PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 10 listopad 2010 - 7:48
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:07
LG G3 + a:Drake
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:12
Nejefektivnější by asi bylo, kdyby PDSync uměl (volitelně) pro každou kešku stáhnout příslušnou mapovou dlaždici (nebo víc dlaždic okolo) a ty pak nahrát do offline mapSubi napsal/a:
Tak jsou asi dvě možnosti:
1) Buď to Luděk udělá, i když bych to možná raději viděl jako volitelnou možnost, protože už teď je se zobrazováním více obrázků v listingu problém a možná to dát i na konec listingu aby to na začátku nepřekáželo.
2) A nebo jednoduše dodělám do PDS i přenos offline listingů a těchto mapek z GG a tedy v případě potřeby si budeš moct zobrazit listing přímo ze složky Offline, která bude v adresáři kde se ti ukládají mapy. Není to tak komfortní, ale zase na to jak často je to potřeba by to mělo stačit. Možná by pak šlo do PD pouze doplnit i ikonku do menu keše s odkazem na tento offline listing hned vedle ikonky pro online listing (Web). Pak by se ti zobrazil listing úplně stejně jako v GG.
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:29
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:30
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:36
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:39
LudekV napsal/a:
Aha, no to stejně nemá význam, PD .NET nepoužívá.
Ve vezi 1.2.1 je přidaný azimut ke keši číslem. Pokud se číslo mění a kompas ne, tak to je opravdu záhada. Mimochodem, máš kompas nastavený na sever nehoře nebo otáčecí?
tak jsem to ted rano vyzkousel v terenu a bohuzel sipka se potvora porad netoci pri zmene waipointu se mi zmeni i azimut i se sipka nekam pohne, ale potom pri chuzi a priblizovani k WP se uz ani nehne a ani se nemeni azimut - vzdalenost ano..
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:50
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:52
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:54
Já ho nepoužíval nikdy, ale jasná je jedna věc - synchronizace bude problematická a zdaleka ne tak komfortní, protože databáze GSAKu je úplně jiná a práce s obrázky v listingu určitě taky. Jediné, co by bylo stejné jsou mapy z GeoKuku a MAC.
Závěr - buď "otravuj" uživatele GSAKu nebo přejdi na GeoGet
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 10 listopad 2010 - 8:55
Tak to zkus přepnout, třeba je problém v knihovně pro rotaci obrázku. Ale pokud ti to na začátku funguje a pak přestane, je to divné.maxus_aurelius napsal/a:
kompas neni nastaven na sever - tedy by mel byt otaceci
Publikováno 10 listopad 2010 - 9:19
Publikováno 10 listopad 2010 - 9:31
Publikováno 10 listopad 2010 - 21:06
Super! Tlačítko funguje skvěle - a bylo hotové dřív než dotaz! Díky moc.LudekV napsal/a:
Verze 1.2.1, v pravem dolnim rohu mapy.Pitrus napsal/a:
Mozna by pomohlo i prepinaci tlacitko primo na mape...
Ještě bych měl jeden dotaz k mapě - jde nebo bylo by nějak možné vypnout/zapnout zobrazení kešek? Občas třeba při průjezdu městem by se určitě hodilo kouknout na mapu bez ikonek.
Publikováno 11 listopad 2010 - 22:59
Publikováno 11 listopad 2010 - 23:01
Publikováno 11 listopad 2010 - 23:04
Ano, odpovidam ne na ten dotaz, ale i tak je seznam prazdny. Ted, pred chvilkou pomohl restart PDA. Pripada mi to, jako by se aplikace PocketDrake neukoncila korektne (krizkem nahore) a drzela stale otevreny .db3 soubor. Nove spusteni PocketDrake se k nemu tedy nedostane... Mozna. Uvidime v nove verzi. Tesim se.LudekV napsal/a:
Když už, tak to mělo být ve vlákně PocketDrake
Ale k tématu - verze 1.2.0 mohla za určitých okolností tiše smazat databázi, verze 1.2.1 může nanejvýš ohlásit, že ji nevidí, ale zeptá se, zda se má založit nová. Pokud vím, že databázi v daném místě mám, odpovídám samozřejmě NE - nezakládat, jinak se přepíše.
Druhá věc je, že se občas někomu stalo, že se databázi nepodařilo otevřít. Já sám s tím problém nikdy neměl, nicméně měl jsem v programu poněkud nekorektně udělaný test existence db. V příští verzi to bude předělané, tak uvidíme, zda to pomůže.
Tohle vlákno prosím zamkni a dál piš do původního vlákna PocketDrake.
Publikováno 11 listopad 2010 - 23:06
Publikováno 12 listopad 2010 - 13:21
Publikováno 12 listopad 2010 - 13:32
maxus_aurelius napsal/a:
me by se moc libila synchronizace s GSAKem - neni nahodou v planu?
ahoj, me by se take libila, ale bohuzel zatim co vim to nikdo neudelala. Ja jsme podnikl vizkum v tomto smeru, a myslim ze to je mozne (GSAK umi pracovat s databazi, a tim padem vytvorit databazy shodnou s GG) ale bohuzel moje programatorske schopnosti nejsou na takove visi abych to byl schopen i prakticky spachat. Tedy staci napsat macro ktere vyexportuje (presklada) databazi v usporadani pro GG databaze, ale ja to neumim. Chopi se toho nekdo?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů