Přejít na obsah

Fotka

PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1441 odpovědí na toto téma

#1341 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 23:52

No křížkem, jde mi o to aplikaci "minimalizovat" pokud potřebuju třeba do foťáku a pod. U ostatní aplikací to funguje. Ukončení skrze aplikaci samozřejmě funguje.
  • 0

#1342 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 23:53

Bohuzel nejde :( Ludek uz kdysi psal, ze to je spatnym navrhem, a ze by bylo nutne pulku veci prepsat, coz se delat nebude. Takze bohuzel, funkcni minimalizace asi nikdy nebude.
  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#1343 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 0:10

Aha, to vše vysvětluje, už nemusím pátrat, díky ;) Ještě jedna věc se mi nedaří. Zkouším používat vzorce a jejich výpočet v PD (dle wiki), ale nikdy nemám aktivní tlačítko "vložit vzorec" u WP. Netušíte co s tím?
  • 0

#1344 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2012 - 15:27

To je jednoduchý, je to funkce pro lidi co Luďkovi přispěli pár šestáků na vývoj :o) Domluv se s ním.
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#1345 LaLu Team

LaLu Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 364 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2012 - 17:57

Aha, to jsem se nikde nedočetl :) a je to super nápad. Díky za info.
  • 0

#1346 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 13:03

Tak jsem se konečně rozhoupal to nainstalovat a hledám co s tím dělat. Především se snažím o nějaké mapy. Ale co mi zatím hodně moc vadí: 1) když kliknu na "OK" v pravém horním rohu (běžně se přece používá k zavírání) tak to skončí zatuhnutím. PD sice běží a ukazuje dál, ale obrazovka nereaguje. 2) ikony odlovených finálek od neodlovených nejdou rozeznat. Když mám zobrazené i odlovené keše, tak místo ikony keše mám smajlík, ale finální waypoint je stále stejný - takže bez zkoumíní do hloubky co se pod ním schovává nevím co s tím. Chtělo by to třebas zelenou vlaječku místo červené.
  • 0

#1347 bender-king

bender-king

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2012 - 16:42

Arne1 napsal/a:
2) ikony odlovených finálek od neodlovených nejdou rozeznat.... Chtělo by to třebas zelenou vlaječku místo červené.

Ano, to je dobry napad...

1)
Co se tyce OK, respektive X ... OK je tam zobrazeno jen kdyz se neco potvrzuje... Jinak je funkce toho X tlacitka ruzna podle nastaveni v systemu ... bud, ze aplikace minimalizuje, nebo se pokusi ukoncit... (ruzni vyrobci zde take projevili tvorivost...).

S PD to ovsem nelze, ten se ukonci pouze s tlacitkem "Ukoncit" a minimalizovat, zobrazit hlavni obrazovku systemu "Dnes" - tomu se take brani, pokousi se zustavat v popredi...
Tedy v mem pripade, X nedela nic, respektive pokousi se "odsunout" PD do pozadi a zobrazit Dnes, co se ale nepodari a PD se okamzite zobrazi znovu (a funguje).
Kdyz je zobrazeno OK, tak funguje spravne jako OK...
  • 0

#1348 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 8:20

Pro všechny uživatele PocketDrake mám smutnou zprávu:
Vzhledem k tomu, že jsem opustil Windows Mobile, další rozvoj PocketDrake není v plánu.
Nějakou dobu ještě budu program udržovat, ale se stále nižší prioritou.

Pro ty, co si PocketDrake oblíbili (za což jim, stejně jako za zaslané příspěvky, děkuji) a náhodou uvažují o přechodu na Android mám naopak zprávu dobrou - už brzy se narodí nový a:Drake
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#1349 sHpy00n

sHpy00n

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 313 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 8:36

zrada... :(
  • 0

#1350 ZajdaTeam

ZajdaTeam

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 8:51

Naopak, autorovi patří velké dík za to pro nás vytvořil. A myslím, že se najde velmi mnoho kačerů, kteří tuto novinku velmi ocení. Myslím, že v brzké době i já novinku odzkouším. Takže ještě jednou díky (za PocketDrake), díky (za adrake). ;)
  • 0

#1351 osnica

osnica

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 9:45

Škoda ho, objavil som ho len potom, ako skončili aktualizácie GCzII a ľutoval som, že som o ňom nevedel skôr. Autorovi patrí vďaka za tento skvelý projekt, život ide ďalej! :) Skúšali ste už niekto použiť DB z novej verzie GeoGet 2.6.3? Mali by tam byť zmeny v štruktúre DB, zaujímalo by ma či bude v PocketDrake fungovať bez problémov, nechce sa mi zatiaľ riskovať upgrade GG.
  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave

#1352 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 9:50

Super! Takze bude GeoQuack a a:Drake, doufam ze ze vzajemne konkurence budou profitovat oba dva nastroje :) Uz se tesim, jelikoz jsem na Android presel taky, je to pro me velice aktualni vec :)
  • 0

#1353 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 9:53

osnica napsal/a:
Škoda ho, objavil som ho len potom, ako skončili aktualizácie GCzII a ľutoval som, že som o ňom nevedel skôr. Autorovi patrí vďaka za tento skvelý projekt, život ide ďalej! :)

Věřím, že PD se dostal do dostatečně použitelného stavu a hlavně další vývoj na WM platformě je cesta do slepé uličky, kam energii investovat nechci.

Skúšali ste už niekto použiť DB z novej verzie GeoGet 2.6.3? Mali by tam byť zmeny v štruktúre DB, zaujímalo by ma či bude v PocketDrake fungovať bez problémov, nechce sa mi zatiaľ riskovať upgrade GG.

Neměl by s tím být problém, změny jsou zpětně kompatibilní. Až najdu chvilku, těch pár drobností do PD dodělám pro čisotu dat.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

#1354 Unkas

Unkas

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 9:58

LudekV napsal/a:
Vzhledem k tomu, že jsem opustil Windows Mobile, další rozvoj PocketDrake není v plánu.

Hodne smutna zprava, obzvlaste ve chvili, kdy Geoget zmenil databazi.
  • 0

#1355 osnica

osnica

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 10:04

LudekV napsal/a:
... a hlavně další vývoj na WM platformě je cesta do slepé uličky, kam energii investovat nechci.

To je pravda... som na platforme Windows Mobile nejakých 7 rokov (od verzie 2003) aj som čosi programoval, ale dnes to už nemá zmysel. Telefón sa mi ale meniť nechce, kým funguje. :)

LudekV napsal/a:
Neměl by s tím být problém, změny jsou zpětně kompatibilní. Až najdu chvilku, těch pár drobností do PD dodělám pro čisotu dat.

Ďakujem!
  • 0

GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)

Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave

#1356 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 10:05

Tak znova: PD s novou databazi funguje. Spise je horsi to, ze kdyz v budoucnu udelam uplne novou databazi pro GG, tak uz v te dobe nebude sila, ktera by PD upravila.
  • 0

#1357 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 10:08

HaLuMa napsal/a:
Spise je horsi to, ze kdyz v budoucnu udelam uplne novou databazi pro GG, tak uz v te dobe nebude sila, ktera by PD upravila.

... leda by se našel nějaký masochista, který by mě přesvědčil, abych mu předal zdrojáky ;). Zatím to ale není aktuální.
  • 0

#1358 niximor

niximor

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2012 - 22:53

Udelej z toho opensource a mas po starostech :) On uz se pak najde nekdo, kdo se treba vedeni hoto projektu ujme.
  • 0

#1359 sovidoupe

sovidoupe

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2012 - 11:33

LudekV napsal/a:
Nějakou dobu ještě budu program udržovat, ale se stále nižší prioritou.

Pro ty, co si PocketDrake oblíbili (za což jim, stejně jako za zaslané příspěvky, děkuji) a náhodou uvažují o přechodu na Android mám naopak zprávu dobrou - už brzy se narodí nový a:Drake

To je velmi dobrá zpráva, WM je mrtvý systém a většina lidí stejně dřív nebo později přejde jinam.
Velmi že těším na a:Drake :-)
  • 0
Zážitky nemusí být pozitivní, stačí když jsou extremní.

#1360 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2012 - 11:39

pro mne je to smutna zprava, protoze jsem se svym HDmini naprosto spokojeny a nejak se mi nepodarilo doposud najit Android, ktery by se tomuto zarizeni nejak vyrovnal.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama