Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1281 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 18:29

LudekV napsal/a:
Problém s importem nalezených je definitivně opravený ve verzi 1.6.0.98, ta už, doufám, nějakou dobu vydrží.

Stáhl jsem a nainstaloval novou verzi,ale když spustím PD,tak je v infu o verzi pořád stará 1.6.0.96.Když dám znovu ten cab instalovat,PDA napíše,že se stará verze nejdříve odstraní a potom se nainstaluje nová,ale ta má označení 1.6.0.96.....
  • 0

#1282 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 18:44

Mám malej dotaz.. Zkoušeli jste to už na windows phone 7? Mám v plánu si to pořídit...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#1283 kryshtof

kryshtof

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 19:26

cobra 11: já mám jak při spouštění, tak v "O programu" verzi 1.6.0.98 - zkus znovu stáhnout...
Valicek1: na hlavní stránce je napsané: verze pro Windows Phone 7 není a ani se do budoucna neplánuje. Netestoval jsem to nemaje na čem, ale podle článků na webu jsou odlišnosti WM6 a WP7 takové, že stávající verze na WP7 nepůjde a předělávku neplánuji. Pokud se rozhodnu PD přepisovat, tak spíš pro Android.
  • 0
Motorola MB526 Defy+ (Locus) + Qstarz BT-Q1000X a geopesa Naru

#1284 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 22:04

Ahoj, zkusil jsem nainstalovat posledni verzi .98 vyuzivajici API, vse funguje dobre.. Hura, uz muzu prepinat mapy bez padu PocketDrake ;) Stahovani pomoci Geocaching Live take funguje myslim spravne, jak aktualizace tak i stazeni jedne kese. Dobra prace, diky! :) Drobny rozdil v ovladani je u stazeni jedne kese, ze kod musi byt zadan bez mezer na konci, ty stare verzi nevadily, ted to PD preda gclive i vcetne nich, takze se nic nestahne.. Co muze prekvapit, asi se to neda oznacit primo jako bug, ale spise vlastnost, je ve funkci Import>Nejblizsi kese: funkcnost zaskrtatek - tedy to "Importovat pouze nove kese". Zda se, ze skrz gclive se stahuje vse, ale do db se zapisuji jen ty nove... Hloupe na tom je, ze se, vlastne logicky, odecita z denniho limitu 6000 i pro ty nestazene... Gclive nenabizi moznost vratit seznam gc kodu (nebo aktualizace stavu) kolem daneho waypointu? Aby bylo mozne skutecne stahovat pouze ty nove?
  • 0

#1285 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 22:08

Nejmenší možná vrácená data jsou ta "základní", kterých máš na den 10 000. To snad pro normální provoz stačí, ne? Pokud chceš rychlý přehled, stáhni jen základní informace (to je rychlejší) a pak si dotahni detaily tam, kde tě to bude zajímat.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1286 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 22:31

Díky
  • 0

#1287 cobra 11

cobra 11

cobra 11

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 23:33

kryshtof napsal/a:
cobra 11: já mám jak při spouštění, tak v "O programu" verzi 1.6.0.98 - zkus znovu stáhnout...

Asi na páté stažení souboru proběhla instalace korektně,díky.Až do dneška bylo vždy vše ok,zase je člověk chytřejší.
  • 0

#1288 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 7:26

LudekV napsal/a:
Nejmenší možná vrácená data jsou ta "základní", kterých máš na den 10 000. To snad pro normální provoz stačí, ne?

Jasne, chapu, takze ta moznost v tom gclive neni... Jinak ano, staci... kdyz se s tim pocita...
Poznamka smerovala spise k tomu, ze z popisu v aplikaci to neni uplne jasne, jak se to bude chovat - ze to stahne vse a podle toho zaskrtnuti jen neimportuje..

Dovedu si predstavit trochu vice prekesovane lokality, kde v pripade zaskrtnutych Kompletnich listingu a relativne normalni nekolikakilometrove vzdalenosti, nekdo muze na limit narazit docela rychle...

Pokud chceš rychlý přehled, stáhni jen základní informace (to je rychlejší) a pak si dotahni detaily tam, kde tě to bude zajímat.

To by mohlo byt defaultni chovani aplikace v pripade zaskrtnuti "Importovat pouze nove" a Kompletnich listingu - Ze to nejdrive provede dotaz jen se "Zakladnimi informacemi" a vysledek automaticky aktualizuje - tedy stahne "Kompletni listingy" :)

PS:
Take by bylo docela uzitecne predem vedet, kolik z limitu dotaz vycerpa...ale to predpokladam pomoci toho api take nebude resitelne...?

PS2:
Uzitecne by byla i moznost takto stahnout jen nektere druhy kesi - tedy zaskrtnout, ze chci vyhledat a pak importovat napr. jen tradicky. Eventy se mi v terenu stahovat fakt nemusi...
  • 0

#1289 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 8:41

bender-king napsal/a:
Take by bylo docela uzitecne predem vedet, kolik z limitu dotaz vycerpa...ale to predpokladam pomoci toho api take nebude resitelne...?

To ti, bohuzel, API take neprozradi. Pro Groundspeak je nejnarocnejsi to vy7hledavani, a tohle by zpusobilo, ze bys vyhledaval dvakrat - poprve, abys zjistil pocet, podruhe, abys ta data stahnul. Tak proto tuto vec neudelali.

To je podobne, jako s tim vyhledavavinm, ktere by stahlo jen GC kody. Na tohle je ve vracenem datovem formatu dokonce chlivecek, ale funkce, ktera by jej plnila neni implementovana. Asi to take v prubehu vyvoje skrtli.

bender-king napsal/a:
Uzitecne by byla i moznost takto stahnout jen nektere druhy kesi - tedy zaskrtnout, ze chci vyhledat a pak importovat napr. jen tradicky. Eventy se mi v terenu stahovat fakt nemusi...

Tak naopak tohle API umi. Vyloucenim eventu sice prakticky moc neusetris, ale dovedu si predstavit, ze nekoho mohou zajimat treba jen ty tradicky.
  • 0

#1290 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 8:54

Je to jak píše HaLuMa, problém je v tom, že každá sranda něco stojí, v tomhle případě můj čas.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1291 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 8:57

Je mi to jasne, sam to znam. ;) Zavolat API s filtrem je hracka. Ale udelat k tomu to uzivatelske rozhrani, to je otrava, ktera zabere 90% casu.
  • 0

#1292 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 8:58

Lépe bych to nenapsal :)
  • 0

#1293 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 9:10

LudekV napsal/a:
Lépe bych to nenapsal :)

Tak to je mi jasne, ze ten cas je problem :)
A uzivatele si vymysli same silenosti.... :D
  • 0

#1294 hanes03

hanes03

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 10:46

Mám WM2003 a při použití Geocaching Live hlasí PD "pdlt není platná aplikace pro Pocket PC". Kdepak muze byt problem?
  • 0

#1295 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 11:10

hanes03 napsal/a:
Mám WM2003 a při použití Geocaching Live hlasí PD "pdlt není platná aplikace pro Pocket PC".

No toto hlasi, pokud je OS verze nizssi nez priznak "required OS version", co je v tom exaci...
Instaloval jsi spravnou verzi PD pro wm2003?
Pokud ano, tak to vypada, ze v te instalacce je omylem zabalen pdlt.exe, co byl kompilovan pro WM6/5..
  • 0

#1296 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 17:30

hanes03 napsal/a:
Mám WM2003 a při použití Geocaching Live hlasí PD "pdlt není platná aplikace pro Pocket PC". Kdepak muze byt problem?

PDLT je udělátko na zalogování přes Gc Live a skutečně jsem to měl přeložené pro WM 5.0 a ne 2003. Stáhni si to znovu, snad to už zabere. Ten tvůj systém je už historie, testovat nemám na čem.
  • 0

#1297 ubuster

ubuster

ubuster

• Members
  • PipPipPip
  • 588 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 17:51

Tato posledni verze se musi nainstalovat? Neni k dispozici jen .zip? Jinak diky, bezva app. Odpovim si sam: zrejme kvuli novemu API.
  • 0

HW: Motorola One Action _ Garmin eTrex Legend HCx

SW: c:geo _ WhereYouGo _ GDAK _ GCC _ Go(x)°

#1298 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 18:12

Ano, použij CAB, ono to zas tak pracné není ;) Ano, odpověděl sis sám :)
  • 0

#1299 123kozlik

123kozlik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 19:00

Predevsim diky za novou verzi 1.6.0.98 Taky mě zajímalo to,nač se ptal Ubuster.Chápal jsem to taky tak a vyzkoušel na PDA nainstalovat.Informace o HC,cestě k databazi i k mapam zustaly tak jak byly původně.Registrace na GC live a odpoved - vse v poradku.Stahovaní v pořadku.Trochu mě zaskočil limit než jsem zjistil,že je denní.Registracni kod pribyl,protože jsem registraci využíval na jiném přístroji. Otazka tedy zní:Mohu si nainstalovat novou verzi i na další přístroj?Dají se vyhody registrace využít na dvou přístrojích?Mam smazat tu zkušební intalaci na PDA,než nainstaluji na telefon?
  • 0

#1300 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2011 - 19:04

PD je v základu zdarma, ty jsi přispěl, dostal kód a jak s ním naložíš je na tobě.
  • 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama