PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 07 duben 2011 - 10:55
Publikováno 07 duben 2011 - 11:27
No jo, máš pravdu, tam jsem to nedomyslel a název souboru je natvrdo. Něco s tím provedu.Subi napsal/a:
lolo_cz napsal/a:
Ahoj, je prosim mozne rozdelit v PocketDrake vyber databaze mapy-cz...U všech typů map mi to je jasný, kromě MapyCZ. Ze kterého xml tagu se u MapyCZ bere název pro založení databáze?LudekV napsal/a:
Ano
http://pocketdrake.cz/doku.php?id=mapy
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 11 duben 2011 - 14:26
Publikováno 20 duben 2011 - 19:22
Publikováno 21 duben 2011 - 6:11
Ano, v PQ obrázky nejsou, ale jsou tam odkazy na ně, takže pokud máš připojení k internetu, PocketDrake si obrázky stáhne a uloží. Pochopitelně pokud není net, nejsou obrázky.Arne1 napsal/a:
a můžeš nás poučit jak se zobrazí a hlavně odkud se vezme ? V PQ přece obrázky nejsou.LudekV napsal/a:
Ale zobrazí. Otázka je, jak to je na tom malinkém displeji čitelné, ale obrázek v listingu umí i PocketDrake a určitě není jediný.sobikovi napsal/a:
Co je horšího pro navigace, háček v názvu keše, co se zobrazí jako rozsypaný čaj nebo zcela nesmyslně listing jen jako obrázek, což nezobrazí kromě iP žádná jiná navigace. Takový listing je OK? Myslím že ne.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 21 duben 2011 - 6:16
Upravovat <file> v map-config.xml je zbytečné, přesněji škodlivé, protože pro mapy.cz je (zatím) natvrdo zadrátován název mapy_cz.pdmap. Tento soubor musí být přímo v datové složce PD. Pokud chceš mít zcela jasno, je nejlepší nechat PD kousek mapy stáhnout a podívat se, co a kde vznikne.Kitty napsal/a:
...
Pro jeste vetsi usnadneni jsem se snazila i o nahrani map. Program mi je ale nenacte...
Publikováno 21 duben 2011 - 6:48
LudekV napsal/a:Upravovat <file> v map-config.xml je zbytečné, přesněji škodlivé, protože pro mapy.cz je (zatím) natvrdo zadrátován název mapy_cz.pdmap. Tento soubor musí být přímo v datové složce PD. Pokud chceš mít zcela jasno, je nejlepší nechat PD kousek mapy stáhnout a podívat se, co a kde vznikne.
Diky mnohokrat!!! Zmenila jsem teda nazev databaze a uz to frci
Publikováno 22 duben 2011 - 16:52
Publikováno 22 duben 2011 - 20:37
Publikováno 23 duben 2011 - 21:25
Dnes se mi do PocketDrake nepodařilo stáhnout podklady z Google maps. Ani ve formátu OSM Tracker, ani BigPlanet, RMaps. PD se zjevně snaží stáhnout data a nedaří se mu to. Souvisí to nějak?
Publikováno 24 duben 2011 - 9:21
Takže neupgradovat na novou verzi, jo?vokaty napsal/a:
Mobile Atlas Creator nadále podporuje jen mapy na bázi OpenStreet Map, vysvětlení proč najdete zde.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 25 duben 2011 - 10:09
LG G3 + a:Drake
Publikováno 25 duben 2011 - 21:10
Publikováno 25 duben 2011 - 21:16
Publikováno 25 duben 2011 - 21:31
vokaty napsal/a:
Dnes se mi do PocketDrake nepodařilo stáhnout podklady z Google maps. Ani ve formátu OSM Tracker, ani BigPlanet, RMaps. PD se zjevně snaží stáhnout data a nedaří se mu to. Souvisí to nějak?
Už to běhá, zřejmě to byla nějaká chyba na straně google.
Publikováno 25 duben 2011 - 21:32
Subi napsal/a:
- na Whereigo jsem se už taky ptal a zatím se prý žádná podpora nechystá
Škoda, přesunulo by to PD z kategorie výborné do kategorie geniální.
Publikováno 26 duben 2011 - 10:31
Publikováno 26 duben 2011 - 12:31
Publikováno 26 duben 2011 - 12:36
Publikováno 26 duben 2011 - 12:41
LudekV napsal/a:
Jakou podporu byste si představovali, pánové? WIG keše PD umí, listing si přečtete, na úvodní souřadnice vás dovede. Pokud toužíte po integraci WIG playeru do PD, tak na to zapomeňte, to je nesmysl
Já se přiznám, že jsem zatoužil po WIG playeru přímo v PD, ale nějaká možnost jednoduše stáhnout stáhnout cartridge přímo z PD, by byla perfektní.
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů