tak na to zkusím mrknout
Publikováno 26 listopad 2010 - 12:35
Publikováno 27 listopad 2010 - 11:16
PocketDrake je přesunut na jiný hosting a dostal vlastní doménu PocketDrake.cz.
Zároveň byla zprovozněna veřejná wiki část webu, kam může kdokoli z uživatelů přispět k tvorbě dokumentace, FAQ atd. K tomu je potřeba jen jednoduchá registrace do webu (zdarma).
Publikováno 27 listopad 2010 - 23:38
Publikováno 28 listopad 2010 - 8:09
lentom napsal/a:
Podrobný popis práce s mapami je zde.
Dekuji za odkaz, ale doplnim svuj dotaz - Nepouziva geokuk a jen kvuli mapam ho instalovat nebudu. Tj. nejaky jednoduchy a presny navod jak se dostat k mapam aniz bych musela instalovat progra, ktery by mi byl k nicemu?
Navic webove stranky Geokuku, na ktere tam je odkaz, nefunguji.
Publikováno 28 listopad 2010 - 10:07
1) V okamžiku, kdy je PDA připojené k internetu (wifi, ActiveSync) zobrazíš mapu a PocketDrake automaticky postahuje a uloží zobrazenou oblast, každé měřítko musíš projít zvlášť - otročina
2) Použiješ GeoKuk, tím to stáhneš a nakopíruješ - lepší
3) Použiješ GeoGet, PocketDrakeSync a GeoKuk - pak to jede téměř samo, nejlepší.
Dovolil jsem si umístit geokuk.jar na stránku PocketDrake
http://pocketdrake.c...tall:geokuk.jar
Publikováno 30 listopad 2010 - 9:33
LudekV napsal/a:
Máš tři možnosti:
1) V okamžiku, kdy je PDA připojené k internetu (wifi, ActiveSync) zobrazíš mapu a PocketDrake automaticky postahuje a uloží zobrazenou oblast, každé měřítko musíš projít zvlášť - otročina
2) Použiješ GeoKuk, tím to stáhneš a nakopíruješ - lepší
3) Použiješ GeoGet, PocketDrakeSync a GeoKuk - pak to jede téměř samo, nejlepší.
Dovolil jsem si umístit geokuk.jar na stránku PocketDrake
http://pocketdrake.c...tall:geokuk.jar
Ad 2 a 3 moznost - A jde to i nejak bez NUTNE instalace GeoKuku? Prijde mi naprosto zbytecne instalovat program, ktery v zivote k nicemu nepouziju leda tak na stazeni tech map a to se mi zda prilis malo. Nevim jak vy, ale nerada instaluji zbytecne programy.
Publikováno 30 listopad 2010 - 9:43
LG G3 + a:Drake
Publikováno 30 listopad 2010 - 9:44
Publikováno 30 listopad 2010 - 9:44
nějaký program to stáhnout musí, ono se to samo neudělámudlodcera napsal/a:
Ad 2 a 3 moznost - A jde to i nejak bez NUTNE instalace GeoKuku? Prijde mi naprosto zbytecne instalovat program, ktery v zivote k nicemu nepouziju leda tak na stazeni tech map a to se mi zda prilis malo. Nevim jak vy, ale nerada instaluji zbytecne programy.
geokuk není třeba instalovat, jde spustit i přímo z webu, případně .jar lokálně z disku
tutéž službu by měl udělat i mobile atlas creator, ale nemám vyzkoušeno
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů