PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 23 leden 2011 - 12:21
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 23 leden 2011 - 13:49
Publikováno 23 leden 2011 - 14:04
Publikováno 23 leden 2011 - 14:59
LG G3 + a:Drake
Publikováno 23 leden 2011 - 15:37
lentom napsal/a:
Nenašel by se ještě nejaký šikula, který by napsal jednoduchý program pro konverzi OSM Tile Tracker do databáze?
Jo, jo, už se na tom pracuje.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 23 leden 2011 - 18:28
Publikováno 23 leden 2011 - 21:19
lentom napsal/a:
Pokud je v map config například <file>google\map</file> je potřeba mít v datové složce PD založenou složku "google" a do ní nahrát soubor map.pdmap (tento soubor si PD vytvoří klidně i sám, ale právě jsem zjistil, že složku neudělá)
Ahoj prosím tě potřeboval bych radu, zkouším Open Street Mapu jako databázi.
Vůbec nevím kam ji nahrát, a jak ji spustit. V PDA mám osm/mapnik/..
Zde jednotlivé kachle chodí, ale kam dát databázový soubor nevím a upravu map-configu nezvládnu. V nastavení mapy mi nenabízí OPS databaze. Verze PD je 1.4.5.63 Díky Johan
Publikováno 23 leden 2011 - 22:17
(Nejlépe přes pravé tlačítko myši a uložit cíl odkazu jako...)
Edit: Poté nahraj soubor "mapnik.pdmap" do složky "osm"...
Publikováno 24 leden 2011 - 7:40
Berudilek napsal/a:
Berudilek napsal/a:
Tak jsme zkousel novou verzi a mam stale stejny problem se sipkou. vytrvale ukazuje prvni bod ktery zadam po spusteni. Uz se to tady resilo ale nejak jsme se nedopatral vysledku (( Souradnice to ukazuje spravne i metry se odecitaji ale sipka si klidne ukazuje na druhou stranu (( Pomuze az restart PDA mam WM 5 a Asus 632.
Tak jsme vcera naucil konecne sve PDA WM6 a sipka ukazuje tak jak ma. Takze zasek bude nekde ve WM5.
Diky za fajn program.
Zdravim. Výše uvedený problém mám taky (ETEN X600, WM6). Takže pouze na WM5 to asi nevisí. Netušíte, kde by mohl být problém. Jinak až na ty opačné šipky všechno funguje bez problémů. Díky za super program.
Publikováno 24 leden 2011 - 7:47
lentom napsal/a:
Stáhni si upravený map-config.xml.
(Nejlépe přes pravé tlačítko myši a uložit cíl odkazu jako...)
Edit: Poté nahraj soubor "mapnik.pdmap" do složky "osm"...
Moc díky databáze běhá.
Publikováno 24 leden 2011 - 11:50
Publikováno 24 leden 2011 - 14:43
niximor napsal/a:
Zapomnel jsem napsat, po aktualizaci na nejnovejsi verzi vse perfektne slape... diky moc, novy format kachli je vyborna prace
Pro mene zkusene uzivatele se ted daji krasne pripravit balicky map aniz by se museli ucit s MAC-em. Coz mi tak pripomina, jeste by mozna do budoucna bylo fajn aby se udaje o mape mohly taky nacitat primo z nejakeho metasouboru, ktery by mohl byt prave soucasti toho balicku s mapou, aby se nemusela resit editace map-config.xml. Tim by to uz bylo skutecne velice uzivatelsky pratelske
Taky by mi prospěl nějaký soubor s celými mapami, např. mapy.cz, které bych mohl nahrát celé přímo do zařízení a nemusel to v GeoKuku stahovat po částech.
Publikováno 25 leden 2011 - 18:28
Publikováno 25 leden 2011 - 19:32
Nastavení - Mapa - Waypointy: pouze k vybrané keši
Ad rolovátko. Stejný problém jsem již avizoval dříve. U mne se to děje vždy a za všech okolností.
Sony Xperia Tipo ST21i - aDrake Plus
Publikováno 25 leden 2011 - 20:05
Já vím, někdy to zlobí, ale není mi jasné, proč.Parkis napsal/a:
O víkendu jsem si všiml jedné malé chybky...
Můžeš si dát filtr na konkrétní GC kód nebo názevTaky bych měl jeden dotaz z trošku jiného soudku, jde nějakým způsobem zobrazit na mapě jedna keš se všemi jejími waypointy? Umím to jen zároveň s ostatními kešemi, ale na tohle jsem nepřišel.
Publikováno 25 leden 2011 - 20:54
LudekV napsal/a:
Můžeš si dát filtr na konkrétní GC kód nebo název
To je přesně ta finta na kterou jsem nemohl přijít, díky! Nějak jsem si neuvědomil že se zobrazují jen keše vyhovující filtru.
Publikováno 25 leden 2011 - 22:58
http://pocketdrake.c...:pdmc_alpha.zip
Pokud by se snad našel někdo, kdo by se chtěl ujmout dalšího vývoje, zdrojáky a projekt pro Visual Studio 2008 jsou tady
http://pocketdrake.c...ator_source.zip
EDIT: Pokud by se do vývoje někdo pouštěl, prosím ho, aby mi dal vědět, ať neděláme zbytečně dva totéž.
Publikováno 26 leden 2011 - 14:18
Publikováno 27 leden 2011 - 8:21
LudekV napsal/a:
Na světě je první alpha verze udělátka na převod map do databáze pro PocketDrake (z GeoKuku i OSM Tile Storage).
Super, díky! Pořádně to vyzkouším po zkouškách
Publikováno 27 leden 2011 - 20:07
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů