Potrefil mě přechod na nový HW. Čeká mě i přenos/reinstalace GSAKu na nový PC. Je nějaká jednodušší cesta, než postupná instalace všech pluginů a nastavování všeho co už jsem jednou nastavoval?
Migrace GSAK z PC na PC
Vytvořeno od
ToRo61
, Jun 29 2010 21:24
4 odpovědí na toto téma
Publikováno 29 June 2010 - 21:24
Publikováno 29 June 2010 - 21:37
Parkrat jsem to delal stylem nainstalovat na novej HW Gsak a ze stareho do noveho komplet prekopirovat obsah slozky gsak z Program files. Pamatovalo si to potom vse, makra, registraci, vlastni nastaveni...
Publikováno 29 June 2010 - 21:49
Zkus backup a restore...
Melo by si to pamatovat i nastaveni, makra...
Zalohou z program files nic neskazis, pokud mas visty tak je jeste neco v dokumentech, ale je potreba abys videl i skryte polozky.
Garmin Oregon 650, Samsung Galaxy S + Locus + GSAK
Publikováno 29 June 2010 - 21:53
Když uděláš backup na starém a restore na novém, tak obnovíš vše kromě registrace. Už jsem to dělal několikrát.
Edit: pozdĕ []
Publikováno 29 June 2010 - 23:25
To MarHan, Crocky: jasně, jak prosté, že ? Stačí si proklikat jednotlivé volby v menu, že? Trochu mě hanba fackuje
Backup/restore mě pouze nezachoval nastavení barev z Tools/Options/General -> Status Attributes.
Narazil jsem však na další problém... GSAK jsem instaloval na netbook s menší obrazovkou/rozlišením. U dialogového okna pro nastavení filtru jsem narazil na to, že spodní řada buttonů 'Go', 'Reset All', 'Reset tab'... je skrytá za hlavním task barem Win7. Dialogové okno se mě na Win7 nedaří popotáhnout nahoru tak, aby se na skryté buttony GSAK dostal.
Nouzově jsem si pomohl tím, že jsem task baru nastavil v jeho vlastnostech ať se implicitně minimalizuje. Neřešil to zde někdo tento problém?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů