Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#921 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 02 May 2011 - 21:50

Tak je to upravené
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#922 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 02 May 2011 - 21:54

Tak nejdřív nás zaúkoluje a pak si de klidně spát :o
  • 0

LG G3 + a:Drake

#923 geoborg

geoborg

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 03 May 2011 - 6:41

Tak je to vyzkoušené, a funguje to .... DÍK ...... A omluva za to, že jsem včera nevydržel do konce, ale odpadl jsem jak nemluvně :)
  • 0

#924 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2166 příspěvků(y)

Publikováno 05 May 2011 - 20:48

PocketDrake je upravený, měl by si rozumět s novým webem (pokud jsem něco nepřehlédl). Děkuji Groundspeaku za program na dnešní večer ;), vlastně i nějaký další, čekají mě ještě listingy :(
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#925 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 06 May 2011 - 8:52

Velke diky, vsechno mi funguje a protoze mam momentalne pocitac v oprave, jsem na PD odkazany :o) Diky rychle Ludkove praci na oprave se mi dnes rano povedly dve FTF :o))
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#926 xheretic

xheretic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 07 May 2011 - 10:19

Zdravím autora této aplikace! Po pravděpodobném konci Geoscouta jsem si vybral právě tuto aplikaci, ale postrádám jednu důležitou funkci, kterou bych rád uvítal v nějaké následující verzi, pokud to bude možné. Jde o funkci, kdy jsem si mohl ve výběru všech kešek zaškrtnout mnou požadované a ty pak vyexportovat např. do .OV2 ...čili jako bod zájmu pro TomTom. Vím že to jde udělat na PC, ale rád bych toto využíval a přímo v terénu jen na mém pda. Edit thx to Halama: Předem děkuji.
  • 0

#927 Andronicus

Andronicus

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 1:08

LudekV napsal/a:
PocketDrake je upravený, měl by si rozumět s novým webem (pokud jsem něco nepřehlédl).
Děkuji Groundspeaku za program na dnešní večer ;), vlastně i nějaký další, čekají mě ještě listingy :(

English: Am I doing something wrong? The latest version (1.4.8.79) doesn't seem to be able to do any sorting. When I select any of the sorting options, nothing happens. The list is the same as before I tried to sort.

Google Translate: Dělám něco špatně? Nejnovější verze (1.4.8.79) se nezdá být schopni udělat jakékoliv třídění. Když jsem se vybrat některé z možnosti třídění, nic se neděje. Tento seznam je stejný jako předtím, než jsem se snažil vyřešit.
  • 0

#928 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 7:45

xheretic napsal/a:
Předem děkuji a pokud tuto funkci přidáte, rád vás podpořím přes PayPal!

Jen male upozorneni - nevim jak Ludek, ale treba ja tento zpusob vydirani vyvojaru nesnasim.

Ludek odvedl na programu hromady prace, a jiste nechces rict, ze vsechnu tu praci delal zbytecne, ze odmenu by si zaslouzila jen ta jedna pozadovana funkce?

Krom toho, mnoho lidi si neuvedomuje, ze jejich prispevek ani zdaleka nezaplati tu praci, kterou by s programovanim pozadovane funkce clovek mel. Takze ono to pak vyzni jako: "koukej naprogramovat to, co chci ja, a ja ti pak dam almuznu."

Takze ano, jist je dobre psat namety na nove funkce, mozna i budou vyslyseny. Ale prosim, nepodminujte tim vase prispevky. Dik.
  • 0

#929 vaseks

vaseks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 11:03

Nainstaloval jsem si na me HTC HD2 WM 6.5 tento program na geocaching. Nastavil jsem uzivatelske jmeno na Geocaching.com a heslo. Kdyz dam Import -> Jedna kes z webu pak zadam Kod kese a dam stahovat. Chvilku to pise ze stahuje listing a telefon se pripoji na internet a pak mi vyskoci hlaska Nepodarilo se prihlasit na. Nevite vcem je chyba?
  • 0

#930 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 11:05

A jakou mas verzi PocketDrake?
  • 0

#931 vaseks

vaseks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 11:08

Jo a verze programu je 1.4.8.79
  • 0

#932 vaseks

vaseks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 11:24

Nejde ani stahovat aktualizace kese ani logovat:-(
  • 0

#933 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 12:06

Mě to jde, čili zkontroluj: - jméno a heslo na gc.com - zda jsi PM (stahuje se gpx, tedy pouze pro PM)
  • 0

#934 vaseks

vaseks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 12:33

PM je premium? Takze musim bejt PM aby to fungovalo? Heslo a jmeno je ok
  • 0

#935 xheretic

xheretic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 12:43

HaLuMa napsal/a:

xheretic napsal/a:
Předem děkuji a pokud tuto funkci přidáte, rád vás podpořím přes PayPal!

Jen male upozorneni - nevim jak Ludek, ale treba ja tento zpusob vydirani vyvojaru nesnasim.

Teda "Předem děkuji" jsem netušil že je až takové drsné vydírání.
Co je na dobrovolném přispění za nátlak?!?

Dobrá tedy, poslední větu beru zpět a nechávám tam jen to "Děkuji"
  • 0

#936 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 13:00

vaseks napsal/a:
PM je premium? Takze musim bejt PM aby to fungovalo? Heslo a jmeno je ok

Ano, je to Premium Members. Některé funkce fungují pouze pro PM a stahování keší z netu je zrovna tento případ.
Není to kvůli tomu, že by Luděk chtěl diskriminovat běžné uživatele, ale bude to tak spíš z důvodu větší kompatibility s gc.com (není to tak náchylné na změny webu gc.com) a neporušuje to tolik licenční politiku groundspeaku.

Možná by bylo dobrý, kdyby to při pokusu o tyto funkce vyhodilo nějakou hlášku, že uživatel není PM aby to bylo jasný a neopakovaly se tyto dotazy.
  • 0

#937 vaseks

vaseks

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 13:18

Aha takto funguje. No budu si muset zaplatit PM. Dekuji za radu
  • 0

#938 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14532 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 13:49

xheretic napsal/a:
Teda "Předem děkuji" jsem netušil že je až takové drsné vydírání.
Co je na dobrovolném přispění za nátlak?!?

Nejde o to podekovani, ale o to "pokud tuto funkci přidáte"...
Ale je to muj osobni nazor, sejri mne to proto, ze jsem to sam zazil nescetnekrat.
  • 0

#939 zz-som

zz-som

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 16:55

Ahoj, stává se mi poměrně často při mých vyjížďkách, že vjedu na místo bez tlf. signálu a online připojení k internetu nefunguje. Na mobilu mám spuštěné PD a v něm mapu se zobrazením kešek. V PD mám zaškrknuté "povolit stahování dat z internetu". No a když jsem bez signálu, vypíše mi mobil, že stahování dat nefunguje což je celkem logické a pochopitelné. Vadí mi ale, že po příjezdu do míst s pokrytím, se stahování map v PD neobnoví. Zruší se totiž samo od sebe ono zaškrknutí u volby "povolit stahování dat z internetu". Takže když v těch našich kotěhůlkách 10x denně vjedu do míst bez signálu, musím zase potom 10x denně skočit do nastavení a ono stahování dat zase povolit. Je to PLS chyba v mém mobilu, nebo vlastnost PD? A případně, pokud je to vlastnost PocketDrake, nešlo by to prosimprosím změnit? Dík, ZZ
  • 0

#940 xheretic

xheretic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 08 May 2011 - 18:04

zz-som napsal/a:

Skutěně to vypadá na vlastnost.
Mě to dělá naprosto stejně jako tobě.

Ono vůbec musím PD dost často vypínat a zapínat.

Protože ještě se stává, že když mi při zapnuté GPS díky špatnému GPS sígnálu zmizí satelity a po chvilce zase naskočí, už se většinou neukazuje jejich síla, prostě ty kolonky jsou prázdné, ale signál to má, to si mohu zkotrolovat šipkou, která ukazuje směr a i počet metrů do cíle se mění.
  • 0

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama