Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1201 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2011 - 11:05

http://www.pocketdra...user:faq:nalezy
  • 0

#1202 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2011 - 11:38

BobasV napsal/a:
Zjistil jsem, že ve status baru, kde se ukazuje počet keší mi nesedí počet nalezených...

Archivace na to nemá žádný vliv, přečti si http://pocketdrake.c...user:faq:nalezy

EDIT: aha, HaLuMa už to napsal :)
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1203 jhflash

jhflash

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2011 - 18:43

Zdravím LudkaV, nedá mi to abych poslal velke diky za PocketDrake. Dlouho jsem stridal ruzne programy dokud jsem nenainstaloval PocketDrake. Tady jsem našel vše co jsem dlouho hledal a různě kombinoval. Díky PS: PocketDrake drží při životě moje stařičké MIO A701 a všemožně odkládám nákup nového přístroje. Kamkoliv se podívám samý Android, co budu dělat?
  • 0

#1204 xheretic

xheretic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 59 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2011 - 19:27

Nemusíš dělat nic, Mio A701 bylo hodně nadčasové zařízení, chybějící wifinu jsem kdysi vyřešil SDIO kartou s její podporou včetně 2GB paměti, takže ve své době ultimátní zařízení, které určitě pro navigaci poslouží dnes lépe než většina top modelů s Androidem, přeci jen SirfStarIII je stále nejlepší čip. Po tolika letech si to jen chce koupit např. přes Ebay novou baterii a jede se dál...
  • 0

Samsung Galaxy S Relay 4G - nejlepší HW vysouvací qwertz telefon

HTC Kaiser, Samsung i8000 16GB + QStarz BT-Q1000X

#1205 BobasV

BobasV

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2011 - 6:40

Díky HaLuMovi i Ludkovi za odpovedi. No jo, kdyby člověk vždy pořádně četl dokumentaci :-) Už je to OK. Byla náhoda, že mi zrovna dvě keše chyběly a zrovna dvě byly archivované, proto mě to dovedlo k chybné úvaze.
  • 0

#1206 DAMSI

DAMSI

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2011 - 15:34

Ahoj, mam na vás dotaz. Nemá někdo zkušenost, popřípadě jestli to vůbec jde, definovat kroky zoomu v xml souboru v PD? Přiblížim situaci, mam v PD ofline mapu, která obsahuje měřítko 19-21-23. Když však zoomuju tak chybí zoomy 20 a 22 což při zaplém netu, způsobí pád aplikace. Lze nějak tyto hodnoty zakazát? Díky za odp.
  • 0

#1207 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2011 - 16:56

DAMSI napsal/a:
Nemá někdo zkušenost, popřípadě jestli to vůbec jde, definovat kroky zoomu v xml souboru v PD?
...

Ne to nejde. Jen mi je divné, proč by ti to mělo padat. Běžně se mi stává, že v nějakém zoomu mapy nemám, ale nepadlo mi to nikdy. Leda bych tam měl chybu, která se projeví jen free userům.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1208 szkandi

szkandi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2011 - 19:36

mohu potvrdit, ze me to pad aplikace nezpusobi... zkratka se mapa nezobrazi...
  • 0
Futurama 4ever !

#1209 pavlikVB

pavlikVB

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2011 - 11:00

Při pokusu o online stažení cache z netu mi PDA po chvilce zahlásí, že se nepodařilo přihlásit. Už včera mi to nešlo. Nic jsem v nastavení neměnil. Nevíte kde je chyba?
  • 0

#1210 BobasV

BobasV

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 15:47

Přidávám se k PavlikVB, mám ten samý problém, připisoval jsem to nějakému jinému problému, protože mi spadl celý telefon a musel jsem přeinstalovat, ale ať koukám jak koukám, nic nemůžu najít. Tak jsem si řekl, kouknu na fórum, jestli už někdo nemá stejný problém.....a má.
  • 0

#1211 pappp

pappp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 17:23

Poslušně hlásím stejný problém jako předchozí diskutující
  • 0

#1212 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 17:27

Chlapci z Groundspeaku zřejmě změnili přihlašovací formulář, takže přihlášení neprojde. co jsem tak zachytil, tak např. HandyGeocaching i GCzII má tentýž problém.
Naštěstí to jde lehce obejít tak, že v PDA spustí MSIE, v něm se standardně přihlási se zaškrtnutým Remember me a pak už PD stahuje (přes Operu to nepůjde ;))
Momentálně se nedostanu k tomu, abych to předělával.
  • 0

#1213 pappp

pappp

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 17:49

Krapitek kostrbate,ale funguje to. Diky. P.S. už aby to zase jelo bez berliček :-)
  • 0

#1214 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 17:57

Už se pracuje na implementaci API, to je pak v pohodě, zcela legální a hlavně imunní proti změnám na webu.
  • 0

#1215 BobasV

BobasV

Member

• Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 18:33

Proč kostrbaté ? Stačí to udělat jednou a je to. Pochvala Luďkovi za rychlou reakci a elegantní provizorní řešení.
  • 0

#1216 phnevsa

phnevsa

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 10 říjen 2011 - 18:54

Díky Luďku. Jak jednoduché, ale jak účinné (GCzII) ;)
  • 0

#1217 novotnj

novotnj

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 10:36

Ahoj lidi, mám to tam asi par hodin. Super programek. Jen bych ještě potřeboval trochu pokopnout. Vše jsem sehrál s geogetem, pak jsem přidal do geogetu dva nálezy, všechno v jednu hodinu. A teď si to chci znovu sehrát a nemůžu to za prase dát. Pořád se mi tam neukazují ty dva nálezy co jsem přidal. Prosím o radu
  • 0

#1218 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 11:49

Zkus to trochu upřesnit, kde tam?
  • 0

#1219 novotnj

novotnj

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 18:33

Já vždy píšu moc rychle a nesrozumitelně. Takže, nemůžu to nahrát do htc. Pořád se u těch dvou keší neobjeví označení nalezeno.
  • 0

#1220 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 12 říjen 2011 - 19:05

novotnj napsal/a:
Takže, nemůžu to nahrát do htc. Pořád se u těch dvou keší neobjeví označení nalezeno.

No, nejlepsi je tvuj postup jak to delas presne popsat a pak treba nekoho napadne, kde jsi mohl udelat chybu...
Ale zkusim tu pricinu odhadnout:
Nastavena databaze v telefonu u PocketDrake je jina nez ta, co ji mas nastavenou v GeoGetu...
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama