PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 28 červen 2010 - 8:45
Publikováno 28 červen 2010 - 10:13
Publikováno 28 červen 2010 - 10:39
Publikováno 28 červen 2010 - 11:02
neski napsal/a:
to cobra 11: Mně to stejným HW jde, ale nepoužívám GG , ale export z GSAKu nebo orig. gpx z PQ. K tomu mám však dotaz - po zobrazení seznamu kesi neni videt jejich nazev , pouze autor , dif. ter, atd ..
Pokud načítám export z Gsaku , tak ok , ale je to stejne i kdyz pouziji originalni GPX....
Mně se právě líbí,že se mně zobrazovaly poznámky z Geogetu.Originální gpx soubor jsem nezkoušel.Program je ve vývoji,tak se třeba tento problém časem vyřeší.
Publikováno 28 červen 2010 - 17:09
Publikováno 28 červen 2010 - 17:41
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 28 červen 2010 - 17:55
Publikováno 28 červen 2010 - 18:17
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 28 červen 2010 - 20:44
Publikováno 28 červen 2010 - 21:08
LudekV napsal/a:
Nad tím vůbec neuvažuju. Nemám ambice konkurovat Garminu, OZI Exploru ani nikomu dalšímu z téhle oblasti. Podpora map v PocketDrake je jaká je a neplánuju žádné převratné změny.
Podpora map je podle mě plně dostačující, mapy lze prostě a jednoduše přidávat k těm stávajícím, aktualizovat po částech (zejména novinky v OSM) a samozřejmě stahovat online... Jen je to horší s mazáním, ale v případě velikých paměťových karet není problém mapy přidávat a přidávat...
Teď mě napadá, zda by se někdo nechtěl pustit do napsání skriptu do geogetu, který by vyexportoval nastavené mapy a zoomy okolo keší zobrazených v seznamu (většinou se generuje kruhová oblast keší a nebo keše kolem cesty, tak by se ušetřilo kupa nahrávaných souborů, protože MOBAC generuje pouze obdélníky...) Snad by to nebylo o tolik jiné než stávající makra třeba na generování map do garmina... Pak by stačilo jen mapy připlácnout k těm stávajícím...
Publikováno 29 červen 2010 - 6:03
Publikováno 29 červen 2010 - 6:49
To je vlastnost, ale není problém dát to do možností a nechat na uživateli, zda se má vypínat nebo ne.t.prochazka napsal/a:
Mě to šlape dobře, velmi závažný problém je ale ten, že pokud aplikace běží nevypíná se displej a tedy neustále svítí
Proklik z mapy je v plánu, přístupy na gc.com taky, ale až za hodně dlouho, dá to víc práce. Hledání podle adres nejspíš nebude.t.prochazka napsal/a:
Taky je škoda, že z mapy nejde zobrazit detail keše.
A chybí mi možnost zalogovat cache rovnou na GC.
A super by byla podpora geolocation jako to má GCzII, tedy hledat cache podle adresy
Publikováno 29 červen 2010 - 11:55
Publikováno 29 červen 2010 - 12:14
t.prochazka napsal/a:
A super by byla podpora geolocation jako to má GCzII, tedy hledat cache podle adresy
Přinejhorším si můžeš dát do databáze města jako virtuálky, přinejmenším ty, kde lovíš často... V Geogetu je neuvidíš, když si nastavíš filtr, abys viděl jen body s prefixem GC...
Jen je škoda, že v Geogetu zatím volba zobraz všechny body, kromě jednoho či více prefixů...
Publikováno 29 červen 2010 - 13:03
t.prochazka napsal/a:
Mě to šlape dobře, velmi závažný problém je ale ten, že pokud aplikace běží nevypíná se displej a tedy neustále svítí a to si jaksi nemůžu dovolit.
Vypínání displaye řeším ručně, pomocí jiné aplikace. Pak stiskem zvoleného tlačítka vypnu / zapnu display. Jmenuje se ScreenOff.
Publikováno 29 červen 2010 - 14:42
Publikováno 29 červen 2010 - 17:40
Publikováno 29 červen 2010 - 19:30
Unkas napsal/a:
Tak jsem to chtěl taky prubnout, ale narazila kosa na kámen. Program spustím, GPS zapnu, po chvilce naskočí modré puntíky a řádky, jakože dobrý a to je vše. Nespočítá mi to pozici. Jsem pořád na nulách. Poradí někdo?
HTC Kaiser, WM 6
Skus v nastavení/GPS nastavit jinak port a rychlost
Publikováno 29 červen 2010 - 19:52
Stejný problém, taky Kaiser, WM 6.1. V těch portech jsem se ještě moc nehrabal, takže zatím neporadím.Unkas napsal/a:
Tak jsem to chtěl taky prubnout, ale narazila kosa na kámen. Program spustím, GPS zapnu, po chvilce naskočí modré puntíky a řádky, jakože dobrý a to je vše. Nespočítá mi to pozici. Jsem pořád na nulách. Poradí někdo?
HTC Kaiser, WM 6
16 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 16 návštěvníků 0 anonymních uživatelů