LudekV napsal/a:
freesv
Nejsem si jistý, jak to myslíš... bude to nastavením filtru - nejspíš tam máš omezení na nenalezené.
Coz je nejspis i defaultni nastaveni - tedy v zalozce Filtr, vyber pod Autorem Cizi/Vlastni/Vsechno a
vedle toho Nenalezena/Nalezena/Vsechno - toto nastaveni se tyka i toho co se pak zobrazuje na mape, coz si uzivatel nemusi uvedomit
Co si kdo nastavi do Filtru, to tam zustane i po znovuspusteni PD.
Ted jsem PD zkousel po delsi dobe, online funkce potesily
. V Samsungu OmniaII bohuzel ma porad problem s pristupem na GPS port. To byl jeden z duvodu, krome chybejicich online funkci, proc jsem sveho casu uprednostnoval GCzII pred PD...
Primo to nefunguje, musi se pouzit napr
GPSmod driver, ktery si vytvori svuj virtualni port a ten se nastavi v PD...
Podobny problem sveho casu mely i dalsi aplikace, jako napr. Oziexplorer ,ale u nich to vyresila nova verze. Nyni jsou schopny pouzit primo, kdyz se v nastaveni u portu zvoli "automaticky", msapi funkce, tedy GPS Intermediate Driver.
Musim se priznat, co se tyce ovladani, ze se mi mockrat povedlo, kdyz jsem mel rozkliknuty napr. listing nejake cache kliknout na "Zpet" v naivni predstave, ze me to hodi skutecne zpet - tedy do "Hlavni" stranky kese (tak jak to funguje napr. v tom GCzII ). Ne, nikoliv, zde se vratim primo na hlavni menu PD. No, snad si zvyknu klikat no to "Akce"
.
Pak jsem si take nabehl, kdyz jsem si neuvedomil, ze PD pouziva pro vse jednu DB, tedy tu co zkopiruji z GG a uspesne jsem si takto premazl novou DB par pridanych Waypointu a nejake ty poznamky...