PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 24 květen 2011 - 7:53
Publikováno 27 květen 2011 - 2:24
Publikováno 27 květen 2011 - 6:26
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 27 květen 2011 - 7:18
Publikováno 29 květen 2011 - 8:19
Publikováno 29 květen 2011 - 11:40
Publikováno 01 červen 2011 - 9:24
Publikováno 01 červen 2011 - 9:33
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 01 červen 2011 - 9:39
Když ťuknu na to tlačítko k odeslání logu, tak mi na displeji zůstane "viset" tlačítko "Nenalezená" - tohle tlačítko jsem teda ani moc nepochopil - je to něco jako "Storno" dialogu nebo to má hlubší smysl? Jestli nedělám něco blbě tam...
EDIT: Ještě mě napadá, jestli to nemůže být tím, že jsem zkusmo (bez PM) do Geogetu nahrál stáhnutou GPX databázi se všema keškama na jižní moravě a následně to přenesl do PD. Jestli to není náhodou v nějakým blbým formátu..
Publikováno 02 červen 2011 - 12:56
Publikováno 02 červen 2011 - 13:25
Toto tlačítko by mělo sloužit pro zrušení příznaku FounIt v databázi PD. Tedy pokud omylem zaloguješ FounIt, který ti zároveň tento příznak nastaví, tak pomocí tohoto tlačítka ho zase snuluješ. Tedy např. v mapě se přestane zobrazovat smajlík.Adow napsal/a:
tlačítko "Nenalezená" - tohle tlačítko jsem teda ani moc nepochopil - je to něco jako "Storno" dialogu nebo to má hlubší smysl?
Bylo to přesně tak jak píšeš a jak je to v dokumentaci, pokud se to v poslední době nezměnilo. Vzhledem k tomu, že např. u funkce "Import/Nejbližší keše" je zaškrtávátko "Importovat pouze nové keše" tak bych odhadoval, že už by to mělo být trochu jinak a tedy nějaká aktualizace by měla fungovat, ale nevím to a nemám to ani vyzkoušený.Adow napsal/a:
Ještě se chci zeptat - s GPX se stáhnout i poslední logy. Když mám ale kešku staženou dýl, tak tam jsou pořád starý logy. To je normální. Ale když dám aktualizovat keš z webu, tak se mi tam nový logy neobjeví. Četl jsem v popisu, že program při stahování existující kešky přeskočí - je to i případ tohoto?
LG G3 + a:Drake
Publikováno 03 červen 2011 - 8:06
Publikováno 05 červen 2011 - 13:58
Publikováno 05 červen 2011 - 14:24
Publikováno 05 červen 2011 - 14:32
Edit: Pozdě :-) Upravoval jsem totiž článek na wiki a přidal GPS Mod Driver, ten by mohl dokonce zpřístupnit data z HW kompasu...
Bylo by super, kdyby GPS Mod Driver někdo vyzkoušel včetně HW kompasu a napsal sem o tom...
Publikováno 05 červen 2011 - 18:11
Publikováno 05 červen 2011 - 19:47
Publikováno 05 červen 2011 - 21:16
GS jsem taky používal a některé jeho vlastnosti mi vadily natolik, že vznikl PDAdow napsal/a:
Tak po cca 3 letech používání GeoScouta týdnu používání PocketDrake musím říct - klobouk dolů . Po útrapách s GS jsem konečně našel jinou použitelnou alternativu
Mně těch 30m přijde přiměřené, a dohledávka na posledních metrech mi taky nedělá problém, stejně pod 5 metrů je už chyba měření- kompas po 3. - funkce "radar" -
Ikonky se samy nenakreslí a už takhle to stálo fůru času. Kdyby se našel dobrovolník, klidně to upravím- grafika nabídek je až moc jednoduchá a "nelíbivá" - ale to mě až tak netrápí.. stejně tak grafika úvodního loga je troškou "out"
V seznamech to funguje, nefunguje to v HTML prohlížeči, ale za to může Microsoft, který to tam neudělal.- PD nemá podporu nativního scrolování (nebo jak se tomu, kdy stačí posunovat prstem namísto trefování se do posuvníku, říká)
Ani nemůže, v GPX to není a HTML kód stránky PD nezpracovává a ani nebude, stejně se to pořád mění.- při natahování keše z webu se nestáhnou spoilery (nebo jsem si toho nevšimnul)
Mazat se skutečně dá jen po jedné, aktualizovat z webu můžeš celé okolí zvoleného bodu. Pro větší správu databáze se předpokládá PC a GeoGet.- a hlavně - možnost v seznamu po filtru vybrat více keší a umožnit u nich alespoň 2 základní funkce: 1. možnost smazat víc kešek naráz a 2. možnost aktualizovat z webu více keší naráz.. GS má tady ještě víc možností, ale tyhle 2 základní fce by se mi fakt šikly... Mazání více keší jsem nikde nenašel (max. v GeoGetu - ale bez toho se v pohodě obejdu)
Publikováno 06 červen 2011 - 8:46
Publikováno 06 červen 2011 - 9:02
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů