Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#621 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2010 - 19:59

To je samozřejmé, ale musí se taky hlídat -1 při odmazání a nepřipočítávat při druhém uložení téhož logu a kdovíco ještě. Možná se k tomu někdy vrátím, ale zatím ne. Už mě to taky napadlo, ale nakonec jsem to nerealizoval právě kvůli souvisejícím potížím.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#622 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 391 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2010 - 7:36

Subi napsal/a:
Nemusíš koukat do souboru, stačí kliknout na nález u kterékoliv keše a pak na tlačítko "# nálezů"

Tak ja se pridam s dotazem takovym souvisejicim - nahravam databazi kesi z GG ve kterem mam aktualne XYZ kesi (tj. spravny pocet), ale kdyz pouziji toto tlacitko "# nalezu" tak mi to vyhodi cislo o 10 vyssi nez je skutecny pocet nalezenych.
  • 0

#623 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2010 - 8:17

Nojo, chapu, ze je jednodussi vymyslet spoustu duvodu proc to neudelat, ale prijit na ten jeden zpusob jak to udelat rychle a spravne, to uz je jina :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#624 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2010 - 8:27

mudlodcera napsal/a:
Tak ja se pridam s dotazem takovym souvisejicim - nahravam databazi kesi z GG ve kterem mam aktualne XYZ kesi (tj. spravny pocet), ale kdyz pouziji toto tlacitko "# nalezu" tak mi to vyhodi cislo o 10 vyssi nez je skutecny pocet nalezenych.

Počítá se zcela prostě počet keší v databázi, které mají nenulové datum nálezu a k tomu se přičte počet nálezů mimo databázi (ten se zapisuje při exportu fieldnotes) a to je vše. Pokud ti to ukazuje víc, máš buď v databázi něco jinak, než si myslíš nebo máš vyplněný ten počet mimo databázi. Pro přesnější odpověď bych musel mít tu tvoji databázi.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#625 Mudlodcera

Mudlodcera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 391 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2010 - 20:44

LudekV napsal/a:

mudlodcera napsal/a:

Počítá se zcela prostě počet keší v databázi, které mají nenulové datum nálezu a k tomu se přičte počet nálezů mimo databázi (ten se zapisuje při exportu fieldnotes) a to je vše. Pokud ti to ukazuje víc, máš buď v databázi něco jinak, než si myslíš nebo máš vyplněný ten počet mimo databázi. Pro přesnější odpověď bych musel mít tu tvoji databázi.

Pri vyfiltrovani nalezenych kesi v GG mi to ukaze cislo 2545, v PD NEMAM nastaveno ze bych odlovila nejakou kes mimo databazi a i presto mi PD ukazuje o 10 nalezu vice, nez kolik jich mam. Pokud je sance ti poslat nejak databazi tak muzu abys byl schopny mi radne odpovedet, kde ze je chyba.
  • 0

#626 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2010 - 21:23

Sice tusim odpoved, ale zkusim se zeptat :) LudekV: Nechces zverejnit zdrojaky PocketDraku, samozrejme bez te rozsirene funkcionality, ktera vyzaduje registraci, abychom si tam mohli doprogramovat veci, ktere nam tam chybi, a ktere ty nejsi ochoten implementovat (at uz z casoveho nebo jakehokoliv jineho hlediska)? Osobne mam spoustu veci, ktere bych tam rad vylepsil, ale snazit se te presvedcit je a) na dlouho B) s ne vsim bys treba souhlasil c) ne vsem by to mohlo vyhovovat... Nektere z tech veci by se pak treba zpetne mohly zaclenit zpet do oficialni verze, pokud by se osvedcily, a vyvoj by tak mohl pokracovat trosku rychleji. PocketDrake je temer dokonaly, ale ja bych ho rad 100% dokonaly :)
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#627 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 9:46

PocketDrake 1.4.0 přichází pod stromeček. * půměrování souřadnic a uložení do ad-hoc waypointů * statistika výletu (vzdálenost, průměrná rychlost, výškový profil) * aktualizace a import listignu z webu - stahuje se GPX, je tedy nutné být PM * odesílání logů na web (pro každého) ... a pár dalších drobností EDIT: doplněn ZIP pro ruční aktualizaci z verze 1.3.0
  • 0

#628 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 10:35

Diky za vanocni darek :o))
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#629 Tom Fuk

Tom Fuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 11:24

Díky Ježíšku! :)
  • 0

#630 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 11:52

Mě se nejvíc líbí výškový profil a nejvíc asi využiju při čundrování stahování a aktualizaci keší v okolí kam mě zrovna vítr zanese. Kdysi jsem si řekl, že až budou online funkce, znovu něco přispěju na vývoj. Tak jsem to teď musel (rád) splnit :-) Díky moc! a přeji autorovi i všem ostatním pěkné svátky.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#631 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 13:09

Tak ted je to parada...GCzII sice nezahazuju, ale PD odted vede jako hlavni aplikace na PDAcku. Diky za vanocni darek a brzo taky prispeju na vyvoj :o)
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#632 vokaty

vokaty

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 101 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 16:54

Díky, díky, díky!
  • 0

#633 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 16:56

niximor napsal/a:
Sice tusim odpoved, ale zkusim se zeptat :)
LudekV: Nechces zverejnit zdrojaky PocketDraku, samozrejme bez te rozsirene funkcionality, ktera vyzaduje registraci, abychom si tam mohli doprogramovat veci, ktere nam tam chybi, a ktere ty nejsi ochoten implementovat (at uz z casoveho nebo jakehokoliv jineho hlediska)? Osobne mam spoustu veci, ktere bych tam rad vylepsil, ale snazit se te presvedcit je a) na dlouho b) s ne vsim bys treba souhlasil c) ne vsem by to mohlo vyhovovat...
Nektere z tech veci by se pak treba zpetne mohly zaclenit zpet do oficialni verze, pokud by se osvedcily, a vyvoj by tak mohl pokracovat trosku rychleji. PocketDrake je temer dokonaly, ale ja bych ho rad 100% dokonaly :)

Zveřejnit zdrojáky zcela volně nechci, zejména kvůli tvému bodu b). Chci mít i nadále vývoj PocketDrake pod kontrolou a chci, aby existovala jediná verze, žádné klony. Pokud máš chuť doprogramovávat nějaké funkce, můžeme se domluvit soukromě.

Jinak myslím, že se snažím požadavkům od uživatelů vyjít vstříc, dej mi seznam nápadů a uvidíme (ten počet nálezů v dohledné době bude).
  • 0

#634 Vacerman

Vacerman

Vacerman

• Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2010 - 17:17

Vida, toto je první verze, která na mém HTC Diamond nezkolabovala při importu keší z GPX. Konečně tedy mohu také vyzkoušet, co vše program umí. Na první pohled však vypadá velmi dobře.
  • 0

#635 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2010 - 17:29

Ahoj jezisku a i ostatni kaceri :) Preju vseho nejlepsiho do noveho rocku. Zkusil jsem aktualizaci pres apptodate a nejak to se mnou nemluvi. Pise mi to u pocketdrake failed. Uz to pravda nebeha nejakou dobu a rikal jsem si,ze to nejspis bude presunem na jiny web. Bylo by nekde url na informaci o nove verzi,ze bych si to rucne prepsal? Diky Kulicka
  • 0

#636 bohouscl6

bohouscl6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 119 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2010 - 18:06

Vacerman napsal/a:
Vida, toto je první verze, která na mém HTC Diamond nezkolabovala při importu keší z GPX. Konečně tedy mohu také vyzkoušet, co vše program umí. Na první pohled však vypadá velmi dobře.

Potvrzuji, i na HTC pro2 mi import 500 cache poprve proběhl až do konce a nespadlo mi to, výborně.

Také se mi dost zamlouvá poslední dáreček - stahování nejbližších cache, to občas využiju.

PD je stále lepší.

Bohouš

PS: Samozřejmě se dá žít i bez toho, ale líbilo by se mi, kdyby v exportu byla možnost zaškrtnout si "Přidat před název cache zkrácené označení" (např TM1A = tradička,mikro nalezení jedna hvězdička, terén jeden a půl hvězdičky) podobně, jako to dělá Medwynovo makro v GG. Mít sebou celou databázi GG a moci kdekoliv nakrmit O550 exportem jen z telefonu, to je fakt paráda.
  • 0

#637 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2010 - 19:25

kulicka napsal/a:
Zkusil jsem aktualizaci pres apptodate a nejak to se mnou nemluvi. Pise mi to u pocketdrake failed. Uz to pravda nebeha nejakou dobu a rikal jsem si,ze to nejspis bude presunem na jiny web. Bylo by nekde url na informaci o nove verzi,ze bych si to rucne prepsal?

Diky

Kulicka

Myslíš tohle?
http://pocketdrake.c...on1304430112010
  • 0

#638 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2010 - 23:15

Díky za další super změny v PD, prostě krásný dárek ;) Teď jsem odjel domů a zapomněl jsem si nahrát předem mapy Přerovska, tak mě jen tak napadlo (když už je teď i online stahování keší), zda by nešlo udělat nějaké automatické nahrání map v okolí nastavené polohy? V nastavení by se zadal rádius (nebo spíš velikost čtverceB)), min a max zoom ( ve finále by byl dialog v podstatě stejný jako import nejbližších keší)... I přes skvělý multisolver občas přemýšlím, že by se hodilo mít tlačítko u keše, které by otevřelo odpovídající složku v přílohách z GG, ale nevím, jakým způsobem by se na PDA složka otevřela (jediné co by ale asi bylo vhodné, aby ta složka byla přímo v rootu karty, kvůli omezení PocketOffice či případně dalších aplikací, kterým se při ukládání nelíbí až tak moc vnořené složky) Ale tohle vlastně tak moc nespěchá, takže se nechám překvapit jak a kdy to dopadne... Ještě jednou díky za celý PD a přeji hezké vánoce!
  • 0

#639 syntreno

syntreno

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2010 - 23:59

Super aplikace. Mam jen malinkej dotaz a nevim kudy ven. Nejde mi naimportovat online jedina kes konkretne GC14HFE, prihlasi me to stahuje listing, pak GPX a posleze me to da jako vynechane polozky a to i v pripade kdyz mam prazdnou db. Pokud jsem si stahnul db z GeoGetu tak tam konktetne vyse uvedena keska chybela. Jinak ofline klient vybornej, ale pokud by fungoval BZ i online, tak by to byl softik uplne vynikajici. Pomozte prosim diky. ;)
  • 0

#640 kulicka

kulicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2010 - 9:52

Myslíš tohle?
http://pocketdrake.c...on1304430112010

Nene,myslel jsem ze bych si zeditoval XML na novou verzi a navsiml jsem si ze mas vystavene cele nove XML. Ulozil jsem ho a uz to zase aktualizuje pres apptodate.
Dikes
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama