PocketDrake - off-line databáze a mapa pro PDA
Publikováno 04 leden 2012 - 23:52
Publikováno 04 leden 2012 - 23:53
Publikováno 05 leden 2012 - 0:10
Publikováno 05 leden 2012 - 15:27
Publikováno 08 leden 2012 - 17:57
Publikováno 17 leden 2012 - 13:03
Publikováno 17 leden 2012 - 16:42
Ano, to je dobry napad...Arne1 napsal/a:
2) ikony odlovených finálek od neodlovených nejdou rozeznat.... Chtělo by to třebas zelenou vlaječku místo červené.
1)
Co se tyce OK, respektive X ... OK je tam zobrazeno jen kdyz se neco potvrzuje... Jinak je funkce toho X tlacitka ruzna podle nastaveni v systemu ... bud, ze aplikace minimalizuje, nebo se pokusi ukoncit... (ruzni vyrobci zde take projevili tvorivost...).
S PD to ovsem nelze, ten se ukonci pouze s tlacitkem "Ukoncit" a minimalizovat, zobrazit hlavni obrazovku systemu "Dnes" - tomu se take brani, pokousi se zustavat v popredi...
Tedy v mem pripade, X nedela nic, respektive pokousi se "odsunout" PD do pozadi a zobrazit Dnes, co se ale nepodari a PD se okamzite zobrazi znovu (a funguje).
Kdyz je zobrazeno OK, tak funguje spravne jako OK...
Publikováno 24 leden 2012 - 8:20
Vzhledem k tomu, že jsem opustil Windows Mobile, další rozvoj PocketDrake není v plánu.
Nějakou dobu ještě budu program udržovat, ale se stále nižší prioritou.
Pro ty, co si PocketDrake oblíbili (za což jim, stejně jako za zaslané příspěvky, děkuji) a náhodou uvažují o přechodu na Android mám naopak zprávu dobrou - už brzy se narodí nový a:Drake
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 24 leden 2012 - 8:51
Publikováno 24 leden 2012 - 9:45
GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)
Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave
Publikováno 24 leden 2012 - 9:50
Publikováno 24 leden 2012 - 9:53
Věřím, že PD se dostal do dostatečně použitelného stavu a hlavně další vývoj na WM platformě je cesta do slepé uličky, kam energii investovat nechci.osnica napsal/a:
Škoda ho, objavil som ho len potom, ako skončili aktualizácie GCzII a ľutoval som, že som o ňom nevedel skôr. Autorovi patrí vďaka za tento skvelý projekt, život ide ďalej!
Skúšali ste už niekto použiť DB z novej verzie GeoGet 2.6.3? Mali by tam byť zmeny v štruktúre DB, zaujímalo by ma či bude v PocketDrake fungovať bez problémov, nechce sa mi zatiaľ riskovať upgrade GG.
Neměl by s tím být problém, změny jsou zpětně kompatibilní. Až najdu chvilku, těch pár drobností do PD dodělám pro čisotu dat.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 24 leden 2012 - 9:58
LudekV napsal/a:
Pro všechny uživatele PocketDrake mám smutnou zprávu:
Vzhledem k tomu, že jsem opustil Windows Mobile, další rozvoj PocketDrake není v plánu.
Hodne smutna zprava, obzvlaste ve chvili, kdy Geoget zmenil databazi.
Publikováno 24 leden 2012 - 10:04
To je pravda... som na platforme Windows Mobile nejakých 7 rokov (od verzie 2003) aj som čosi programoval, ale dnes to už nemá zmysel. Telefón sa mi ale meniť nechce, kým funguje.LudekV napsal/a:
... a hlavně další vývoj na WM platformě je cesta do slepé uličky, kam energii investovat nechci.
Ďakujem!LudekV napsal/a:
Neměl by s tím být problém, změny jsou zpětně kompatibilní. Až najdu chvilku, těch pár drobností do PD dodělám pro čisotu dat.
GeoPuzzle plugin pre GeoGet
GC Watchlist Enhancer - skript pre Chrome a FF (Greasemonkey)
Bežky na Orave - prehľadný kalendár zimných prechodov na Orave
Publikováno 24 leden 2012 - 10:05
Publikováno 24 leden 2012 - 10:08
HaLuMa napsal/a:
Spise je horsi to, ze kdyz v budoucnu udelam uplne novou databazi pro GG, tak uz v te dobe nebude sila, ktera by PD upravila.
... leda by se našel nějaký masochista, který by mě přesvědčil, abych mu předal zdrojáky . Zatím to ale není aktuální.
Publikováno 24 leden 2012 - 22:53
Publikováno 25 leden 2012 - 11:33
To je velmi dobrá zpráva, WM je mrtvý systém a většina lidí stejně dřív nebo později přejde jinam.LudekV napsal/a:
Pro všechny uživatele PocketDrake mám smutnou zprávu:
Nějakou dobu ještě budu program udržovat, ale se stále nižší prioritou.
Pro ty, co si PocketDrake oblíbili (za což jim, stejně jako za zaslané příspěvky, děkuji) a náhodou uvažují o přechodu na Android mám naopak zprávu dobrou - už brzy se narodí nový a:Drake
Velmi že těším na a:Drake :-)
Publikováno 25 leden 2012 - 11:39
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů