Tak už jsem vychladl, poděkování jsem smazal, ale chtěl bych se dobrat k nějakému výsledku. Prosím o odpověď na dva body.
Pokud plugin pise, ze u kesi neni zadny spoiler, pak to znamena, ze nenasel zadny obrazek, ktery by mel jmeno, z nejz by se dalo usuzovat, ze obsahuje nejakou napovedu.
1.) Neměl by plugin když nenajde žádný spoiler změnit stav, tak že vymaže otazníky?
Ale u téhle keše jsem si na 100% jist GC7W0JK
Je mi lito, ze jsi o neco prisel, ale obavam se, ze to neni moje chyba. Kdyz jsem plugin pouzival, nikdy jsem jim o nic neprisel. A nevim o nikom, kdo ano. Tak ze bys mel neco spatne
nastaveno?
Zkusím se to popsat názorně.
Při spuštění pluginu přes ikonu foťáčku je vše OK (nic se nesmaže).
Problém je přes export CTRL+E:
Po stisknutí OK se otevře dialog Uložit jako a chce to název souboru (potud jsou data nesmazaná).
Po stisknutí Uložit se uloží soubor např.: test.gpx s nulovou velikostí a v tomto okamžiku dojde ke smazání všech souborů ze složky DATA (kromě geoget.db3 a ggp.cache).
Není to nová věc, už se mi to stalo před lety, když jsem začal používat GG a zkoumal jsem všechnu exporty. Již tenkrát se mi vše vymazalo, ale byla to nová instalace tak jsem to neřešil. Od té doby mám poznámku v Keep, BUG-export GPX-POI vymaže všechny soubory z adresáře DATA, zůstane jen ggp.cache a geoget.db3
Znova jsem to vyzkoušel, vše opět smazáno!
2.) Žádám o nové otestování
Jiste mas zalohy tak, jak je doporucovano, takze neni problem zistal zpet cokoli.
Se zálohami všichni víme jak to je. Když jsou, nic se nestane. Jednou se nezazálohuje a je malér. Neměl jsem zálohy tras GPX:(