Nové návrhy, nad kterými se zamýšlí i GS??
Publikováno 03 únor 2011 - 20:58
Publikováno 03 únor 2011 - 20:59
Citace
kapsa napsal/a:
Ta nejnovejsi verze statistik primo od Zememluvu je docela suprovni ale dost me nastvalo, ze tam Evropa nema samotnatnou vlastni mapu, jen spolecnou s Asii. Co to zkusit prohlasovat ??
No navic ta mapa Eurasie neni kompletni, ale na jihu Asie usekla.
Publikováno 03 únor 2011 - 22:15
Citace
kapsa napsal/a:
Ta nejnovejsi verze statistik primo od Zememluvu je docela suprovni ale dost me nastvalo, ze tam Evropa nema samotnatnou vlastni mapu, jen spolecnou s Asii. Co to zkusit prohlasovat ??
A k čemu jsou ty jejich statistiky vlastně dobré ? Jako BM je nevidím a nikdo je nevidí ani u mne. A i kdyby, tak v nich nebudou ty údaje, které tam mám teď.
Publikováno 03 únor 2011 - 22:24
Citace
Arne1 napsal/a:
A k čemu jsou ty jejich statistiky vlastně dobré ? Jako BM je nevidím a nikdo je nevidí ani u mne. A i kdyby, tak v nich nebudou ty údaje, které tam mám teď.
Jako PM muzu videt statistiky kohokoli, kdo si je nezakaze (ty sis je zakazal, tak je logicky neuvidi nikdo). Tzn. ze vidim statistiky jak PM tak i BM.
Publikováno 05 únor 2011 - 19:08
Publikováno 05 únor 2011 - 19:58
Publikováno 05 únor 2011 - 20:07
Citace
Nevim, co si ty s kym pomerujes ale me prijdou statistiky fajn vec. Jsou to takove konzervovane vzpominky. Rad se obcas kouknu do sve statistiky a mapy a vzpominam, kde jsem byl a co jsem tam zazil. Jeste radeji koukam na statistiky a mapy kolegu kaceru (kamosu i uplne neznamych) abych se pro inspiraci kouknul, kdo kde byl a kde je co zajimaveho.zLOST napsal/a: ja bych vsechny ty statistiky zakazala. jenze na cem bychom si pak pomerovali pindiky. to by zustalo akorat porovnavani poctu odlovenych.. a i to nam chcou vzit (teda uvazujou o tom do urcity miry)
Publikováno 05 únor 2011 - 20:37
Citace
kapsa napsal/a:
Citace
Nevim, co si ty s kym pomerujes ale me prijdou statistiky fajn vec. Jsou to takove konzervovane vzpominky. Rad se obcas kouknu do sve statistiky a mapy a vzpominam, kde jsem byl a co jsem tam zazil. Jeste radeji koukam na statistiky a mapy kolegu kaceru (kamosu i uplne neznamych) abych se pro inspiraci kouknul, kdo kde byl a kde je co zajimaveho.zLOST napsal/a: ja bych vsechny ty statistiky zakazala. jenze na cem bychom si pak pomerovali pindiky. to by zustalo akorat porovnavani poctu odlovenych.. a i to nam chcou vzit (teda uvazujou o tom do urcity miry)
myslis ze kdybych to myslel vazne, tak mam v profilu takovyho bordelu jako tam mam?

Publikováno 05 únor 2011 - 20:51
Citace
Ja dneska citil neodolatelny pnuti hned dvakrat, jednou hned po ranu (ale to tu radeji ventilovat nebudu)zLOST napsal/a: myslis ze kdybych to myslel vazne, tak mam v profilu takovyho bordelu jako tam mam?
jen jsem citil neodolatelny pnuti se vyjadrit.. a takhle to dopadlo

Publikováno 05 únor 2011 - 21:02

Publikováno 05 únor 2011 - 22:12
Citace
Tak to ja teda ani nahodou. Me sice tema taky az tak moc nebere ale porad je to zajimavejsi a originalnejsi, jak historie kdejake skolky. Navic finalka v Posazavi je i milejsi, jak mikroska nekde za okapem na ulici.sobikovi napsal/a:
Citace
Nestačím se divit, na jaký sra.koidní téma jsou u nás keškykapsa napsal/a:
...kdy jsem fakt chtel najit kesku GC2D1NJTo fakt snad radši mikrošku u mateřský školky či tak něco.
Publikováno 01 březen 2011 - 10:47
Publikováno 01 březen 2011 - 12:12
Publikováno 01 březen 2011 - 12:15
Publikováno 01 březen 2011 - 12:59
Citace
Atributy tam jsou, musíš si zvolit GPX v1.1edheldil napsal/a:
A co udelat hlasovani, aby do GPX konecne pridali atributy kesi? Nejak nemuzu pochopit, proc tam porad jeste nejsou, kdyz je tam vsechno ostatni ...
(teda skoro ... favorites a bookmarky tam take nejsou, ale i to by mohli pridat)
Osobně bych místo fav. a book. v GPXku ocenil Personal Cache Notes
Publikováno 01 březen 2011 - 13:45
Citace
bodlak napsal/a:
Atributy tam jsou, musíš si zvolit GPX v1.1
Kde tam jsou??? Ja na to jednou nekde narazil, jasne si vzpominam, ze tam byl na vyber GPX a GPX 1.1, ale uz jsem to nenasel - na strance s New pocket query je na vyber jen GPX a LOC.
Publikováno 01 březen 2011 - 13:51
Citace
To si volíš ve svém účtu na GC - "Your Account Details > Your Preferences > GPX version" (na stránce úplně dole).edheldil napsal/a:
Citace
bodlak napsal/a:
Atributy tam jsou, musíš si zvolit GPX v1.1
Kde tam jsou??? Ja na to jednou nekde narazil, jasne si vzpominam, ze tam byl na vyber GPX a GPX 1.1, ale uz jsem to nenasel - na strance s New pocket query je na vyber jen GPX a LOC.
Publikováno 01 březen 2011 - 14:01
Citace
mh.mail napsal/a:
Citace
To si volíš ve svém účtu na GC - "Your Account Details > Your Preferences > GPX version" (na stránce úplně dole).edheldil napsal/a:
Ahaaa, diky moc! Tak tam jsem to teda nehledal. Groundspeak, grrr

Publikováno 01 březen 2011 - 14:12
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů