Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#761 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1912 příspěvků(y)

Publikováno 28 February 2011 - 10:10

V 1.4.6.70 mi minimalizace nefunguje, i kdyz predtim (jeste pred 1.4.6.69) fungovala :(
  • 0

#762 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 28 February 2011 - 11:50

tak jsem skusil trasu vyexportovanou z oziexploreru, ale tu PD nenaimportuje. trasu z mapy.cz naimportoval, ale přestala fungovat mapa
  • 0

#763 lolo_cz

lolo_cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 28 February 2011 - 19:05

Ahoj, Dal jsem si tu praci a postahoval vsechny kachle z GeoKUKu. Obsah je cca 450 000 souboru. Převedl jsem obrazky do databaze (trvalo to cca 10hod) a ta ma cca 6GB. Ted mam ten problem, na ktery bych se chtel zeptat. Karta PDa ma FAT 32 a pravdepodobne neumi pracovat s tak velkym souborem. Je mozno databazi nejak rozdelit? Nebo ma prosim nekdo nejaky napad jak dostat tak veliky soubor na kartu (krom ulozeni samostatnych KACLI)? Dekuji.
  • 0

#764 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 28 February 2011 - 19:11

vejvar napsal/a:
tak jsem skusil trasu vyexportovanou z oziexploreru, ale tu PD nenaimportuje.
trasu z mapy.cz naimportoval, ale přestala fungovat mapa

Ozi má jiný formát, to opravdu fungovat nebude.
Jak to myslíš, že po importu trasy z mapy.cz přestala fungovat mapa?
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#765 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 28 February 2011 - 19:40

tak sem narazil na dost problem po update na posledni verzi. chtel sem vyzkouset aplikaci AppToDate o ktere se na strance pd pise a aktualizaci sice nasla ale v terenu sem pak zjistil ze neco nebude v poradku. pd se nekolikrat spustil minimalizovane a sipka se hrozne zasekavala, kolikrat byl i nekolik minut lag a nic se nedelo. dneska sem si k tomu teda sedl, apptodate hodil do pryc, stejne tak pocketdrake a vsechny data co sem k nemu nasel a zvolil cistou instalaci novou. ted mi ale pri kazdym spusteni pise ze nenasel db jestli chci zalozit novou, kdyz dam ano tak se nic nestane, program se spusti a hodi chybu no database available. import z geogetu potom taky logicky nejde kdyz db neni :( edit: vyreseno, zapomel sem promazat registry, potom uz to po ciste instalaci fungovalo, jestli se ale vyresila i mrznouci sipka u cile zjistim az vecer :)
  • 0

#766 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 11:26

kdyz sem dal mapu tak se chvilku nic nedelo a pak se objevila hlaska problem v programu....chcete odeslat ano/ne a kdyz sem to odklikl byl sem zpatky v hlavnim menu, nepomohl ani reinstall, az hard reset
  • 0

#767 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 12:17

vejvar napsal/a:
kdyz sem dal mapu tak se chvilku nic nedelo a pak se objevila hlaska
problem v programu....chcete odeslat ano/ne a kdyz sem to odklikl byl sem zpatky v hlavnim menu, nepomohl ani reinstall, az hard reset

Tak to jedine ze jsi naimportoval nějaký problémový GPX s t rasou. Jestli ho máš, pošli mi ho, zkusím se na něj podívat.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#768 munu

munu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 14:01

Import trasy je úžasná nová fíčura, hned jsem vyzkoušela. A tak mám dotaz, jak se zbavím jednou naimportované trasy, aby se mi nezobrazovala v mapě?
  • 0

#769 munu

munu

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 14:03

Tak nic, už vím :D
  • 0

#770 123kozlik

123kozlik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 14:42

Nechci vyvolavat zbytečnou paniku,ale včera mně přestalo fungovat online načítaní mapy-cykloatlasu:(.Dnes se ke mně dostala informace,že se tomu stalo i na jinem přístroji.Víte o tom někdo něco?Díky
  • 0

#771 R4ZoR

R4ZoR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 01 March 2011 - 15:42

123kozlik napsal/a:
Nechci vyvolavat zbytečnou paniku,ale včera mně přestalo fungovat online načítaní mapy-cykloatlasu:(.Dnes se ke mně dostala informace,že se tomu stalo i na jinem přístroji.Víte o tom někdo něco?Díky

To nie je chyba Pocketdraku, server nefunguje.
  • 0

#772 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 15:06

Shocart omezil načítání Cykloatlasu pouze na jeho webovou aplikaci.

Nicméně nějací šikulové již přišli na to, že se musí do hlavičky http requestu přidat uvedený referer a pak všechno funguje. Nový MOBAC (min MOBAC 1.9 preview 9) s updatem mapových služeb již také opět funguje...

http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/

• 0

#773 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 16:39

tak tu databazi se mi podarilo zprovoznit, ale mam dalsi problem, kdyz chci zpracovat osm mapnik z mobile atlas creatoru, tak pdmap creator ten atlas neotevre.
  • 0

#774 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 18:54

vejvar: V Mobacu si nastav formát map "RMAPS SQLite" a poté vytvořený atlas přejmenuj na <jmenomapy>.pdmap a nemusíš používat PDMap creator, ten je určený zejména pro kachle z geokuku a vlastní mapy, které nelze stáhnout přes MOBAC...
  • 0

#775 123kozlik

123kozlik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 20:52

Pro Vejvara. OSM Mapnik jsem v Atlas creatoru bez problemu udelal.V PDA si udelej adresar napr. PD mapy/osm/Mapnik/sem nakopiruj cisla kachli(15 je idealni) a je to.Skoda toho cykloatlasu.
  • 0

#776 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 21:54

kdyz sem skusil Rmap SQLite tak mobac vyhodil hlasku "unable to find sqlite libraries. These are required for curently selected atlas format..." re 123kozlik: mluvis o necem jinem, kachle vim jak udelat, ale kvuli velkemu poctu malych souboru se to kopiruje strasne dlouho a zabira to zbytecne spoustu mista na sdkarte
  • 0

#777 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 22:02

vejvar napsal/a:
kdyz sem skusil Rmap SQLite tak mobac vyhodil hlasku "unable to find sqlite libraries. These are required for curently selected atlas format..."

http://mobac.dnsalias.org/:
Some atlas formats use internally an SQLite database. For creating such atlas formats with MOBAC 1.8 an additional library is required: SqliteJDBC. For details please read the file README.HTM which comes with MOBAC.
  • 0

#778 vejvar

vejvar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 02 March 2011 - 23:22

ha, tak uz to jede, diky jeste PD ma v nastavenich OSM mapnik/open trackmap/public transport, co je to ten open trackmap? mobac nabizi osm hiking with base a hiking with relief, bohuzel ani jedno nefunguje a na strankach mobac je jen osm hiking, ktery jeste vcera fungoval, ale ted uz take nejede, tak sem z toho celkem zmatenej
  • 0

#779 lolo_cz

lolo_cz

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2011 - 19:20

Ahoj. je prosim mozne rozdelit databazi pro PocketDrake (mapy_cz) na dva soubory (a soucasne tuto databazi pouzivat v programu PocketDrake). Karta FAT 32 necte soubor vetsi nez 4 MB a databaze ma cca 6MB?
  • 0

#780 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2011 - 21:15

Vyšla verze 1.4.6.73 s několika opravami a vychytávkou pro cykloatlas. Je upravený soubor map-config.xml - přidán tag <requestHeader>. Pokud někdo používá vlastní nastavení, musí si to opravit podle vzoru.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka