Citace
honny napsal/a:
Tak D/T je něco jinýho než kombajny...
Jakože kombajnováním se toho nedosáhne.
Pri spravne organizaci a planovani kombajnu se da dosahnout plne D/T celkem v pohode

Publikováno 28 březen 2011 - 8:46
Citace
honny napsal/a:
Tak D/T je něco jinýho než kombajny...
Jakože kombajnováním se toho nedosáhne.
Publikováno 28 březen 2011 - 17:04
Citace
Arne1 napsal/a:
Uvidíme, co z toho bude. Pokud by to bylo třebas "maďarským stylem", tj. nutnost najít na místě nějaký kod, který by se potom logoval a s fotkou třebas k tomu, tak by to mohlo mít smysl.
Publikováno 28 březen 2011 - 21:10
Citace
No to jo.LukasX napsal/a:
Pri spravne organizaci a planovani kombajnu se da dosahnout plne D/T celkem v pohode
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 12 květen 2011 - 8:33
Citace
Nevím přesně, co si představit pod ... in early May, ale už by se mohlo něco dít. Ne?k-lord napsal/a:
Citace
We have started a project that will "bring virtuals back" in a way that doesn't adversely affect the core geocaching experience. The current plan is to have this launched in early May.
No vypada to, ze se v kvetnu republika osype virtualkama. Mozna to bude i bitva o to, kdo kam driv tu virtualku zalozi.:D
Publikováno 12 květen 2011 - 8:47
Citace
sobikovi napsal/a:
Nevím přesně, co si představit pod ... in early May, ale už by se mohlo něco dít. Ne?
Citace
We are partway through a project that will "bring virtuals back" in a way that doesn't adversely affect the core geocaching experience. The new plan is to have this launched to the public in late May. (13675)
Publikováno 20 květen 2011 - 8:32
Citace
We continue to work on the project, but unfortunately will be unable to launch something until late June or early July. I'll update this if anything changes. We'll be incorporating the concept into our August 20 Block Party in Seattle, so early August is the absolute latest that we'll have something live.
Jeremy Admin, Geocaching
Publikováno 29 říjen 2012 - 14:32
Publikováno 29 říjen 2012 - 14:53
Citace
Určitě? Za poslední dva roky tu přibylo skoro devět tisíc waymarků. Celkově jich už je 14168 jen v ČR.subrts napsal/a:
Mě štve, že waymarking hraje málokdo.
Publikováno 29 říjen 2012 - 16:39
Publikováno 29 říjen 2012 - 17:09
Citace
Geocaching zase hraje moc. To si nevybereš. :-)subrts napsal/a:
Publikováno 29 říjen 2012 - 18:11
Citace
Mám právě několik geodetických WM v Beskydech blízko kešek.mpik napsal/a:
...
Chápu, že na geodetické body na kopce nikdo kvůli fotce nepoleze, ale když tam jdu za keší,
...
Publikováno 29 říjen 2012 - 18:26
Publikováno 29 říjen 2012 - 20:47
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Mě spíš štve, že nemám čas zpracovat svou databázi asi vyfocených a zaměřených 10ti tisíc bodů (křížků, pomníků, stromů, božích muk, erbů, geodetických bodů, zámků, hradů, křížových cest, kostelů, kaplí atp. na Waymarky). Kdyby tak měl den 50 hodin... To bych na to možná měl trochu času :-) Takhle jsem už přes rok nic nezaložil ani nezalogoval :-(
Publikováno 29 říjen 2012 - 20:59
Citace
puczmeloun napsal/a:
Citace
Roman_Jaromer napsal/a:
Mě spíš štve, že nemám čas zpracovat svou databázi asi vyfocených a zaměřených 10ti tisíc bodů (křížků, pomníků, stromů, božích muk, erbů, geodetických bodů, zámků, hradů, křížových cest, kostelů, kaplí atp. na Waymarky). Kdyby tak měl den 50 hodin... To bych na to možná měl trochu času :-) Takhle jsem už přes rok nic nezaložil ani nezalogoval :-(
Tohle jsem tady četl před rokem neKaždopádně já teď s půlročním zpožděním dodělávám waymarky z Brna, neboť je to zde (Ankara) jediná geozábava - lovit není co
Publikováno 30 říjen 2012 - 7:49
Citace
BellaUH napsal/a:
Citace
Určitě? Za poslední dva roky tu přibylo skoro devět tisíc waymarků. Celkově jich už je 14168 jen v ČR.subrts napsal/a:
Publikováno 30 říjen 2012 - 8:00
Citace
subrts napsal/a:
Citace
BellaUH napsal/a:
Citace
No jo, ale když založím kešku, tak ji okamžitě najdou desítky lidí. Ale když založím waymark, tak trvá týdny, někdy i víc, než ho někdo nyvštíví. A když nejsem PM tak nemohu zakládat challenge. Takže aby to bylo spravedlivý, tak by bylo dobrý opět povolit zakládání virtuálnívh kešek, nebo kdyby to opravdu nešlo, tak aspoň povolit zakládání challengí i pro BM. Ale ts první možnost by se mi líbila víc
Publikováno 30 říjen 2012 - 9:18
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 říjen 2012 - 10:15
Publikováno 30 říjen 2012 - 11:04
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 říjen 2012 - 14:24
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů