PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 22 prosinec 2010 - 19:59
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 23 prosinec 2010 - 7:36
Subi napsal/a:
Nemusíš koukat do souboru, stačí kliknout na nález u kterékoliv keše a pak na tlačítko "# nálezů"
Tak ja se pridam s dotazem takovym souvisejicim - nahravam databazi kesi z GG ve kterem mam aktualne XYZ kesi (tj. spravny pocet), ale kdyz pouziji toto tlacitko "# nalezu" tak mi to vyhodi cislo o 10 vyssi nez je skutecny pocet nalezenych.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 8:17
Publikováno 23 prosinec 2010 - 8:27
Počítá se zcela prostě počet keší v databázi, které mají nenulové datum nálezu a k tomu se přičte počet nálezů mimo databázi (ten se zapisuje při exportu fieldnotes) a to je vše. Pokud ti to ukazuje víc, máš buď v databázi něco jinak, než si myslíš nebo máš vyplněný ten počet mimo databázi. Pro přesnější odpověď bych musel mít tu tvoji databázi.mudlodcera napsal/a:
Tak ja se pridam s dotazem takovym souvisejicim - nahravam databazi kesi z GG ve kterem mam aktualne XYZ kesi (tj. spravny pocet), ale kdyz pouziji toto tlacitko "# nalezu" tak mi to vyhodi cislo o 10 vyssi nez je skutecny pocet nalezenych.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 23 prosinec 2010 - 20:44
LudekV napsal/a:
Počítá se zcela prostě počet keší v databázi, které mají nenulové datum nálezu a k tomu se přičte počet nálezů mimo databázi (ten se zapisuje při exportu fieldnotes) a to je vše. Pokud ti to ukazuje víc, máš buď v databázi něco jinak, než si myslíš nebo máš vyplněný ten počet mimo databázi. Pro přesnější odpověď bych musel mít tu tvoji databázi.mudlodcera napsal/a:
Pri vyfiltrovani nalezenych kesi v GG mi to ukaze cislo 2545, v PD NEMAM nastaveno ze bych odlovila nejakou kes mimo databazi a i presto mi PD ukazuje o 10 nalezu vice, nez kolik jich mam. Pokud je sance ti poslat nejak databazi tak muzu abys byl schopny mi radne odpovedet, kde ze je chyba.
Publikováno 23 prosinec 2010 - 21:23
Publikováno 24 prosinec 2010 - 9:46
Publikováno 24 prosinec 2010 - 10:35
Publikováno 24 prosinec 2010 - 11:52
LG G3 + a:Drake
Publikováno 24 prosinec 2010 - 13:09
Publikováno 24 prosinec 2010 - 16:56
Zveřejnit zdrojáky zcela volně nechci, zejména kvůli tvému bodu b). Chci mít i nadále vývoj PocketDrake pod kontrolou a chci, aby existovala jediná verze, žádné klony. Pokud máš chuť doprogramovávat nějaké funkce, můžeme se domluvit soukromě.niximor napsal/a:
Sice tusim odpoved, ale zkusim se zeptat :)
LudekV: Nechces zverejnit zdrojaky PocketDraku, samozrejme bez te rozsirene funkcionality, ktera vyzaduje registraci, abychom si tam mohli doprogramovat veci, ktere nam tam chybi, a ktere ty nejsi ochoten implementovat (at uz z casoveho nebo jakehokoliv jineho hlediska)? Osobne mam spoustu veci, ktere bych tam rad vylepsil, ale snazit se te presvedcit je a) na dlouho b) s ne vsim bys treba souhlasil c) ne vsem by to mohlo vyhovovat...
Nektere z tech veci by se pak treba zpetne mohly zaclenit zpet do oficialni verze, pokud by se osvedcily, a vyvoj by tak mohl pokracovat trosku rychleji. PocketDrake je temer dokonaly, ale ja bych ho rad 100% dokonaly :)
Jinak myslím, že se snažím požadavkům od uživatelů vyjít vstříc, dej mi seznam nápadů a uvidíme (ten počet nálezů v dohledné době bude).
Publikováno 24 prosinec 2010 - 17:17
Publikováno 25 prosinec 2010 - 17:29
Publikováno 25 prosinec 2010 - 18:06
Vacerman napsal/a:
Vida, toto je první verze, která na mém HTC Diamond nezkolabovala při importu keší z GPX. Konečně tedy mohu také vyzkoušet, co vše program umí. Na první pohled však vypadá velmi dobře.
Potvrzuji, i na HTC pro2 mi import 500 cache poprve proběhl až do konce a nespadlo mi to, výborně.
Také se mi dost zamlouvá poslední dáreček - stahování nejbližších cache, to občas využiju.
PD je stále lepší.
Bohouš
PS: Samozřejmě se dá žít i bez toho, ale líbilo by se mi, kdyby v exportu byla možnost zaškrtnout si "Přidat před název cache zkrácené označení" (např TM1A = tradička,mikro nalezení jedna hvězdička, terén jeden a půl hvězdičky) podobně, jako to dělá Medwynovo makro v GG. Mít sebou celou databázi GG a moci kdekoliv nakrmit O550 exportem jen z telefonu, to je fakt paráda.
Publikováno 25 prosinec 2010 - 19:25
kulicka napsal/a:
Zkusil jsem aktualizaci pres apptodate a nejak to se mnou nemluvi. Pise mi to u pocketdrake failed. Uz to pravda nebeha nejakou dobu a rikal jsem si,ze to nejspis bude presunem na jiny web. Bylo by nekde url na informaci o nove verzi,ze bych si to rucne prepsal?
Diky
Kulicka
Myslíš tohle?
http://pocketdrake.c...on1304430112010
Publikováno 25 prosinec 2010 - 23:15
Publikováno 26 prosinec 2010 - 23:59
Publikováno 27 prosinec 2010 - 9:52
Myslíš tohle?
http://pocketdrake.c...on1304430112010
Nene,myslel jsem ze bych si zeditoval XML na novou verzi a navsiml jsem si ze mas vystavene cele nove XML. Ulozil jsem ho a uz to zase aktualizuje pres apptodate.
Dikes
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů