PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 02 May 2011 - 21:50
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 02 May 2011 - 21:54
LG G3 + a:Drake
Publikováno 03 May 2011 - 6:41
Publikováno 05 May 2011 - 20:48
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 06 May 2011 - 8:52
Publikováno 07 May 2011 - 10:19
Publikováno 08 May 2011 - 1:08
English: Am I doing something wrong? The latest version (1.4.8.79) doesn't seem to be able to do any sorting. When I select any of the sorting options, nothing happens. The list is the same as before I tried to sort.LudekV napsal/a:
PocketDrake je upravený, měl by si rozumět s novým webem (pokud jsem něco nepřehlédl).
Děkuji Groundspeaku za program na dnešní večer , vlastně i nějaký další, čekají mě ještě listingy
Google Translate: Dělám něco špatně? Nejnovější verze (1.4.8.79) se nezdá být schopni udělat jakékoliv třídění. Když jsem se vybrat některé z možnosti třídění, nic se neděje. Tento seznam je stejný jako předtím, než jsem se snažil vyřešit.
Publikováno 08 May 2011 - 7:45
xheretic napsal/a:
Předem děkuji a pokud tuto funkci přidáte, rád vás podpořím přes PayPal!
Jen male upozorneni - nevim jak Ludek, ale treba ja tento zpusob vydirani vyvojaru nesnasim.
Ludek odvedl na programu hromady prace, a jiste nechces rict, ze vsechnu tu praci delal zbytecne, ze odmenu by si zaslouzila jen ta jedna pozadovana funkce?
Krom toho, mnoho lidi si neuvedomuje, ze jejich prispevek ani zdaleka nezaplati tu praci, kterou by s programovanim pozadovane funkce clovek mel. Takze ono to pak vyzni jako: "koukej naprogramovat to, co chci ja, a ja ti pak dam almuznu."
Takze ano, jist je dobre psat namety na nove funkce, mozna i budou vyslyseny. Ale prosim, nepodminujte tim vase prispevky. Dik.
Publikováno 08 May 2011 - 11:03
Publikováno 08 May 2011 - 12:06
Publikováno 08 May 2011 - 12:33
Publikováno 08 May 2011 - 12:43
Teda "Předem děkuji" jsem netušil že je až takové drsné vydírání.HaLuMa napsal/a:
Jen male upozorneni - nevim jak Ludek, ale treba ja tento zpusob vydirani vyvojaru nesnasim.xheretic napsal/a:
Předem děkuji a pokud tuto funkci přidáte, rád vás podpořím přes PayPal!
Co je na dobrovolném přispění za nátlak?!?
Dobrá tedy, poslední větu beru zpět a nechávám tam jen to "Děkuji"
Publikováno 08 May 2011 - 13:00
vaseks napsal/a:
PM je premium? Takze musim bejt PM aby to fungovalo? Heslo a jmeno je ok
Ano, je to Premium Members. Některé funkce fungují pouze pro PM a stahování keší z netu je zrovna tento případ.
Není to kvůli tomu, že by Luděk chtěl diskriminovat běžné uživatele, ale bude to tak spíš z důvodu větší kompatibility s gc.com (není to tak náchylné na změny webu gc.com) a neporušuje to tolik licenční politiku groundspeaku.
Možná by bylo dobrý, kdyby to při pokusu o tyto funkce vyhodilo nějakou hlášku, že uživatel není PM aby to bylo jasný a neopakovaly se tyto dotazy.
Publikováno 08 May 2011 - 13:18
Publikováno 08 May 2011 - 13:49
xheretic napsal/a:
Teda "Předem děkuji" jsem netušil že je až takové drsné vydírání.
Co je na dobrovolném přispění za nátlak?!?
Nejde o to podekovani, ale o to "pokud tuto funkci přidáte"...
Ale je to muj osobni nazor, sejri mne to proto, ze jsem to sam zazil nescetnekrat.
Publikováno 08 May 2011 - 16:55
Publikováno 08 May 2011 - 18:04
Skutěně to vypadá na vlastnost.zz-som napsal/a:
Mě to dělá naprosto stejně jako tobě.
Ono vůbec musím PD dost často vypínat a zapínat.
Protože ještě se stává, že když mi při zapnuté GPS díky špatnému GPS sígnálu zmizí satelity a po chvilce zase naskočí, už se většinou neukazuje jejich síla, prostě ty kolonky jsou prázdné, ale signál to má, to si mohu zkotrolovat šipkou, která ukazuje směr a i počet metrů do cíle se mění.
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů