Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1081 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2011 - 18:00

No jo, ty wpt fakt blbnou, podívám se, co jsem pokazil. Nebyl to dobrý den na publikaci nové verze, zmamlal jsem, co se dalo, i ty texty. Omlouvám se všem.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1082 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2011 - 9:09

Tak to vypadá, že verze 1.5.0 už má vpodstatě vše, co mi chybělo ke štěstí (odchytnout pár posledních mušek už snad problém nebude). Takže moc díky za skvěle odvedenou práci, přeju pevné nervy při dalším vývoji a jdu kliknout na PayPal Donate :-)
  • 0

#1083 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2011 - 20:33

Tak ještě malá oprava filtru na waypointy - verze 1.5.0.82
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1084 XiXao02

XiXao02

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 15:36

Ahoj, s PD jsem velice spokojen, ale resim mensi problem. Pokud dam import GPX a na konci importu nedam tlacitko "zobrazit", tak se me kese neukazi ve vyhledavani a uz je tam nijak nedostanu nez znovu importem a to me trva pres hodinu:( Je nejake reseni jak je zobrazit, protoze v db asi jsou. Predem diky za odpoved na hloupou otazku. PDA ASUS A639 WM6 PD 1.5.0.81
  • 0

#1085 XiXao02

XiXao02

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 12 červenec 2011 - 15:41

Uz to mam je to nastaveni ve filtrech aby nebral ohled na tagy.
  • 0

#1086 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 8:45

Tak nevím, jestli se něco podělalo jen u mě, nebo je to obecný problém u verze 1.5.0.82, ale zmizly mi všechny Ad-hoc Waypointy a nejdou ani přidat. Přitom v Geogetu u je u keše GC0 vidím. Můžete to někdo ověřit? Díky.
  • 0

#1087 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 9:03

Já je tam mám, tedy pokud si je filtrem nezakážu. Filtr se totiž uplatní na všechny waypointy, včetně ad-hoc.
  • 0

#1088 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 9:11

LudekV napsal/a:
Filtr se totiž uplatní na všechny waypointy, včetně ad-hoc.

Jasně, to mě nenapadlo. Nešla by teda udělat pro ad-hoc waypointy výjimka? Protože pokud mám ve filtru zakázaný Reference Point, nemohu použít filtrování polohy podle referenčního bodu vybraného z ad-hoc waypointů.
  • 0

#1089 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 21:13

To zní rozumně, řeší to právě publikovaná verze 1.5.0.83. Je tam ještě malá oprava rozpoznávání souřadnic v kontextovém menu v poznámce.
  • 0

#1090 kcutka

kcutka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 10:53

Prilejem tiez trocha vody do mlyna, mam PDA hx4700 s uvedenym OS a problem so zobrazovanim niektorych popisiek na zalozkach, tlacidlach atd. pri zatial najnovsej verzii Pocketdrake /9.7.2011/. Instalaciu som robil cez upgrade subor: verze 1.3.0 a 1.4.x na 1.5.0.81. Pripajam aj par sreenshotov, snad to pomoze pri dalsom vyvoji inac suproveho softiku.

Přiložený soubor (y)

• Přiložený soubor  obr.zip   28,37K   0 Počet stažení

• 0

#1091 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 11:01

Verze proWM2003 ještě není aktualizovaná, vydrž nebo si stáhni verzi pro WM5 a 6 a nakopíruj si z ní lang.cs.
  • 0

#1092 kcutka

kcutka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2011 - 11:48

To LudekV :P diky zda sa ze po prekopirovani suboru je to OK.
  • 0

#1093 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2011 - 9:04

Mam dotaz, kdy presne si PD zapisuje posledni pozici GPS, kterou pak pouzije pri dalsim spusteni jako vychozi bod? Uz totiz cca 14 dni mi PD visi v oblasti Frydku Mistku, ac jsem mezi tim nekolikrat PD poustel i se zapnutou GPS v jinych mistech. Nicmene po dalsim spusteni PD jsem zas tam. Co s tim?
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1094 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2011 - 9:35

Tak to je dobrý :P, tohle už taky nějakou dobu sleduju jenom jsem neměl odvahu se zeptat.
  • 0

LG G3 + a:Drake

#1095 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2011 - 10:19

niximor napsal/a:
Mam dotaz,
kdy presne si PD zapisuje posledni pozici GPS, kterou pak pouzije pri dalsim spusteni jako vychozi bod?

Se vyplou GPS mi po zapnuti PD vzdy skocila na misto, co je v konfiguraci jako HC.. Tak uz se mi to chovalo i ve starsich verzich, tak jsem to bral jako vlastnost... nebo mam neco spatne nastavene?
Ano, lepsi by mi prislo spise aby mapa skocila na posledni pozici, kde byla pri poslednim zapnuti (v pripade vyple GPS).

Jinak musim autora pochvalit za velmi uzitecny programek, posledni mesic jsem ho pouzival prioritne misto GCzII a asi u nej i zustanu... V GCzII je prace v pripade,ze na karte je nahrany vetsi pocet kesi, uz dost pomala... zatimco v PD je to bez problemu.
  • 0

#1096 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2011 - 22:55

Včera jsem zjistil že PD asi exportuje nějaké podivné GPX. Nejdřív mi je nenačetl oregon a když jsem to začal doma zkoumat, zjistil jsem že ani mapsource se k nim nehlásí. Letmým pohledem jsem nezjistil co je špatně, všechno vypadá normálně. Netuší někdo v čem je chyba? Přikládám jedno takové ukázkové GPX s jednou keší na ukázku.

Přiložený soubor (y)

• 0

#1097 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2011 - 10:49

Parkis napsal/a:
Včera jsem zjistil že PD asi exportuje nějaké podivné GPX. ... Přikládám..

OCM na to rika:
"A name did not start with a legal character32() Line18, position38"
Na tom miste je Owner name a "AHA & team" po vyhozeni "&" OCM povazuje tvoje .gpx za korektni...
  • 0

#1098 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2011 - 12:09

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak zprovoznit mapy pro Oziexplorer v PocketDrake. Díky
  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#1099 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 22 červenec 2011 - 14:26

skurakai napsal/a:
Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak zprovoznit mapy pro Oziexplorer v PocketDrake.

Díky

Tady je navod:
http://geoget.ararat...pocketdrakesync
  • 0

#1100 figsebu

figsebu

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2011 - 14:52

Tak jsem zpátky... omnia i900, wm6.1 furt nechce být stabilní při chytání signálu... nainstaloval sem gpsgate, který je ok... PD ale ne... najde signál, zezelená a tak po 10 sekundách ztratí signál... musím vypnou a zapnout gps a situace se opakuje... (podle gpsgate nastaveno com7 a 57600) nastavoval sem všechno možné ale už fakt nevim...:@
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama