Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#581 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 9:48

...ten ale neumi mapy.cz, ne?
  • 0

#582 Tom Fuk

Tom Fuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 18:27

Dík za PD 1.3.0. i za zaslání registračního kódu - možnost zvětšení map je skvělá věc stejně jako výpočty souřadnic ze zapsaných hodnot atributů :). U mapy je jen škoda, že se nedá přímo přepnout na Kompas - když totiž z detailu keše jdu na mapu, tak "Zpět" mě vrátí do základního okna (s Filtrem atd.) a "Akce" mě hodí na detaily mapy, kde přímé propojení na kompas není. Nedaly by se třeba ikony "Na cíl navigace" a "Zrušit navigaci" sloučit na jednu přepínací a na uvolněné místo dát ikonu Kompasu? Ještě jedna věc k výpočtu vzorců - v tabulce Výpočty se mi ve Výsledku souřadnice spočítají správně, když ale kliknu na Použít, souřadnice se do waypontu nepřenesou, tam bohužel zůstanou základní souřadnice keše. Není tady ještě nějaký fígl jak je přetáhnout?
  • 0

#583 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 19:46

Tom Fuk napsal/a:
U mapy je jen škoda, že se nedá přímo přepnout na Kompas ...

Já mám PD nastavený tak, že detail keše se mi otevírá na poslední použité obrazovce, tam nechám kompas, skočím do mapy a pak stačí Akce->Detail keše a mám kompas

Tom Fuk napsal/a:
Ještě jedna věc k výpočtu vzorců - v tabulce Výpočty se mi ve Výsledku souřadnice spočítají správně, když ale kliknu na Použít, souřadnice se do waypontu nepřenesou, tam bohužel zůstanou základní souřadnice keše. Není tady ještě nějaký fígl jak je přetáhnout?

Tohle normálně funguje, poud jsou souřadnice správně zapsané. Napiš mi nějaký příklad.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#584 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 21:21

Doufám a těším se až bude nová verze pro WM2003 určitě něco přispěji, protože řešitel vzorců je super. P.S. Nové stránky šlapou jak švýcarský hodinky
  • 0

#585 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 22:02

No dobrá, verze pro WM2003 uvolněna, zároveň jsem aktualizoval PocketDrake.xml pro AppToDate v souvisloti s přechodem webu na novou doménu.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#586 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2010 - 9:55

Ještě jsem zjistil, že pro stahování novějších satelitních map z googlu přímo v Pocketdrakeu je možno změnit ve zdroji map:

http://khm1.google.com/kh/v=73&x={x}&y={y}&z={z}

Malá změna, ale fotky jsou kvalitnější.
  • 0

#587 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:56

Co byste si přáli od Ježíška v souvislosti s PocketDrake?
Hlasujte na http://pocketdrake.cz
  • 0

#588 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 8:29

stažení listingů z webu by se občas hodilo, ale je to asi ta nejnevděčnější věc pro vývojáře, s tím jak často se groundspeak vrtá v layoutu :) O porušení ToU ani nemluvě. Možná bych s tímhle počkal co se vyloupne z toho slibovaného API které bylo nedávno avizováno.
  • 0

#589 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 8:45

Ja jsem zlobil ... :o) Pro mne je aktualne PD naprosto genialni ...
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#590 Unkas

Unkas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 9:11

Když Vánoce, tak bych jeden malinkatý návrh měl, ale nejde pro něj hlasovat na webu. Co takhle přidat zvuky a při přiblížení ke krabce na zvolenou vzdálenost ten zvuk přehrát? Někdy je dobré sledovat cestu pod nohama a ne zkracující se metry na displeji.
  • 0

#591 Subi

Subi

Šubi

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 16:29

Už se vidím jak běhám mezi stromy a PD na mě volá:

samá voda, samá voda,..., přihořívá!,.., HOŘÍ!!

To bude bžunda :D
  • 0

LG G3 + a:Drake

#592 Tom Fuk

Tom Fuk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:08

Subi napsal/a:
Už se vidím jak běhám mezi stromy a PD na mě volá:
samá voda, samá voda,..., přihořívá!,.., HOŘÍ!!
To bude bžunda :D

To by byla bžunda, zvlášť když by se tam ometalo víc uživatelů PD :D

Ale jinak myslím, že BeelineGPS tuhle možnost má (při příchodu na zadanou vzdálenost od navigovaného bodu se ozve pípnutí) a je to dost dobrá věc - třeba když se jde ke keši přibližným směrem s vypnutým displejem, tak aby bylo jasný, že už je na čase displej zapnout.
  • 0

#593 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 7:57

Když budou ty Vánoce, dostanete i zvuk, ale bude tam jen přihořívá :)
  • 0

#594 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 9:12

Idealne podobne, jako mi to dele Garmin Vista. Tedy jeden zvuk pri priblizeni zhruba na 100m, druhy zvuk pri priblizeni na zhruba 10m. 100m se hodi, kdyz jedes treba autem, tak mas cas zastavit. 10m se zase hodi pri pohybu pesky. ;)
  • 0

#595 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 9:14

HaLuMa napsal/a:
Idealne podobne, jako mi to dele Garmin Vista. Tedy jeden zvuk pri priblizeni zhruba na 100m, druhy zvuk pri priblizeni na zhruba 10m.

100m se hodi, kdyz jedes treba autem, tak mas cas zastavit. 10m se zase hodi pri pohybu pesky. ;)

a nebo jako to dělá oregon, v závislosti na rychlosti ;)
  • 0

#596 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 9:19

Na zavislost na rychlosti bych se vykaslal, zbytecne slozite a dvoji pipnuti na dvou fixnich vzdalenostech staci. Letadlem se asi priblizovat nebudes.
  • 0

#597 JohoCZ

JohoCZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 9:47

Myslím si že 10metrů je už zbytečné, 100 metrů je tak dobré na kolo, do auta bych si představoval větší vzdálenost, v TomTomovi jsem měl 1km, a bylo to tak akorát. Jediná možnost jak nám nespokojeným uživatelům dokonalého softu zacpat hubu jsou volitelné vzdálenosti:D. Jinak já jsem celý rok zlobil.
  • 0

#598 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 10:19

Podáš prst a sežerou ti celou ruku :) Budete mít volitelnou vzdálenost a jedno pípnutí nebo jakýkoli jiný wav. A teď hybaj do práce :D
  • 0

#599 Berudilek

Berudilek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 12:03

Tak jsme zkousel novou verzi a mam stale stejny problem se sipkou. vytrvale ukazuje prvni bod ktery zadam po spusteni. Uz se to tady resilo ale nejak jsme se nedopatral vysledku :o(( Souradnice to ukazuje spravne i metry se odecitaji ale sipka si klidne ukazuje na druhou stranu :o(( Pomuze az restart PDA mam WM 5 a Asus 632.
  • 0
Asus A632, PocketDrake a GeoSout

#600 szkandi

szkandi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 49 příspěvků(y)

Publikováno 16 prosinec 2010 - 13:27

Ahoj,
pouzivate nekdo Mobile Atlas Creator ? Pro nahrani map do PDA ? Ja jsem si stahl verzi 1.8, vystup map nastavil podle navodu na : OSMTracker tile storage.

Ale presto mam jen pouze jeden soubor na vystupu, ktery obsahuje mapy, nikoliv strukturu k nakopirovani do PDA.

Vložený obrázek

Diky, za pomoc !

• 0
Futurama 4ever !

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama