Kdo kde potkal kačera?
Publikováno 20 February 2012 - 22:16
Publikováno 21 February 2012 - 9:55
Publikováno 21 February 2012 - 12:51
GeoCule napsal/a:
Tak toto autíčko viděl kolega mudla v Berouně 19. 2. (už je tak trochu mnou deformován) :-D.
Kolegynka z prace - nick - PolarAnimals ... Jesterici jsem tam lepil ja!
Publikováno 21 February 2012 - 13:09
Publikováno 21 February 2012 - 13:14
sobikovi napsal/a:
Minulý týden několikrát Praha 2 - Záhřebská... kdopak, kdopak?
Ha, bylo odhaleno jedno z nasich geovozidel;)
Publikováno 21 February 2012 - 13:17
No to byla rychlostmalahavranice napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Minulý týden několikrát Praha 2 - Záhřebská... kdopak, kdopak?
Ha, bylo odhaleno jedno z nasich geovozidel;)
Publikováno 21 February 2012 - 13:25
To víš, rychlost to je naše ...No to byla rychlost
Proto bylo naše geovozidlo odhaleno při parkování a to druhé ještě vůbec:D:D
Publikováno 21 February 2012 - 14:01
Myslíš to modré bez střechy?malahavranice napsal/a:
To víš, rychlost to je naše ...No to byla rychlost
Proto bylo naše geovozidlo odhaleno při parkování a to druhé ještě vůbec:D:D
Publikováno 21 February 2012 - 19:40
MildaPajda napsal/a:
GeoCule napsal/a:
Tak toto autíčko viděl kolega mudla v Berouně 19. 2. (už je tak trochu mnou deformován) :-D.
Kolegynka z prace - nick - PolarAnimals ... Jesterici jsem tam lepil ja!
Tak konečně někdo, kdo reaguje zpět. (alespoň u mě) :-D Kolegáčkovi vyřídím - bude mít radost! :-)
Publikováno 21 February 2012 - 22:17
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI
Publikováno 22 February 2012 - 2:23
volfcata napsal/a:
Ještěrku máme na Focuskovi už pár měsíců, ale teprve v pátek si nás někdo všiml - Praha, křižovatka u Edenu ve Vršovicích, cca 15:15, stojím na červenou a ten magor za mnou troubí jako blázen, já koukám a v duchu si klepu na čelo, co jako chce?? Pak začal máchat navigací a bylo jasno. Zdravíme
Modrej Focus od Zlína a slečna za volantem se smála Netroubil jsem jak blázen, to bylo přátelské zatroubení, troubím jako blázen když mi někdo udělá myšku, to se pak do toho volantnu klidně opřu, dojedu a pak vystupuji Mám na kufru TB, ale vy jste jeli na Bohdalec a já bohužel tankovat :|
Publikováno 22 February 2012 - 8:33
Stribrna fabka - TBcko na zadnim sloupku....
Publikováno 22 February 2012 - 9:07
bobes180 napsal/a:
volfcata napsal/a:
Ještěrku máme na Focuskovi už pár měsíců, ale teprve v pátek si nás někdo všiml - Praha, křižovatka u Edenu ve Vršovicích, cca 15:15, stojím na červenou a ten magor za mnou troubí jako blázen, já koukám a v duchu si klepu na čelo, co jako chce?? Pak začal máchat navigací a bylo jasno. Zdravíme
Modrej Focus od Zlína a slečna za volantem se smála Netroubil jsem jak blázen, to bylo přátelské zatroubení, troubím jako blázen když mi někdo udělá myšku, to se pak do toho volantnu klidně opřu, dojedu a pak vystupuji Mám na kufru TB, ale vy jste jeli na Bohdalec a já bohužel tankovat :|
My jeli tankovat na Bohdalec každopádně asi se ještě v Praze potkáme - zlínskou značkou akorát auto mate tělem, bydlíme v Praze. Tak snad zvládnem příště i discovernout váš TB.
Publikováno 22 February 2012 - 18:33
Publikováno 22 February 2012 - 19:08
He, he - priznavam se, teda respektive moje geomanzelka, ja nemam ani ridicak ....mimaci napsal/a: Dnes dopoledne jsme s Droping během betatestu potkali v Praze - Modřanech tohle geovozidlo. Kdo se přizná?
Publikováno 22 February 2012 - 20:20
Tak to moc zdravím a těší mne, že je to zrovna od Tebe. :)kapsa napsal/a:
He, he - priznavam se, teda respektive moje geomanzelka, ja nemam ani ridicak ....mimaci napsal/a: Dnes dopoledne jsme s Droping během betatestu potkali v Praze - Modřanech tohle geovozidlo. Kdo se přizná?
Radek + Míša + Kuba = MIMÁCI
Publikováno 22 February 2012 - 20:44
Diky, taky zdravim - tento rok asi budeme prechodne hned vedle bydlet, tak se treba potkame i nekde u kesky.mimaci napsal/a:
Jinak vozidlo tam stava pravidelne a snad bude brzy i trackovatelne ....
.... a copak ze jste to tam betatestovali ???
Publikováno 22 February 2012 - 20:48
kapsa napsal/a:
Diky, taky zdravim - tento rok asi budeme prechodne hned vedle bydlet, tak se treba potkame i nekde u kesky.mimaci napsal/a:
Jinak vozidlo tam stava pravidelne a snad bude brzy i trackovatelne ....
.... a copak ze jste to tam betatestovali ???
Betatestovali moji kešku, krátkou multinu... snad by mohla být publikována někdy tento nebo příští týden
Bydlím kousek, tak schválně budu koukat, jestli někde neuvidím oještěrkovaný auto
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 22 February 2012 - 21:01
Tak to se tesim, tu si dam, motam se tam celkem casto, diky !weri napsal/a: Betatestovali moji kešku, krátkou multinu... snad by mohla být publikována někdy tento nebo příští týden
Publikováno 22 February 2012 - 21:59
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů