PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 15 červenec 2010 - 6:39
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 15 červenec 2010 - 12:05
LudekV napsal/a:
drake = kačer
drak = dragon (drake jen zastarale)
Ano, překlad máš správně (ještě před odesláním mého předchozího příspěvku jsem si to ověřil na Googlu, ve dvou slovnících a pak jsem si po dopití velmi silného kafe i vzpoměl, že si zrovna tyhle slova dokonce i pamatuju)
Nic to nemění na tom co jsem napsal
Rozhodně se tím netrap. To, že mě se kachnička nelíbí (a když už, tak by mohla být méně "rastrovitě kostrbatá") neznamená vůbec, ale vůbec nic.
Ba naopak - máš tu hlasy pro tvojí ikonu, lidi jí zbožňujou a vyrazili do boje za "zachování kachničky" Malý modrý psík funguje ...
Jinak náměty beru na vedomí, o tom, co a kdy budu realizovat rozhodnu sám podle svých priorit a času.
O všem kolem tohoto velmi pěkného programu včetně jeho názvu a ikony rozhoduješ jen a jen ty, jak by tomu mohlo být jinak ?
Námět ohledně EXPORTU GPX mi přišel jako dost dobrý, uvedl jsem i hlavní důvod proč mě by se to líbilo. I když je to geniální námět (jak také jinak, že ) , je to stále jen námět. Díky za tvojí práci.
Bohouš
PS: Teorie mého kamaráda grafika , kterou nazval Malý modrý psík, má základ v tom, že je třeba vyhověti egu některých zadavatelů. Takový člověk většinou chce mít pocit, že se na výsledku autorsky spolupodílí a tak na hotovém díle požaduje změny
Kolega grafik naprosto cíleně tedy do grafického návrhu "přidá" nějaký téměř zjevný rušivý prvek, cokoliv - Malý modrý psík je jen název.
Klient se pak zaměří na tento nedostatek, žádá jeho nápravu, ale už se nediskutuje o celkové koncepci = rychlé a splavné jednání, kde jsou spokojené obě strany .
Jestli v programu bude kachnička nebo drak nebo ikona malého modrého psíka je mi dost jedno, ale ten EXPORT GPX - ten by se mi líbil. Dobré je, že jsi návrh přímo nezamítnul, čili možná tě také zaujal a líbí se ti - já myslím, že zatím mohu být stále natěšený .
Publikováno 15 červenec 2010 - 17:04
Publikováno 16 červenec 2010 - 8:36
Publikováno 16 červenec 2010 - 8:40
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 16 červenec 2010 - 22:47
Publikováno 17 červenec 2010 - 11:59
Publikováno 17 červenec 2010 - 19:55
Publikováno 17 červenec 2010 - 22:41
Publikováno 18 červenec 2010 - 8:54
Publikováno 18 červenec 2010 - 20:22
Hmm, to je divné. Zkoušel jsem to na několika zařízeních včetně smartphonů a minimalizace funguje úplně normálně, přijetí hovoru to taky nijak nebrání.javla napsal/a:
PocketDrake se mi pořád dere do popředí a nedá se minimalizovat a to tak rychle, že to mnohdy vypadá, že ikona křížku ani nereaguje a když, tak jen na pár okamžiků...
Co přesně jsi dělal. Tohle pochopitelně používám běžně a nikdy se mi nestalo, že by program spadl. Zkus mi popsat postup, který vede k chybě (stačí soukromou zprávou)vejvar napsal/a:
3) pokud otevru kompas z nabidky skok(listing, logy,...) tak aplikace spadne
Publikováno 18 červenec 2010 - 20:23
Opravuje řadu drobností a přidává několik nových funkcionalit o které byl zájem. Více na obvyklém místě http://luv-i.net/PD/download.html
EDIT 21:55 - tak ještě jedna drobná oprava exportu do GPX, číslo verze neměním
EDIT2: ještě jsem přidal jednoduché makro pro GeoGet na kopírování databází mezi PC a PDA
Publikováno 19 červenec 2010 - 19:12
Publikováno 19 červenec 2010 - 21:08
Přidal jsem i možnost schování názvů keší v nastavení mapy.
Pokud jde o GDB pro MapSource, budeš muset zůstat u GPSBabel. MapSource nemám a nepoužívám a jak jsem se díval na GDB, je to nějaká binárka, ne texťák ani XML, takže do toho nejdu. Jinak ty uložené stopy otevřeš v Ozi Exploreru, Google Earth, Zoner Photo Studiu ...
Publikováno 19 červenec 2010 - 22:49
Publikováno 20 červenec 2010 - 6:25
... Opraveno, verze 0.6 je ke stažení
No vy nas tedy zasobujete pane Karfik Diky a jen tak dal.
Publikováno 20 červenec 2010 - 16:58
Publikováno 20 červenec 2010 - 22:37
Publikováno 20 červenec 2010 - 22:45
Publikováno 21 červenec 2010 - 8:11
14 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 14 návštěvníků 0 anonymních uživatelů