Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1061 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2011 - 21:18

Kdyby jsi měl interní gps, tak je to problém HTC.Stačí se kousek proběhnout a už to jede :-) Takto netuším. Zvaž použití GPSModDriver. Najdeš na XDA developpers stránkách. Možná by to pomohlo.
  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#1062 CZTomidlo

CZTomidlo

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 09 červen 2011 - 21:36

To: kacer.skydiver Používám na odlov kešek také HTC Touch HD T8282 ale nepoužívám externí GPS nybrž interní modul a vše jede jak má, mám tam sice ROM 6.5 ale to by moc velký význam mit nemělo, kromě toho že má v sobě zabudovaný QuickGPS který má na starosti polohu satelitů takže nejpozději do minuty mám sígnál alespoň ze tří družic. Pokud máš 6.1 zkus si nainstalovat soft na polohy GPS satelitů a použij interní GPS, v nastavení uprav port na COM 4 a GPS Baud na 4800.
  • 0

#1063 skydiver.cz

skydiver.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2011 - 11:58

Chtěl jsem vyzkoušet externí GPS kvůli lepšímu zaměření. Ta interní mi připadne taková těžkopádná...:-(
  • 0

#1064 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2011 - 12:09

No já používám u HTC Touch Diamond2 interní GPS a ve srovnání s GeoScoutem je u mě na PocketDrake znát pomalejší odezva GPS.. Jestli víc vytěžuje procesor a ten pak nestíhá pracovat s GPS, nevím.
  • 0

#1065 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2011 - 12:36

GPS modul u HTC HD je trochu zvláštní, ale funguje i pro geocaching docela dobře. Nemá sice klasickou statickou navigaci, ale nějakou inteligentnější podobu, která ovšem nejde vypnout. Nicméně když je dobrý signál, tak žádný problém není a stačí udělat třeba krok a odezva je hned vidět. Trochu horší je to zřejmě s kompasem, který má nějaké větší zpoždění (filtraci) a šipka se otočí až po pár metrech, skoro až desítkách metrů. GPS modul má možnost určitého omezeného nastavení v registru nebo pomocí utilitek, ale moc zásadní vliv to zřejmě nemá. Rozdíl PD oproti GS může být v tom, že třeba GS si směr (kompasu) vypočítává sám z pozice, kdežto PD si ho možná bere přímo z GPS modulu. Všechno co jsem zde napsal jsou pouze postřehy a domněnky z delšího používání a nemusí to tedy být pravda.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#1066 Daku

Daku

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 483 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2011 - 22:01

Ahoj, mám opět dva dotazy k tomuto prográmku. 1) i když stahuji listing z GG přes Offline listingy pro PDA, u některých keší se mi obrázek nezobrazí (konkrétně GC16J1T. Čím to je způsobeno? A druhý dotaz: Podle návodu jsem si jen tak cvičně zkusila vypočítat ze vzorečku stage pro multinku, zadala jsem čísla, oddělila je entrem, označila jako proměnné, to vše bylo v pohodě. Označila vzoreček a dala kopírovat (kopírovat do schránky se mi neobjevilo) a chtěla ho vložit, ale záložka s Vložit vzoreček zůstala šedá. V čem dělám chybu?
  • 0

#1067 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2011 - 22:04

Daku napsal/a:
Podle návodu jsem si jen tak cvičně zkusila vypočítat ze vzorečku stage pro multinku, zadala jsem čísla, oddělila je entrem, označila jako proměnné, to vše bylo v pohodě. Označila vzoreček a dala kopírovat (kopírovat do schránky se mi neobjevilo) a chtěla ho vložit, ale záložka s Vložit vzoreček zůstala šedá. V čem dělám chybu?

http://pocketdrake.c...load#registrace
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1068 Tým Bobř

Tým Bobř

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2011 - 21:18

Ahoj Lidi mám dotázek, prosbičku. Když si chci zadat ručně kešku, tak jestli jsem to dobře pochopil dělá se to v Ad-hoc Waypointy. Když tam vlezu a zadám souřadnice a potvrdím tak se nic nestane. Jako by se zasekl celý program. Stalo se to někomu? Co dělám špatně?:(
  • 0

#1069 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2011 - 21:35

LudekV napsal/a:
Byla uvolněna nová verze 1.4.9, která přináší jen několik menších oprav a drobných vylepšení, nic zásadního.

Díky za aktualizace, někdy mám pocit, že PD je poslední aplikace pro WM 6.x, která ještě žije.

Jak je míněno:

Zdroje map se nastavují v souboru map-config.xml umístěném v instalační složce aplikace.

?
Zdá se mi, že mi aktualizace zresetovala moje úpravy nastavení na nějakou standardní hodnotu (z 3.3.2011 22:57:04).
  • 0

#1070 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2011 - 21:42

Zkusil jsem PDMapCreator.exe, ale neprošel jsem přes 1. level ;). Ať vyplňuji do prvního pole cokoliv, nezmizí červená značka a tlačítko Převést je disableované. A to i když se tlačítkem GeoKuk vyplní správná složka C:\Documents and Settings\Jana\geokuk\prchave\kachle Co musí být splněno, aby to šlo dále?
  • 0

#1071 washa_rednecks

washa_rednecks

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2011 - 9:11

Používám Mobil Atlas Creator (MOBAC) a jako podklady mapy OpenStreet uložené v DB, vše pracuje wpoho a ovládání je intuitivní... Ale zrovna dneska jsem narazil na problém: přes MOBAC jsem si vytvořil atlac Czech a v něm mám několik polygonů (Zlinsky kraj, Moravsko-slezsky kraj, Jihomoravsky kraj) v zoomu 10, 13, 16... Atlas ma cca 650MB, postup stejný jako vždy, přes PocketDrake se však nezobrazí nic. Je zde nějaký velikostní limit nebo mohl nastat problém s více polygony? Předem díky za případnou odpověď a pomoc... :)
  • 0
Washa Rednecks alias .wr!
// go hard or die tryin' //
Samsung Galaxy Ace, c.geo, Locus
HTC Evo 3D, Locus Pro
Samsung Galaxy Mini, a.drake, c.geo
HTC TouchPro2, PocketDrake, GCz
Sony Ericsson W715i, Handy Geocaching
Garmin eTrex Legend, MapSource
GeoGet, MOBAC

#1072 lubor.v

lubor.v

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2011 - 8:42

Čau Washo, já si v MOBAC vytvořil mapu o velikosti 2,6GB a šlape mi v pohodě. mapy (atlasy) vytvářím je ve formátu pro Big Planet Tracks SQLite, používám Cykloatlas CR, od zoomu 16 doplněný Google mapami. Používal jsem i atlas o velikosti 3,7GB, ale při načítání už se začala projevovala větší časová prodleva. Atlas si vytvořím v MOBAC a pak název přepíšu dle mapy kterou používám v PD, v mém případě cykloatlas.pdmap, nahrnu do konkrétního adresáře PD a nastavím v něm mapu, kterou chci používat, v mém případě tedy Cykloatlas (BigPlanet, RMaps). Nemám s tím nejmenší problém. lubor.v
  • 0

#1073 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 červenec 2011 - 18:33

Lentom mě upozornil na problém v PDMapCreatoru - test platnosti zrojové složky se spouštěl jen při výběru pomocí dialogu, ne při ručním zápisu. Opravená verze 0.3 alpha je ke stažení. PS: stále platí, že pokud má někdo zájem PDMC vylepšit, je vítán, zdojáky jsou ga Google Code k dispozici, SVN funguje
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1074 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 09 červenec 2011 - 21:01

Vyšla verze 1.5.0 s několika novinkami v oblasti možností filtru a pár opravami chyb.
  • 0

#1075 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 9:59

Tak jsme ted nainstalovat novou verzi 1.5 a dole misto ZPET a AKCE mam Seradit a Vzestupne. Objevuje se to jak u mapy tak v detailu kesky proste vsude ???
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#1076 lentom

lentom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 10:19

Už je to opravené, stáhni si tuto verzi znovu ;)
  • 0

#1077 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 10:32

A funguje vám filtr na waypointy? Já ho asi nějak neumím použít.
  • 0

#1078 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 10:49

Zkousel jsme stahovat znovu prinstalova, reset PDAt a porad to same mam verzy 1.5.0.81 jen kdyz jsme v nastavenim mam OK a Zpet, jinak vsude Seradit a Vzestupne.
  • 0

#1079 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 10:58

Zkus si stáhnout ten zip archiv a zkopíruj to přímo bez instalace. V něm jsou texty určitě správný, to máme odzkoušeno. U toho cabu nevím.
  • 0

#1080 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 11:16

TAk OK je to chyba v tom CAB souboru :o))
  • 0

10 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama