Světlo/tma vizualizační skript
Publikováno 02 červenec 2010 - 11:59
Publikováno 02 červenec 2010 - 12:22
GeoGet\script\AutoStat.ggp.pas

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 02 červenec 2010 - 12:26
Publikováno 02 červenec 2010 - 16:06
Publikováno 02 červenec 2010 - 16:16
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 02 červenec 2010 - 16:17
# plugin pro nalezy za svetla/tmy PLUGIN .\GgsExprTag.exe TAGVALUETYPE ASCII # presnost vypisovanych hodnot na 2 desetinna mista PRECISION 2 # pocet kesi, ktere maji nastaven tag SvetloTma=Tma LOCALVAR SVETLO SvetloTma COUNT = Svetlo LOCALVAR TMA SvetloTma COUNT <> Svetlo # pro ciselne porovnani je treba nastavit numericky typ TAGVALUETYPE NUM EVALLOCALVAR SVETLOPROC %SVETLO%/(%SVETLO%+%TMA%)*100 EVALLOCALVAR TMAPROC 100-%SVETLOPROC% # a ted ty hodnoty vypiseme tak, aby je bylo mozne pouzit dal v Template EVALOUTVAR FOUNDLIGHTPERC %SVETLOPROC% EVALOUTVAR FOUNDDARKPERC %TMAPROC% # pocty vypiseme jako cela cisla PRECISION 0 EVALOUTVAR FOUNDLIGHT %SVETLO% EVALOUTVAR FOUNDDARK %TMA% PLUGINEND

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 02 červenec 2010 - 20:45
Citace
Co si konkretne pod timto pojmem predstavujes? Svetlo a tma v grafu, pokud vim, ma akorat Zlicinak a to jako kolacovy graf. Jinak o zadnem jinem grafu (v tomto slava smyslu) nevim. V podstate to udelas tak, ze ta cisla predana do ggstatu v nem pouzijes pro generovani grafu. Predpokladam, ze Zlicinak je predava do prikazu pro google, ktery mu prislusny kolacovy graf zobrazi.KOMOVCI napsal/a:
...aby se mi ukazoval graf svetlo/tma...
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 02 červenec 2010 - 20:57

Publikováno 02 červenec 2010 - 21:53
GeoGet:
Publikováno 03 červenec 2010 - 5:39
Pokud by byl tedy nekdo od te dobroty...
Publikováno 03 červenec 2010 - 7:46
# plugin pro nalezy za svetla/tmy PLUGIN .\GgsExprTag.exe TAGVALUETYPE ASCII # presnost vypisovanych hodnot na 2 desetinna mista PRECISION 2 # pocet kesi, ktere maji nastaven tag SvetloTma=Tma LOCALVAR SVETLO SvetloTma COUNT = Svetlo LOCALVAR TMA SvetloTma COUNT <> Svetlo # pro ciselne porovnani je treba nastavit numericky typ TAGVALUETYPE NUM EVALLOCALVAR SVETLOPROC %SVETLO%/(%SVETLO%+%TMA%)*100 EVALLOCALVAR TMAPROC 100-%SVETLOPROC% # a ted ty hodnoty vypiseme tak, aby je bylo mozne pouzit dal v Template EVALOUTVAR FOUNDLIGHTPERC %SVETLOPROC% EVALOUTVAR FOUNDDARKPERC %TMAPROC% # pocty vypiseme jako cela cisla PRECISION 0 EVALOUTVAR FOUNDLIGHT %SVETLO% EVALOUTVAR FOUNDDARK %TMA% PLUGINEND COMMENTNEXT <table width="750px" style="margin-top:-15px;"><tr><td width="%FOUNDLIGHTPERC%%" style="font-size:10px; font-weight:bold; background-color:#90cae6;">Nálezy za světla<br />%FOUNDLIGHT% (%FOUNDLIGHTPERC% %)</td><td style="font-size:10px; font-weight:bold; color:white; background-color:#457f9c;">Za tmy<br />%FOUNDDARK% (%FOUNDDARKPERC% %)</td></tr></table>
Jinak pokud se ti libi neci konkretni reseni, aby by bylo vhodne se obratit s zadosti primo na nej

Publikováno 03 červenec 2010 - 10:37
Vysvetleni: Je to prikaz pro GgStat. Prikaz rika, ze nasledujici tabulka vypsana jakymkoli prikazem GgStatu, ktery tvori tabulku, bude jako komentar obsahovat to, je obsazeno v tomto prikaze. Zde je tedy HTML kod pro tabulku rozdelenou na 2 casti s ruzne barevnym pozadim ...
GeoGet:
Publikováno 06 červenec 2010 - 10:06

Publikováno 06 červenec 2010 - 18:32

GeoGet:
Publikováno 06 červenec 2010 - 19:12

Publikováno 31 říjen 2010 - 13:23
Nainstaloval jsme si script světlotma, v geogetu vidím sloupeček s ikonkama slunce / měsíce a na profilu mám požadovaný obdelník pod nálezem podle hodin, ALE zde je poslední věc se kteru nemohu hnout. Neukazují se mi tam relevantní čísla, ale pouze prázdné proměnné ?!?
Již mne nenapadá proč....
poslední věc, kterou jsme zkoušel a taky nepomohla, jestli nebyla špatná cesta volání pluginu (přidal jsem \script) - ale i bez toho to nešlo
# plugin pro nalezy za svetla/tmy PLUGIN .\script\GgStat\GgsExpr.exe TAGVALUETYPE ASCII # presnost vypisovanych hodnot na 2 desetinna mista PRECISION 2 # pocet kesi, ktere maji nastaven tag SvetloTma=Tma LOCALVAR SVETLO SvetloTma COUNT = Svetlo LOCALVAR TMA SvetloTma COUNT <> Svetlo # pro ciselne porovnani je treba nastavit numericky typ TAGVALUETYPE NUM EVALLOCALVAR SVETLOPROC %SVETLO%/(%SVETLO%+%TMA%)*100 EVALLOCALVAR TMAPROC 100-%SVETLOPROC% # a ted ty hodnoty vypiseme tak, aby je bylo mozne pouzit dal v Template EVALOUTVAR FOUNDLIGHTPERC %SVETLOPROC% EVALOUTVAR FOUNDDARKPERC %TMAPROC% # pocty vypiseme jako cela cisla PRECISION 0 EVALOUTVAR FOUNDLIGHT %SVETLO% EVALOUTVAR FOUNDDARK %TMA% PLUGINEND # Začátek definice statistik START Header O mně HTML <span style="font-size: 16px; font-weight: bold; color: #424242;">Už jsem <a href="#nasel" title="Statistiky mých nalezených keších">našel</a> %ALLCACHES% keší a <a href="#zalozil" title="Statistiky mých založených keších">založil</a> %MYALLCACHES% vlastní</span><br /><br /> INCLUDE GgStatIncludeAboutMe.html HTML <a name="nasel"></a> FindsByMonth Nálezy podle měsíce SPLIT 2 FindsByWeekdayTableSorted Nálezy podle dnů v týdnu WIDTHNEXT 352 COMMENTNEXT <table style="margin-top:-15px;"><tr><td width="%FOUNDLIGHTPERC%%" style="font-size:10px; font-weight:bold; background-color:#90cae6;">Nálezy za světla<br />%FOUNDLIGHT% (%FOUNDLIGHTPERC% %)</td><td style="font-size:10px; font-weight:bold; color:white; background-color:#457f9c;">Za tmy<br />%FOUNDDARK% (%FOUNDDARKPERC% %)</td></tr></table> FindsByHours Nálezy podle hodin
Edit: Nakonec přidávám celou část kódu kde mám patřičné části doplněny...
Publikováno 31 říjen 2010 - 21:19
GeoGet:
Publikováno 31 říjen 2010 - 21:36
Publikováno 07 leden 2012 - 22:47
Publikováno 07 leden 2012 - 23:03
Citace
Nainstaloval sis: Skript slouží k nastavení TAGu u nalezených keší v databázi GeoGetu na hodnotu Svetlo nebo Tma podle data, času a zeměpisné polohy nálezu.Kopecek-HP napsal/a:
Ahoj, nainstaloval jsem si plugin SvetloTma , ale nějak jsem nepochopil jak docílím toho aby ve statistikách kde se mi v podobě ikonek zobrazují všechny nálezy, tmavě podbarvily keše, které jsem našel za tmy.
Předem moc děkuji za vaše rady.
Dále nastuduj toto: http://geoget.ararat...:skript:ggsexpr
Samsung Galaxy S5 (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů