Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1121 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 11 srpen 2011 - 7:21

R4ZoR napsal/a:
Dal by sa rozbehať ten HW kompas aj keď používam BT GPS? (HTC Touch Pro)

Touch Pro má kompas? Má akcelerometr, ale o kompasu tam fakt nevím, nebo jsem aspoň neviděl aplikaci co by data z něj uměla zobrazit.
  • 0

#1122 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 12 srpen 2011 - 10:14

Tak mapy z MAC konečně zprovozněny. Sic jako jednotlivé rastry a ne jako jediná databáze, ale hlavně že to jede :-) S databází se již otravovat nebudu, navíc mi to přijde pohodlnější takto, neb není problém jednotlivé kachle dle potřeby přidávat. Jak by se editovala databáze, to netuším.
  • 0
Garmin Oregon 550
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus

#1123 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2011 - 18:54

Prosím, je nějak možné automatické stáhnutí obrázků v listingu? Zapomínám na manuální stahování, a v terénu již často nelze.

Díky

Přes GeoGet je to pro mne nepohodlné, nemám sebou vždy notebook.

Díky

EDIT: aha už jsem na to přišel. Funkce Web refresh. A nešlo by to udělat hromadně pro více keší např. pro vyfiltrovaný výběr? Nebo to jako nějaké volitelné zaškrávátko nějak zakomponovat do importu.
  • 0
Garmin Oregon 550

#1124 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2011 - 9:42

Je nějaká šance, že by se PocketDrake dal spustit na Holux Funtrek 130 Pro ?
odkazy: holux, smartmaps

Na mobiledev-jans pise:
It has got WinCE Net 5.0 with NET compact Framework instaled.
You can use the apps created in Visual Studio 2008.
  • 0

#1125 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2011 - 13:04

je nejaka sance ze se casem objevi pocketdrake i pro android? posledni dobou zacinam premyslet o upgrade telefonu ale z novych telefonu s win toho moc na vyber neni co by me zaujalo. kazdopadne pocket drake je pro me klicova aplikace takze prozatim se nemuzu od win odprostit :D
  • 0

#1126 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2011 - 13:16

stixpunk napsal/a:
je nejaka sance ze se casem objevi pocketdrake i pro android? posledni dobou zacinam premyslet o upgrade telefonu ale z novych telefonu s win toho moc na vyber neni co by me zaujalo. kazdopadne pocket drake je pro me klicova aplikace takze prozatim se nemuzu od win odprostit :D

Není, zkus geoquack
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1127 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 24 srpen 2011 - 13:58

no nevadi, pd se vzdat nechci takze to budu muset zohlednit ve vyberu novyho telefonu :)
  • 0

#1128 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 4:44

Jaký formát gpx používá PD pro import keší podle trasy? Zkusil jsem použít ten z cykloserveru, ale nepřelouskal mi ho :( Je to nějak omezené počtem bodů?
  • 0
Garmin Oregon 550

#1129 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 6:05

skurakai napsal/a:
Jaký formát gpx používá PD pro import keší podle trasy? Zkusil jsem použít ten z cykloserveru, ale nepřelouskal mi ho :( Je to nějak omezené počtem bodů?

Nerozumím otázce, PD žádný import keší podle trasy nezná. Umí jen načíst GPX s kešemi ve formátu PQ, jak je popsáno v dokumentaci.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1130 skurakai

skurakai

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 513 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 6:18

Že bych špatně pochopil funkci Import - Planned route ? :-)

Domníval jsem se, že se jedná o něco podobného jako GeoJarry stáhnout kešky dle trasy.

Každopádně ať to slouží k čemukoliv, tak se mi naimportovat trasu z cykloserveru nepodařilo.
  • 0
Garmin Oregon 550

#1131 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2011 - 6:24

Ne, to jen načte plánovanou trasu a zobrazí čáru v mapě. Pokud jde o ten cykloserver, potíž je v tom, že neexportuje plánovanou trasu (route) ale prošlou stopu (track), takže to pak PD pochopitelně nenačte. Porovnej si to třeba s exportem z mapy.cz.
  • 0

#1132 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 8:39

Nějak mi nefunguje založení waypointu určeného průměrování GPS pozice, PD při jeho potvrzení (OK) totálně vytuhne. Můžete prosím někdo vyzkoušet, jestli je chyba jen na mém přijímači, nebo i jinde? Používám poslední verzi 1.5.0.85 a kdysi mi to tuším fungovalo. Díky.
  • 0

#1133 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 9:21

Ano, zlobí to. Vím o tom, ale nejsou lidi :)
  • 0

#1134 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 11:23

prave sem chtel vyrazit na lov ale pustim pd a dostanu error o sqlite (bohuzel sem si nezapsal jakej) a pd se nespusti. zkusim teda prehrat db, funguje ale pocet nalezenych je 65536. vymazu teda db, zalozim novou a kesky nahraju znovu ale pocet nalezenych porad 65536. co s tim? da se to nejak manualne opravit?
  • 0

#1135 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 11:35

stixpunk napsal/a:
... ale pocet nalezenych porad 65536. co s tim? da se to nejak manualne opravit?

http://pocketdrake.c...user:faq:nalezy
  • 0

#1136 stixpunk

stixpunk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 68 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2011 - 11:43

nakonec sem si to nasel v registrech a vynuloval. ale diky za nalezeni, aspon ted vim jak to funguje a jak je prepocitat po nahrani nove db :)
  • 0

#1137 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 20:04

Vyšla verze 1.5.0.87, která opravuje několik chyb a přináší pár drobných vylepšení.
  • 0

#1138 RenierX

RenierX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 192 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 21:12

S novou verzí to zřejmě nesouvisí. ale přestaly se mi do PD načítat mapy z Cykloatlasu. Můžete to někdo vyzoušet? Díky.
  • 0

#1139 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 08 září 2011 - 21:36

Zdá se, že vylepšili ochranu http://services.tmap...Md5zqmUK6n-MfwA To k=...na konci vypadá podezřele a dřív to tam nebylo. Zkoumat to teď ale nebudu.
  • 0

#1140 Adow

Adow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 52 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2011 - 21:33

Po dnešním kešení musím bohužel konstatovat, že mě nová verze vůbec nepotěšila. No vůbec - to, že už fungují waypointy z poznámky je dobrá věc (dnes jsem to využil). Ale... 1. tlačítko mapy v kompasu je hrozně veliké a obzvlášť při radaru zabírá spoustu místa a skryje dost dlouhou stopu přibližování - dnes jsem u několika kešek šel naslepo - stopa nikde a pak se najednou vynořila vedle ikony mapy.. Nešlo by to udělat průhledné? Osobně se mi toto tlačítko zdá naprosto zbytečné - do mapy se dá dostat 2 klepnutími na displej. Horší je to z mapy na kompas - tam jsou to klepy 3. 2. věc, která mě dneska celej den vytáčela - při klepnutí kdekoliv v mapě je to jak když zmáčknu "Akce".. Takovým normálním klepnutím na displej obvykle udržuju displej telefonu v bdělém stavu a dnes mi to neustále skákalo ven.. Asi takové vylepšení, když chci skočit rychle jinam, ale nesmírně mě to vytáčelo... Nedají se tyto 2 funkce nějak nastavit třeba přes registry? Ještě jsem asi objevil jednu chybku - když smažu navštívenou kešku, "Poslední keše" se pak zobrazují divně - jako kdyby tam prolínaly ikony z minulé obrazovky. Jinak abych si jen nestěžoval - dobrá práce a díky za ni ;)
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka