Ahoj,
vim ze PocketDrake je v klinicke smrti a zitra mu ubude asi dalsi uzivatel (dostanu S4 mini:)), ale presto ho budu jeste i nadale jako backup pouzivat. Po poslednim updatu PocketDrakeSyncu 1.6.6a mi zacal blbnou prevod PDA-PC. Nenachazel aktualizovane body s nalezy. takze jsem trochu debugoval a narazil jsem na sloupec dtupdate2 v tabulce geocache, ktery PocketDrakeSync pouziva na zjisteni ktere kes jsou zmeneny od posledniho updatu.
K cemu presne slouzi? Je to cas, kdy byla keska naposledy editovana nebo kdy byla stazena do db?
Konkretni priklad:
dtupdate2 odpovida hodnote na druhem obrazku DBTime tj. 21.12.2013 7:44:32. Databazi do telefonu jsem stahoval 22.12.2013 11:37 coz je 41630.484375. A kesku jsem nalezl 22.12.2013 16:10.
Nicmene mi to z telefonu nic nestahlo.
Kesku jsem v telefonu jen oznacil. v zaloze log Nalezeno, takze v geolog nic neni.
a) dtupdate2 obsahuje v jinem formatu dtfound a dtfoundtime => spatne prevedeno
dtupdate2 obsahuje cas kdy keska byla aktualizovana pres live API => spatne upraveny PocketDrakeSync v PocketDrakeSync.lib.fce.pas radek 163:
GEOGET_DB.GetTableStrings('SELECT id FROM geocache WHERE dtupdate2 >= ' + FlToStr((PDSForm_dt_db_LastUpdate_Date.Date) + PDSForm_dt_db_LastUpdate_Time.Time), id);
c) PocketDrake s timhle sloupcem nepocita a pri ulozeni FI zaznamu to neaktualizuje dtupdate2, jelikoz predchozi verze PocketDrakeSync tam to brala z dtupdate, kde je u teto kesky spravna hodnota 20131222.
----------
Jo a druha vec. Pri mape se mi to chova jako nekterym zde diskutujicim. Tj. kdyz mam seznam kesek, tak po vybrani Mapa nejprve vidim vsechny kesky behem napisu Nacitam kes a pak vse zmizi a je tam jen 1. A to mam zaskrtnute v nastaveni vsechny kesky a vsechny waypointy (nebo tak nejak).
-------
P.S. Jak to vidis s tim udelanim z PD opensource:)
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 23 prosinec 2013 - 9:43